Wyniki wyszukiwania dla zapytania „proteinogram wskażnik a g

  • Proteinogram-negatywny

    26 listopada 5231 13:21 →

    Czy mogłabym poprosić o interpretację wyników?: Globuliny beta 1 = 7,24% Globuliny beta 2 = 5,23% Wskaźnik A/G = 1,7 Białko całkowite 7,39 g/dl Ciągle borykam się z bólami głowy i piskiem w uszach lub głowie.. więcej →

  • wskaźnik de Ritisa

    26 listopada 2014 18:22 →

    DjDaniello: Jak sie oblicza ten wskaznik reisa alt 72 ast 42 jaki jest moj wspolczynik bo nie wiem o co w tym chodzi z gory dzieki Odpowiedź: wskaźnik de Ritisa to taka matematyczna zależność wynikająca ze stosunku ilości AspAT do AlAT, czyli po prostu … więcej →

  • INR i wskaźnik protrombinowy

    26 listopada 2014 18:22 →

    Izikol napisał: witam, czy wynik INR 1,00 oraz wskaźnik protrombiny 98 % jest ok? Odpowiedź: to zależy, generalnie dla zdrowej, młodej osoby, nie obciążonej żadnymi schorzeniami przewlekłymi i nie przyjmującymi żadnych leków INR 1 i wskaźnik protrombinowy … więcej →

  • wskaźnik protrombinowy

    26 listopada 2014 18:22 →

    Witam zrobiłam synkowi badania poniewaz po duzym wysiłku wychodzą mu na twarzy wybroczyny.morfologia i rozmaz sa w normie a wskaźnik protrombinowy juz nie oto wyniki czas protrombinowy 12,3 sek INR 1.06 norm. 0,9-1,1 aPTT 36,2 norm. 22-32 niepokoi mnie ten… więcej →

  • Podwyższony wskaźnik w morfologii krwii

    26 listopada 2014 18:22 →

    Witam Od pewnego czasu mam dziwny nerwoból w lewej pachwinie.Po zrobieniu USG wszystkie narządy wyszły ok poza tym że w pachwinie mam niewielkie dość jednorodne węzły chłonne o wymiarach największy w prawej pachwinie 11x7mm w lewej 11×5.Nie dawało mi to … więcej →

  • SKÓRA TWARZY; gładka, bez zmarszczek i złogów tłuszczu, TAK !!

    26 listopada 2014 18:22 →

    Odtłuszczenie skóry twarzy, to warunek, aby była gładka, to FAKT. Aby każda z kobiet miała gładką skórę twarzy, to zwyczajnie pod nią (skórą tejże naszej twarzy), nie powinno być żadnego tłuszczu. Żeby tego dokonać, nie należy tylko spożywać tzw. WYSOKICH … więcej →

  • Pytanie, a nawet dwa pytania

    26 listopada 2014 18:22 →

    Pierwsze pytanie dotyczy mojej córki. Dziecko ma 12 lat. Pływa od 4 lat, w tym 3 lata wyczynowo, chodzi do klasy mistrzostwa sportowego – ma dwa treningi dziennie, każdy po 1,5 godz. Ostatnio chyba nie wychodzi jej na zdrowie to pływanie, bo od jakiegoś … więcej →

  • ból głowy, drętwienia, osłabienie

    26 listopada 2014 18:22 →

    Witam, mam 22 lata. Od jakiś 4 miesięcy codziennie mam takie dość dziwne bóle głowy, ból jest punktowy, najczęściej na czubku głowy, bóle nie są zbyt bardzo dokuczliwe, byłem z tym u lekarza bo napatoczyła mi się angina, na która dosyć często choruję, to … więcej →

  • anemia a ferrytyna

    26 listopada 2014 18:22 →

    W morfologii robionej w kwietniu moja hemoglobina wynosiła 7,8 g/dl, hematokryt 26%, MCV 74fl, stwierdzono anizocytozę, polikolilocytozę, hipochromatozę oraz ziarnistość toksyczną w granulocytach. Pozostałe wyniki morfologii są w normie, biochemiczne (… więcej →

  • [Hematolog] - M, 39 - wyniki badań a cysta w oku

    26 listopada 2014 18:22 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Hematolog [b]Płeć:[/b] mężczyzna [b]Wiek:[/b] 39 [b]Czy na coś choruję:[/b] tak [b]Czy na coś choruję – komentarz[/b] zespół jelita wrażliwego , refluks i nadcicśnienie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] tak [b]Do tej pory … więcej →

Strona:
z
10