Wyniki wyszukiwania dla zapytania „norma potasu

  • Opryszczka - bolesne pęcherzyki

    13 listopada 2008 09:11 →

    … środkami odkażającymi, np. Septosanem, Azulanem, nadmanganianem potasu działa łagodząco i odkażająco, zapobiegając dodatkowym… więcej →

  • Pokrzywa i rumianek pospolity

    21 listopada 2008 08:13 →

    …. Prawdopodobnie dlatego, że zawiera dużo flawonoidów i potasu. Dlatego jest stosowany do łagodzenia wielu… więcej →

  • Niedocukrzenie a zdrowie

    27 listopada 2008 08:31 →

    …. Kiedy możemy mówić o niedocukrzeniu? Przyjęto, że norma glukozy we krwi na czczo wynosi więcej →

  • Pyszna czekolada to zdrowie

    15 grudnia 2008 08:48 →

    … za utrzymanie pH, a także za czynność serca. Ilość potasu w 100g czekolady to 400-500g. – Czekolada jest… więcej →

  • Dolegliwości kobiece

    6 marca 2009 08:33 →

    … pojawia się przez jeden miesiąc. Normą może być również cykl trwający… więcej →

  • Ile godzin snu?

    13 maja 2009 10:12 →

    … się zmęczonym każdego ranka nie są normą dla żadnego etapu życiowego. W każdym… więcej →

  • Szparagi na zdrowie

    4 czerwca 2009 09:02 →

    … mnóstwo witaminy B, C, K, soli mineralnych, żelaza, potasu i fosforu. Szparagi doskonale oczyszczają organizm… więcej →

  • Zapobieganie chorobom zakaźnym

    29 czerwca 2009 10:56 →

    …, mycia zębów należy oczyścić nadmanganianem potasu lub gotować ją przez co najmniej 2 minuty… więcej →

  • Jedz mniej, żyj dłużej

    4 sierpnia 2009 07:42 →

    … również wysoki poziom cholesterolu – 273 (normą jest 200). Pięć miesięcy po wprowadzeniu… więcej →

  • Bezpieczny poziom ozonu

    12 sierpnia 2009 07:30 →

    … niższa od rekomendowanej przez NAAQS (Państwowa Norma Jakości Powietrza w Otoczeniu), według której… więcej →

  • Czy to może być anemia?

    23 listopada 2014 09:30 →

    … się następująco: RBC – 4,01 (norma 4,0-5,0) HGB – 12,2 (norma 12-16) HTC – 34,3% (norma 37-47) To są wyniki, które… 85,5 (norma 84-94) MCH SMH 30,4 (norma 24-34) MCH SSH 35,6 (norma 31-37) PLT 217 (norma 130-350) OB 11 (normawięcej →

  • Wyniki TSH i CMV proszę o interpretację

    23 listopada 2014 09:30 →

    … 5,590 ulU/ml norma: 0,27 – 4,2 FT – 3 3,00 pg/ml norma: 2,04 – 4,4 FT – 4 1,26 ng/ml norma: 0,93 – 1,71 Prolaktyna 14,34 ng/ml norma: 4,79 – 23,3 FSH 6,65 mlU/ml norma w fazie folikularnej: 3,5 – 12,5 LH 7,91 mlU/ml norma w fazie folikularnej… więcej →

  • cd do zapytania

    23 listopada 2014 09:30 →

    norma 5),PLT prawidłowe RDV CV 16,1(norma 16)Neutrony 7.290 (norma do 5).Koagulologia PT norma,PTP 131 (norma do 120)INR 0,91(norma… poniżej czułości analitycznej metody CKMP 25 (norma do6)Markery nowotworowe CA 19-9… więcej →

  • CELIAKIA WĄTROBA interpretacja wyników

    23 listopada 0113 12:37 →

    …badania w innym osrodku. MID (norma 1.7-10) u mnie jest pole… RBC (norma 4.1-5.1) ja mam 3.95, Hgb (norma 12.8-16.8) ja mam 11.50, Hct (norma 36-46) ja… mam 32.90, PDW 15.60 (norma jest 6.1-11) i PLCR (normawięcej →

  • Trzustka, żołądek, wątroba? Pomocy!

    23 listopada 2014 09:30 →

    … ALAT, AsPAT (odpowiednio 68 i 46- norma do 40) podwyższony był GGTP (52-norma do… 26), bilirubina na granicy (1,2 norma 1,2). Ponadto w morfologi miałem nieznaczne …krwi (wszystkie parametry z wyjątkiem EO (0,3% norma od 0,8%) w normie, zrobili też … więcej →

  • prosze o interpretacje badan krwi

    23 listopada 2014 09:30 →

    … 6,58 K/uL norma 4-11 neut% 48,1% norma 38-70 lym% 37,5% norma 21-50 mono% 6,6% norma 3-11 eos% 3,8% norma 0-7 baso% 0,2% norma… 0-2 luc% 3,7 0-4 rbc 4,2 M/ul normawięcej →

  • co oznaczają za niskie trójglicerydy?

    23 listopada 2014 09:30 →

    … (norma 70-110) -żelazo 55 (norma 25-156) -TSH 2,259 (norma 0,35-4,94) -cholesterol 170 (norma 140-200) -HDL 79 (norma… 35-90) -LDL 82 (norma 0-130) -trójglicerydy 46 (norma 60-165) Robię… więcej →

  • Ból pod żebrami z lewej i prawej strony promieniujący ...

    23 listopada 2014 09:30 →

    norma 0-41 AspAT: 16 U/L norma 0-37 A-amylaza 64 U/L norma 0-82 Fosfataza alk. 97 U/L norma 37-111 GGTP 59 U/L norma 0-50… Bilirubina całk. 0,51 mg/dl normawięcej →

  • Wyniki Badań

    23 listopada 2014 09:30 →

    …9% norma 3-5 Neutrofile segmentowane: 40% norma 50-70 Limfocyty: 40% norma 25-40 Monocyty: 8% norma 2-8 Eozynofile 3% norma 2-4… CRP: < 3.04 norma więcej →

  • ALAT i ASPAT mocno ponad normę, seria badań, różne wyniki

    23 listopada 2014 09:30 →

    … 29.12.2011: ALAT = 202 (norma 40) , ASPAT = 66 (norma 40), Amylaza = 134 (norma 100), GGPT, cholesterol HDL… wyniki: Glukoza = 94 (norma 70-105) Kreatynina = 1,27 (norma 0,70-1,40) ALAT = 92 (norma <=40) ASPAT = 104 (norma 5-34) Jutro… więcej →

Strona:
z
78