Wyniki wyszukiwania dla zapytania „niedoczynność tarczycy choroba aspergera

  • niedoczynność tarczycy

    24 kwietnia 6403 13:16 →

    …do pana ponieważ mam problem, podejrzewam u siebie niedoczynność tarczycy, ciągle wypadają mi włosy, nie mam energii, … TSH TSH to badanie przesiewowe w kierunku niedoczynności i nadczynności tarczycy, podwyższony poziom TSH może świadczyć o niedoczynności… więcej →

  • [Endokrynolog] - K, 21 - Niedoczynność tarczycy- Czy grozi mi bezpłodność??

    24 kwietnia 2014 10:49 →

    …choruję:[/b] tak [b]Czy na coś choruję – komentarz[/b] niedoczynność tarczycy [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] tak [b]Czy przyjmuję …Jakie to są dolegliwości:[/b] Od 3 lat leczę się na niedoczynność tarczycy jednak choroba wystąpiła u mnie trochę wcześniej… więcej →

  • NIEDOCZYNNOŚĆ TARCZYCY

    24 kwietnia 2014 10:49 →

    MOJA 12-LETNIA CORKA MA TYPOWE OBJAWY PRZY NIEDOCZYNNOŚCI TARCZYCY, PEDIATRA SKIEROWAŁA NA BADANIE TSH I WYSZŁO 3,90 PRZY NORMIE OD 0,30 DO 4,0.WIZYTĘ U ENDOKRYNOLOG MAMY DOPIERO W CZERWCU, CZY TAKI WYNIK TO JESZCZE DOBRZE, BO WIELE OSÓB MÓWI,ZE TO JUZ … więcej →

  • Niedoczynność tarczycy

    24 kwietnia 2014 10:49 →

    Witam. Mam 22 lata i od 5 miesiecy leczę się na niedoczynność tarczycy (Hashimoto). Moje TSH = 94,56 (min= 0.27, max= 4.2), Ft4= … nerkami. Czy wynik ten może być spowodowany niedoczynnością tarczycy?? Bardzo proszę o szybką odpowiedź, gdyż aktualnie nie … więcej →

  • niedoczynność tarczycy

    24 kwietnia 2014 10:49 →

    Czy istnieje możliwość, że ktoś ma niedoczynność tarczycy jeśli poziom TSH jest w normie? Czy objawy zewnętrzne takie jak nerwowość, problemy ze snem wypadanie włosów mogą mieć związek z hormonami tarczycy? więcej →

  • Niedoczynność tarczycy?

    24 kwietnia 1221 13:08 →

    Czy te wyniki mogą świadczyć o tym, że mam niedoczynność tarczycy? Pomimo, że TSH jest w normie. TSH 2,1 ulU/ml (n.0,27-4,7 FT3 3,85 pmol/l (n.4,0-8,3) FT4 8,23 pmol/l (n.9,0-20,0) cholesterol całk.250mg% (n.140-200) TG 87 mg% (n.0-155) HDL 41 … więcej →

  • niedoczynność tarczycy

    24 kwietnia 1529 13:54 →

    … opis w załączniku. Biopsje dopiero będę mieć robioną. Czy ja mam hashimoto? Czy niedoczynność z czego u mnie może być spowodowana??? Czy to jest choroba przewlekła?? Proszę o interpretację. Czy faktycznie, mam szanse na całkowite wyleczenie??? więcej →

  • Niedoczynność tarczycy a choroba przewlekła

    24 kwietnia 2014 10:49 →

    Mam pytanie natury technicznej: czy niedoczynność tarczycy można uznać za chorobę przewlekłą? Dodam, że choruję od grudnia 2010r., regularnie zażywam Eutyrox i pozostaję pod stałą opieką endokrynologa. więcej →

  • Niedoczynność tarczycy - zatrzymajmy wariactwo tarczycowe;)

    24 kwietnia 2014 10:49 →

    …przez osoby chorujące na niedoczynność tarczycy różnej etiologii, których choroba była długo niezdiagnozowana … tematy: 1. niezadowalającej skuteczności leczenia niedoczynności tarczycy samymi preparatami T4 2. niediagnozowania i nieleczenia wczesnych… więcej →

  • niedoczynność tarczycy-usg

    24 kwietnia 2014 10:49 →

    …Parę dni temu byłam na wizycie u endokrynologa, który zlecił mi usg tarczycy. Zaniepokoił mnie on ale do wizyty jeszcze 2 miesiące a… nie zauwazono. Wynik USG: Immunothyreopathia (zanikowe zapalenie tarczycy) Obecnie czekam na wyniki anty TPO i TG. … więcej →

Strona:
z
126