Wyniki wyszukiwania dla zapytania „mpv podwyższone

  • obniżone MCV, MCH, podwyższone MPV

    19 stycznia 2018 22:19 →

    …) 2. MCH – moj wynik 26,8 pg (norma Medicover 28 – 34) 3. MPV – moj wynik 13,7 fl (norma Medicover 9 – 12,6) tendencja… więcej →

  • [Hematolog] - M, 35 - Podwyższone inne(EO,Bazo,MONO)

    19 stycznia 2018 22:19 →

    …/ul 2-7 RDW-CV:13,3 % 10-15 PDW: 11,7 % 10-18 MPV:10,0 fl 6,5-11 P-LCR : 26 % 15-35 OB-7 [b]Od jak… więcej →

  • podwyższone limfocyty

    19 stycznia 2018 22:19 →

    …:8,6(8-12);HB:12,7(12-18);TRO:243(150-450);MPV:7,7(6-13);PT:0,19;PDW:10.8(6-10) ROZMAZ MIKROSKOPOWY… więcej →

  • podwyższone granulocyty, monocyty a choroba Von Willebranda, proszę o interpretację wyników

    19 stycznia 2018 22:19 →

    … 27,5 , MCHC 33,0 , Płytki krwi 293 , RDW-CV 13,5 , MPV 11,1 , % neutrocytów 51,5%, % limfocytów 25,4%, % monocytów 12,5% ( 4-12%) , % eozynocytów… więcej →

  • Niski poziom MPV

    19 stycznia 2018 22:19 →

    … na tym że w wyniku morfologi zawsze poziom mpv wynosi 6.5, 7 lub 7.5 norma 8-11; Hgb… więcej →

  • [Hepatolog] - M, 34 - Ciągłe podwyższone próby wątrobowe

    19 stycznia 2018 22:19 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Hepatolog [b]Płeć:[/b] mężczyzna [b]Wiek:[/b] 34 [b]Czy na coś choruję:[/b] tak [b]Czy na coś choruję – komentarz[/b] lłuszczyca [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] tak [b]Czy przyjmuję jakieś leki – komentarz[/b] maści na skórę , … więcej →

  • [Endokrynolog] - K, 26 - PODWYŻSZONE ATPO

    19 stycznia 2018 22:19 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Endokrynolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 26 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie … więcej →

  • [Pediatra] - M, 0 - noworodek podwyższone MCH

    19 stycznia 2018 22:19 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Pediatra [b]Płeć:[/b] mężczyzna [b]Wiek:[/b] 0 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] tak [b]Do tej … więcej →

  • podwyższone d dimery

    19 stycznia 2018 22:19 →

    Witam, dziś odebrałam wyniki d dimerów. Ich wartość jest nieznacznie podwyższona – 637 (przy normie 500). Badanie zrobiłam ze względu na ból prawej nogi, który doskwiera mi od 2 dni. Boli mnie w pachwinie, ból promieniuje do kolana i pośladka. Czasem … więcej →

  • [Hematolog] - K, 41 - Podwyższone d-dimery i żelazo

    19 stycznia 2018 22:19 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Hematolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 41 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] tak [b]Czy przyjmuję jakieś leki – komentarz[/b] Regulon [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, … więcej →

Strona:
z
40