Wyniki wyszukiwania dla zapytania „niska hemoglobina przyczyny

  • Zielona herbata i złocień maruna

    8 grudnia 2008 08:25 →

    … zapalne. DZIAŁANIE ZAPOBIEGAWCZE: Chociaż dokładne przyczyny migreny są wciąż nieznane, niektórzy lekarze… więcej →

  • Miażdżyca

    10 grudnia 2008 08:28 →

    … i ma tendencję do nasilania się wraz z wiekiem. Przyczyny występowania miażdżycy Miażdżyca pojawia się… więcej →

  • Sposoby na zaparcia

    16 grudnia 2008 08:27 →

    … skupienie się na ważnych, codziennych czynnościach. Przyczyny Specjaliści z zakresu żywienia podkreślają, że zazwyczaj… więcej →

  • Ganglion

    17 grudnia 2008 08:35 →

    … i obrzęk (kwas acetylosalicylowy, ibuprofen). Inne przyczyny występowania guzów ręki Na ręce szczególnie… więcej →

  • Groźny rak piersi

    17 grudnia 2008 08:35 →

    … operacja. Kto jest zagrożony chorobą i przyczyny Rocznie na złośliwego raka piersi dotyka… więcej →

  • Sposób na zapalenie spojówek

    22 grudnia 2008 08:52 →

    …, bez badania okulistycznego i próby określenia przyczyny choroby. Ostry, kłujący ból (czasem… więcej →

  • Zapalenie zatok - leczenie

    23 grudnia 2008 08:34 →

    … uszkadzać oko lub nerwy twarzowe. Przyczyny zaburzeń: Zapalenie zatok może być… więcej →

  • Choroby paznokci

    29 grudnia 2008 12:16 →

    … wskazywać na astmę lub odmę płucną. Przyczyny zaburzeń: Wzrost i wygląd paznokci zależą… więcej →

  • Sposób na trądzik różowaty

    29 grudnia 2008 12:17 →

    … długo powraca do swego normalnego koloru. Przyczyny zaburzeń: Trądzik różowaty jest wywoływany… więcej →

  • Sposoby na bezsenność

    9 lutego 2009 10:34 →

    … jak leki przeciwbólowe nie likwidują przyczyny tylko jej skutek. Nie powinno… więcej →

  • Ból jądra

    21 grudnia 2014 16:08 →

    Chris napisał: Witam . Mam 19 lat i mam mały problem gdyż od 3 dni boli mnie prawe jądro bez żadnej przyczyny , nie mam żadnych objawów , wszystko wygląda normalnie i nie wiem czemu ? Mógłbym prosić o szybką odpowiedź . Dziękuje . więcej →

  • Nagła opuchlizna stopy i łydki, promieniujący ból.

    21 grudnia 2014 16:08 →

    … stanęła gwałtownie na tę nogę. Nie ma wyraźnej przyczyny ortopedycznej, która mogłaby to spowodować. Oprócz… więcej →

  • Ból podczas stosunku

    21 grudnia 2014 16:08 →

    Witam, Gdy kochałam sie z moim facetem podczas wkładania jego członka zaczeło mnie boleć. Jakie mogą być tego przyczyny? Czy moze to być podrażnienie- miałam wtedy okresu? więcej →

  • silny ból głowy , krew z nosa

    21 grudnia 2014 16:08 →

    …. Bardzo proszę o fachowa pomoc w okeśleniu przyczyny. MArtwię sie:/ więcej →

  • BIAŁKOMOCZ

    21 grudnia 2014 16:08 →

    … (miałam bardzo silną anemię niewiadomej przyczyny) ale wszystko się unormowało. więcej →

  • prośba o pomoc, dziwne objawy

    21 grudnia 2014 16:08 →

    … się do 14 (choć ferrytyna nadal jest niska jeszcze, ale lekarz uwaza, ze wszystko… więcej →

  • Interpretacja morfologii

    21 grudnia 2014 16:08 →

    …, których jest za mało. leukoctyt 5,5 3,8 – 10,0 erytrocyty 4,71 3,70 – 5,10 hemoglobina 13,9 12,0 – 16,0 hematokryt% 42 37 – 47 MCV 90 80 – 99 MCH 30 27 – 35 MCHC 32,9 32,0 – 37,0 płytki… więcej →

  • proszę zinterpretować moje wyniki :)

    21 grudnia 2014 16:08 →

    … HCT – 40.2 [%] N:36-45 Krwinki czerw. RBC – 4.18 [ 10 6/ul] N:4.00 – 5.20 hemoglobina hgb -13.7 [g/dl ] N: 12.00 – 16.0 krwinki białe WBC… więcej →

  • POMOCY

    21 grudnia 2014 16:08 →

    …:glukoza, ASO, Ige,leukocyty, erytrocyty, hemoglobina, hematokryt, płytki krwi monocyty, bazocyty… więcej →

  • Interpretacja badań moczu i krwi

    21 grudnia 2014 16:08 →

    … 44.3 % monocytów 7.4 _ % 3.1 – 8.7 % eozynocytów 1.74 _ % 0.30 – 5.40 % bazocytów 1.21 H % 0.20 – 1.20 Erytrocyty 4.90 _ T/l 4.00 – 5.20 Hemoglobina 13.0 _ g/dl 12.0 – 16.0 Hematokryt 40.8 _ % 36.0 – 46.0 MCV 83 _ fl 82 – 96 MCH 26.5 L pg 28.0 – 33.0 MCHC… więcej →

Strona:
z
92