Wyniki wyszukiwania dla zapytania „kineza fosfokreatynowa 260

  • Ciąża tydzień po tygodniu

    18 marca 2008 21:03 →

    … z około 8 gramów do około 14-16 centymetrów i 260 gramów w 20 tygodniu. Twarz dziecka się… Ciąży (5 miesiąc): Płód waży około 260 g i mierzy 14-16 cm. Dziecko zajmuje coraz… więcej →

  • Czym jest mutyzm?

    30 stycznia 2012 10:01 →

    …, takie jak chociażby apraksja czy kineza. więcej →

  • Podwyższone poziomy żelaza, wysycenia transferyny i bilirubiny

    23 listopada 2014 05:29 →

    … ug/dl (norma 37 – 145) TIBC: 359 ug/dl (norma 260 – 390) UIBC: 164 ug/dl (norma 112…: 66 ug/dl (norma 37 – 145) TIBC: 312 ug/dl (norma 260 – 390) UIBC: 246 ug/dl (norma 112… więcej →

  • encorton i spadajace plytki

    23 listopada 9454 12:39 →

    Witam , zostal mi zapisany encorton na maloplytkowosc , ale kiedy bralam 5 tab dziennie podniosly mi sie do 260 tys ale wraz ze zmniejszajaca dawka obecnie mam 1 tab spadaja plytki krwi – 130 tys czy tak powino byc ? więcej →

  • Interpretacja wyników badań

    23 listopada 2014 05:29 →

    … : LEU: 7,81 tys/µl ER: 4,56 mln/µl HB: 14,1 g/dl HT: 41,0 % MCHC: 36,6 g/dl PLT: 260 tys/µl NEUT: 81,7 % LIMF: 13,7 % MONO: 4,0 % EOS… więcej →

  • Proszę o analizę wyników.

    23 listopada 2014 05:29 →

    …: HGB -11,7 g/dL RDW – 15,5 % MPV – 10,5 fL MONO% – 8,260 % Badania zrobiłam, bo od dwóch tygodni kuję… więcej →

  • problem z skierowaniem od lekarza panstwowego

    23 listopada 2014 05:29 →

    … z NFZ a prywatnie takie badanie kosztuje 260 zł. Czy idąc do lekarza panstwowego uzyskam… więcej →

  • PROSZE O INTERPRETACJE MORFOLOGII

    23 listopada 2014 05:29 →

    MAM 25 LAT I JESTEM KOBIETĄ, A TO MOJE WYNIKI: RBC- 4.27 MCV- 85.1 RDW%- 13.3 RDWa- 60.6 HCT- 36.4 PLT-260 MPV- 8.9 PDW- 11.9 PCT -0.23 LPCR- 22.9 WBC -5.4 HGB- 12.9 MCH- 30.3 MCHC- 35.6 LYM- 1.3 GRAN- 3.8 MID- 0.3 LYM%- 25.0 GRA%- 71.6 MID%- 3.4 OB PO … więcej →

  • Proszę o interpretację wyników badań

    23 listopada 2014 05:29 →

    … mg/dl Witamina B12 15/12/2010 Witamina B12 260,7 pg/ml Morfologia pełna – analizator – krew 15/12/2010… więcej →

  • Leukocytoza itd...

    23 listopada 2014 05:29 →

    … 3600 Monocyty w normie CK-NAC aktiv 260 norma: 38- 174 Dodam że badania… więcej →

  • Wyniki badań

    23 listopada 2014 05:29 →

    … 4.34 HGB 12.5 HCT 37.6 MCV 86.6 MCHC 33.2 PLT 260 RDW-SD 39.3 RDW-CV 12.7 PDW 10.6 MPV 9.5 P-LCR… więcej →

  • Wysoki cukier wieczorem i w nocy

    23 listopada 2014 05:29 →

    Witam! Mam 22 lata i pół roku temu wykryto u mnie cukrzycę typu 2. Obecnie biorę 3 razy dziennie tabletki Formetic 850. Cukier po posiłkach się ustabilizował, jednak moim problemem jest wysoki cukier późnym wieczorem, tj np jem kolację o 18, po 2 godzinach… więcej →

Strona:
z
2