Wyniki wyszukiwania dla zapytania „obrzä™k rä…k po antybiotyku

  • [Ginekolog] - K, 27 - ciążą, obrzęki a wyniki moczu

    24 listopada 2017 10:20 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Ginekolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 27 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] tak [b]Czy przyjmuję jakieś leki – komentarz[/b] diosminex, prenatal, prental uro care, żuravit, tardyferon [b]Do tej pory… więcej →

  • [Chirurg naczyniowy] - K, 42 - Zwężenie żyły pokolanowej po zakrzepicy żył głębokich

    24 listopada 2017 10:20 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Chirurg naczyniowy [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 42 [b]Czy na coś choruję:[/b] tak [b]Czy na coś choruję – komentarz[/b] po urazie stawu skokowego w 10 lipca 2013 roku zostałam zaopatrzona w opartunek gipsowy z nakazwm … więcej →

  • Bóle palców rąk

    24 listopada 2017 10:20 →

    proszę o interpretację wyników Morfologia krwi obwodowej; leukocyty 7,2 norma4,0-10, erytrocyty4,61(3,8-5,4) hemoglobina 13,6(12,0-16,0)hematokryt w% 41,4(37,0-47) MCV 89,8(80-100)MCH 29,5(27-31)MCHC32,9(32-36)płytki krwi180(130-400)RDW-SD46,5(36,4-46,3)… więcej →

  • obrzęk nad obojczykiem

    24 listopada 2017 10:20 →

    nie wiem co to może być. mam po prawej stronie nad obojczykiem obrzęk. jest on miękki, niebolesny, tak jakby poduszka. po lewej mniejszy. dodam, że od ponad trzech tyg mam kaszel, jestem po terapii antybiotykiem, który skończyłam w piątek. bynajmiej kaszel… więcej →

  • Obrzęk pod kolanami

    24 listopada 2017 10:20 →

    Mam ten problem pewnie od wielu lat a zauważyłam 3 lata temu jak byłam sanatorium i dużo chodziłam po wysokich schodach a w tym roku dodatkowo pojawił się ból pod kolanem lewym/większy obrzęk niż pod prawym/ przy pracy na kucku. Myślałam,że to od serca ale… więcej →

  • Obrzęk stopy lewej

    24 listopada 2017 10:20 →

    Witam, od dwóch dni występuje u mnie obrzęk lewej stopy w okolicach kostki od strony wewnętrznej. Obrzęk nie jest duży, ale w porównaniu do stopy prawej, znacznie przykrywa kostkę, która nie jest w tym momencie widoczna. Ból umiarkowany, promieniujący w … więcej →

  • obrzęk kolana i ostry rumień

    24 listopada 2017 10:20 →

    Odczuwałam ból kolana od kilu tygodni podczas chodzenia i zginania. Bolesności dotykowej kolana nie było. Od kliku dni na kolanie pojawił się osty rumień, pęcherze i ogromny świąd. Do tego cały staw kolanowy łącznie z łydka jest bradzo spuchnięty. Nie mogę… więcej →

  • [Chirurg plastyczny] - M, 49 - obrzęk lewej stopy

    24 listopada 2017 10:20 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Chirurg plastyczny [b]Płeć:[/b] mężczyzna [b]Wiek:[/b] 49 [b]Czy na coś choruję:[/b] tak [b]Czy na coś choruję – komentarz[/b] po operacji plastycnej łydki .po urazie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem… więcej →

  • [Internista] - K, 57 - Objawy przeziębienia podczas zażywania Unidoxu po ukąszeniu przez kleszcza

    24 listopada 2017 10:20 →

    … mi zażywać przez 21 dni. Po tygodniu zażywania antybiotyku miałam akurat zaplanowaną wcześniej wizytę… więcej →

  • obrzęk nóg

    24 listopada 6764 13:41 →

    Marek0042: Witam mam takie pytanie moja zona od dluszego czasu uskarza sie na opuchniete stopy do takiego stopnia ze nie morze nawet laczkow zalozyc miala teraz robione badania wszystkie wyszly idealnie lekarze w szpitalu zachodza w glowe co to tak wogule … więcej →

Strona:
z
32