Wyniki wyszukiwania dla zapytania „mpv powyżej normy

  • Herbata cejlońska

    23 czerwca 2008 15:15 →

    … była pakowana w Sri Lance, spełnia normy jakości i kupowana mieszanka zawiera tylko… więcej →

  • Atlasy do ćwiczeń

    26 czerwca 2008 14:46 →

    … gorąco do zakupu atlasu King Sport. Powyżej widzą Państwo zdjęcie atlasu do ćwiczeń… więcej →

  • Zaburzenia metabolizmu

    2 lipca 2008 09:26 →

    …. Za patologię przyjmuje się stężenie fenyloalaniny powyżej 4 mg%, wówczas dochodzi do przełamania inhibicji i wzrostu… więcej →

  • Choroby psychiczne

    4 lipca 2008 09:29 →

    … i potęga kościoła, wtedy wszystko odstające od normy uważano za działanie diabła i czarownic. Radykalne… więcej →

  • Przewlekła Obturacyjna Choroba Płuc

    28 lipca 2008 08:14 →

    POCHP – Przewlekła obturacyjna choroba płuc jest tematem niniejszego artykułu. Jaka jest definicja POChP? POCHP jest chorobą, której można zapobiegać i którą można leczyć. Charakteryzuje się niecałkowitym, odwracalnym i zwykle postępującym ograniczeniem … więcej →

  • Kokaina i środki pobudzające

    4 sierpnia 2008 08:29 →

    … przedwcześnie, jego waga jest poniżej normy, może też być dotknięte wrodzonymi… więcej →

  • Sposoby na upały

    4 sierpnia 2008 08:31 →

    Gdy temperatura wzrasta powyżej 25 stopni w cieniu nasze codzienne funkcjonowanie … więcej →

  • Otyłe dziecko

    11 sierpnia 2008 08:12 →

    … się regułami, które zostały wypisane powyżej. Masa ciała powinna się unormować… więcej →

  • Co to jest gorączka

    14 sierpnia 2008 08:24 →

    … C do 38stopni C mówimy o stanie podgorączkowym, a dopiero powyżej tej granicy- o gorączce. Jest ona… więcej →

  • Ciąża a nadwaga

    15 sierpnia 2008 10:31 →

    …. Jeśli BMI przed ciążą wynosiło powyżej 26 – kobieta może przytyć nie więcej… więcej →

  • prośba o interpretację wyników

    21 grudnia 2014 00:01 →

    … 14.2 % 11.5-14.5 PŁYTKI KRWI 417 G/l 130-440 MPV 9.5 fl 9.4-12.6 NEUTROCYTY 2.86 G/l 1.0-10.0 ….5 PŁYTKI KRWI [C66] 350 G/l 210-490 MPV 10.7 fl 9.4-12.6 NEUTROCYTY 3.37 G/l 1…..5 PŁYTKI KRWI [C66] 356 G/l 210-490 MPV 0.1 fl 9.4-12.6 NEUTROCYTY 5.64 G/l 1…. więcej →

  • Wypadanie włosów

    21 grudnia 2014 00:01 →

    … chodzi o mnie to mam owłosienie ciała powyżejnormy„, odżywiam się nieregularnie, sporo owoców… więcej →

  • niezbyt dobre wyniki morfologii

    20 grudnia 0657 13:54 →

    …% 47,20 (norma 25,0-40,0) GRAN 1,6 (norma 5,0-7,0)!! MPV 11,70(norma 7,40-10,4) Reszta pozycji w normie… pracę i zastanawiam się czy te odchylenia od normy w wynikach badań krwi mogą być… więcej →

  • [Pediatra] - M, 2 - Proszę o interpretację wyników

    21 grudnia 2014 00:01 →

    … również żelazo. Okazało się że jest powyżej 200. Nie znam dokładnego wyniku… telefon i powiedziała że jest podwyższone, bo jest powyżej 200. Bardzo proszę o interpretację morfologii… więcej →

  • [Kardiolog] - M, 28 - Pytanie o leki i suplementy

    21 grudnia 2014 00:01 →

    …odcinek szyjny kręgosłupa w granicach normy.Niewielkiego stopnia prawostronne skrzywienie … ,GRUBOŚC MIĘŚNIA LK W GRANICACH NORMY.BEZ EWIDENTNYCH ODCINKOWYCH ZABURZEŃ KURCZLIWOŚCI…85.02 mch 27.9 mchc 32.7 plt tyś 291 mpv 11.1 rozmaz neut 58.2 lym 29.5 mono … więcej →

  • [Gastrolog] - M, 23 - Konsultacja

    21 grudnia 2014 00:01 →

    …w surowicy 46 U/l 11 66,00 ~ Podane normy uwzględniają wiek i płeć pacjenta. AST… w surowicy 34 U/l 14 59,00 ~ Podane normy uwzględniają wiek i płeć pacjenta. Cholesterol…Glukoza 82 mg/dl 65 105,00 ~ Podane normy uwzględniają wiek i płeć pacjenta. Morfologia… więcej →

  • sprawdź czy jesteś zagrożony zawałem

    21 grudnia 2014 00:01 →

    … zagrożenie zawałem w formie procentowej w stosunku do normy (zdrowego serca) oraz wiele określających… jego optymalizacji oraz profilaktycznie, wszyscy powyżej 30 roku życia. Trzeba bowiem wiedzieć… więcej →

  • Objawy zawału serca u kobiet

    20 grudnia 0489 12:38 →

    … że mam ciśnienie w normie a puls nawet powyżej 120.Kardiolog stwierdził,że wszystkie wyniki… więcej →

  • Proszę o interpretację wyników

    20 grudnia 1314 12:50 →

    …. Czy wszystko jest ok? WBC 9,0 K/Ul normy :( 4.0- 10.0) LYM 2.4 26,5%L (1.4-3.2); (20.0 -45…12.7% (11.5-14.5) PLT 304 K/UL (140-400) MPV 9.0 FL (7.4-10.4) Pod tym jest jeszcze…ale na moim wyniku nie ma podanej normy. Ponadto wyczytałem w necie , że obniżone… więcej →

  • łokieć

    21 grudnia 2014 00:01 →

    … na zewnętrznej stronie łokcia, około 1 centymetra powyżej , małe zgrubienie, taki mały jakby… więcej →

Strona:
z
38