Wyniki wyszukiwania dla zapytania „eGFR gt60

  • Wynik eGFR

    18 grudnia 2017 02:26 →

    … kreatyniny i zrobiono mi również ww wskaźnik eGFR. Wyniki: kreatynina – 0.37 mg/dl (0.6 – 1.1) eGFR – 228.40 ml/min/1.73m^2 (&gt…;60) W internecie, zaciekawiona co to jest ten eGFR, sprawdziłam i widzę ,że norma to 90 – 120. Czy… więcej →

  • [Nefrolog] - K, 32 - Interpretacja wyniku Kreatynina i eGFR

    18 grudnia 2017 02:26 →

    … dolegliwości:[/b] Interpretacja wyniku Kreatynina i eGFR [b]Jakie badania do tej pory były… 1,04 mg/dl (norma wskazana na wyniku to 0.9) eGFR >60 cholesterol lekko podniesiony mg/dl 224 ASO…mogę skoro badanie Kreatyniny i eGFR nie jest w normie) Czy… więcej →

  • egfr

    18 grudnia 2017 02:26 →

    … ciężaru właściwego moczu i kreatyniny, a w zasadzie eGFR. Chodzi o to, że raz są prawidłowe, a raz niezupełnie… b/z poza ciężarem właściwym 1,0kg/l, kreatynina 1,1,a eGFR 126,26 ml/min. Sama nie wiem… więcej →

  • niski poziom eGFR

    18 grudnia 2017 02:26 →

    witam serdecznie może mi ktoś pomorze mam dziwne wyniki krwi;eGFR mam 68,3 ml/min1.73m^2 triglicerydy w surowicy mam 33mg/dl potas mam 5,4 mmol/l inne warości keratynina krwinki biale czerwon oB ASO w normie co to znaczy czy to może być ciąża więcej →

  • niski eGFR

    18 grudnia 2017 02:26 →

    … w normie, jedynie kreatynina 1,11 (norma laboratorium do 0,9) i eGFR 0,58 (norma laboratorium od 75). Ob 18, cholesterol 206, badanie… więcej →

  • eGFR

    18 grudnia 2017 02:26 →

    inerpretacja badań eGFR więcej →

  • eGFR

    18 grudnia 2017 02:26 →

    … mnie dziś odebrany wynik, a dokładnie eGFR(ICD-9: M37) >60 ml/min/173m2 60-89… więcej →

  • egfr?

    18 grudnia 2017 02:26 →

    ja mam 81,2 zaznaczone zostało,że jest poniżej normy.Co oznacza to badanie?czy muszę się zgłosić się do lekarza,czy raczej jest to mało istotne odchylenie? więcej →

  • Proszę o interpretację wyników badań krwi

    18 grudnia 2017 02:26 →

    …, a dokładniej – podwyższonym wynikiem kreatyniny i obniżonym eGFR. Czy to znaczy, że jestem chora? Czy… 4.3 Eozynofile 1.7 Bazofile 0.4 Bilirubina całkowita 0.38 Kreatynina 1.36 eGFR 48.6 ALT 10 AST 15 TSH 1.079 FSH… więcej →

  • Analiza wyników badań przed operacją

    18 grudnia 6235 13:12 →

    … w surowicy ­ 5,3 mmol/l 3,5 — 5,1 – za wysokie Albumina w surowicy 46,10 g/l 35,00 — 52,00 EGFR 50,5 ml/min/1,73m^2 Kreatynina w surowicy ­ 1,17 mg/dl 0,65 — 1,08 za wysokie… czy zawyżone niektóre wyniki lub EGFR < 60 może być przeciwskazaniem do zabiegu... więcej →

Strona:
z
6