Wyniki wyszukiwania dla zapytania „neut 715

  • PODWYŻSZONE WYNIKI: NEUT, LYMPH...

    20 stycznia 2018 11:42 →

    … wyników: 1. LYMPH :38,4% ; 3,04 x10^3/uL; ZAKRES REFER. (0,9 – 5,2) 2. NEUT : 50,7% ; 4,01 x10^3/uL; ZAKR.REF. (1,9 – 8) 3. PDW :13,1 fL ;ZAKR…, czym to grozi. Szczególnie obawiam się o NEUT, gdyż mam w rodzinie wypadki rakowe… więcej →

  • O czym świadczy obniżone lymph i podwyższone neut?

    20 stycznia 1881 13:59 →

    … tylko 2: dla pierwszego badania: neut: 82 % i lymph 12,8%, a dla drugiego: neut: 77,1% i lypmh 16,2%. O czym mogło… więcej →

  • podwyższone MXD,NEUT i pomniejszone LYM

    20 stycznia 2018 11:42 →

    hej. odebrałam dziś wyniki z których wynika, że mam podwyższone MXD%=10,4% NEUT%=70%, MXD#=0,9 oraz pomniejszone LYM%=19,6. może ktoś wie co to wg znaczy? więcej →

  • Wysokie NEUT u ciężarnej

    20 stycznia 3805 13:20 →

    Witam serdecznie Jestem w 14 tygodniu ciąży i odebrałam dziś wyniki badań krwi. Zaniepokoiły mnie następujące parametry: -WBC 11,94 -NEUT 8,87 (%74,3) -LYMPH % 19,4 -EO % 0,8 Pozostałe wyniki są w normie, badanie moczu również nie wykazało odchyleń od … więcej →

  • Wyniki krwi, podywższone LYMPH

    20 stycznia 2018 11:42 →

    … wyższe LYMPH%, BASO%, natomiast niższe NEUT, NEUT%. Dodam że nie byłam chora ani…. Z góry dziękuję :) Krwinki białe – WBC 4.68 NEUT 1.77 NEUT% 37.8 LYMPH 2.43 LYMPH% 51.9 MONO 0.21 MONO% 4.5 EO 0.22 EO% 4.7 BASO… więcej →

  • Marskość wątroby? Żółtaczka...

    20 stycznia 2018 11:42 →

    …,30) Wskaźnik protrombinowy – 99,2 (80-120) WBC – 7,67 (4-10) NEUT – 3,77 (1.8-7.7) NEUT% – 49,1 (45-70) LYM – 2,87 (1.1-6.5) LYM… Wyniki z dnia 14.05.2012 WBC – 8,56 (4-10) NEUT – 4,26 (1,8-7,7) NEUT% – 49,7 (45-70) LYM – 3,10 (1,1-6,5) LYM… więcej →

  • Analiza morfologiczna + mocz

    20 stycznia 2018 11:42 →

    … 50.9 (norma 20-45) MXD 0.2 10^9/l % MXD 2.7 (1.0-16.0) NEUT 2.4 10^9/l % NEUT 46.4 (45.0-78) W moczu w wszystko w normie oprocz… być powodem do obaw (za duzo limfocytow, neut na granicy, mxd bardzo niskie)? oraz… więcej →

  • Wysypka, gorączka, bóle i CRP

    20 stycznia 2018 11:42 →

    … na badania Poza normą były CRP 45 NEUT 71,8% NEUT 6,9 Pozostałe wyniki w kierunku reumatoidalnym w normie… MCV[fl] 89 MCH[pg] 28,2 MCHC[g/dL] 31,9 Rozmaz krwi NEUT 74,7 MID 6.5 LYM 18,8 OB 10 mm po 1 h Biochemia Sód 133… więcej →

  • interpretacja wyników mofrologii

    20 stycznia 2018 11:42 →

    … odbiegały od normy: morfologia: WBC 13,23 [4-10] NEUT 10,43 [1,56-6.13] NEUT% 78,8 [34-78] LYMPH% 14,7 [19,3-52] MCV… badań (morfologię z rozmazem): WBC 11,9 [4-10] NEUT 6,55 [1,56-6,13] LYMPH 3,99 [1,18-3,74] MONO 0,98 [0,24-0… więcej →

  • powiększony węzeł chłonny

    20 stycznia 2018 11:42 →

    … Usg.Morfologia w normie,OB 2 ,rozmaz w normie NEUT,LYMPH,EO,BASO tylko MONO#0,71,%11,5 w ręcznym-SEGMENT… więcej →

Strona:
z
27