Wyniki wyszukiwania dla zapytania „tsh 106

  • [Endokrynolog] - K, 20 - Lekko obiniżony poziom TSH

    20 lutego 2018 16:26 →

    … do tej pory były wykonywane?[/b] morfologia i TSH, FT4 i FT3 [b]Jakie były wyniki… wykonanych badań?[/b] Morfologia prawidłowa. TSH – 0,26 uIU/ml FT4 – 1,06 ng/dl FT3… więcej →

  • INTERPRETACJA WYNIKÓW TSH

    20 lutego 2018 16:26 →

    WITAM!PROSZE O INTERPRETACJE WYNIKU: TSH 1,51uIU/ml NORMA:0,27-4,20 uIU/ml. NIEWIEM CZY DOBRZE NAPISALAM. PROSZE O POMOC więcej →

  • interpretacja wyników tsh

    20 lutego 2018 16:26 →

    tsh 1,82 normy 0.25-5.00 ft3 3.15 normy 2.02-4.43 ft4 1.73 normy 0.93-1.71 czy te ft4 ma jakies znaczenie?? rodzinna powiedziala mi ze nie, ale jest ponad norme i nie wiem co z tym zrobic? więcej →

  • TSH - interpretacja.

    20 lutego 2018 16:26 →

    … mnie wyniki Hormonu Tyreotropowego (czyli TSH) ponieważ: NORMA: 0,25 – 5,00 a mój wynik przedstawia… więcej →

  • TSH!!!!

    20 lutego 2018 16:26 →

    Czy TSH 5,405 jest dużo przekroczone??? O czym to może świadczyć??? więcej →

  • TSH bardzo niskie !!!!

    20 lutego 2018 16:26 →

    Witam, zrobiłam dziś badanie TSH. Wynik to 0,007 [0.27-4.2]. wychodzi na to, że to nadczynność, … więcej →

  • wyniki TSH PROSZĘ O POMOC

    20 lutego 2018 16:26 →

    … 80-94 nie mam pojęcia co to jest TSH 26,071 norma 0,490-4,670 o co chodzi… więcej →

  • podwyższone TSH

    20 lutego 2018 16:26 →

    … wyniki badania krwi – mam podwyższone TSH 4,8 norma 0,27-4,2. Nigdy wcześniej nie… więcej →

  • tsh 0,014

    20 lutego 2018 16:26 →

    Witam Moja żona jest w 15 tygodniu ciąży, dziś odebraliśmy wynik tsh – 0,014 wiem że to raczej zły poziom więc pytanie czy to może być związane z zażywaniem duphastonu i czy to zagraża zdrowiu dziecka? dzięki za szybką odpowiedź. więcej →

  • Tarczyca i niskie TSH

    20 lutego 2018 16:26 →

    Witam wszystkich.pomocy!! moje TSH-0,005 czyżby to oznaczało tarczyce?:-(Czy robić jakieś dodatkowe badania?Pomóżcie!! więcej →

Strona:
z
71