Wyniki wyszukiwania dla zapytania „eGFR (ICD9M37) >60

  • [Nefrolog] - K, 32 - Interpretacja wyniku Kreatynina i eGFR

    3 września 2014 01:45 →

    … nie [b]Jakie to są dolegliwości:[/b] Interpretacja wyniku Kreatynina i eGFR [b]Jakie badania do tej pory były … Odbiegające od normy: Kreatynina 1,04 mg/dl (norma wskazana na wyniku to 0.9) eGFR >60 cholesterol lekko podniesiony mg/dl 224 ASO 232 … więcej →

  • Wynik eGFR

    3 września 2014 01:45 →

    …: kreatynina – 0.37 mg/dl (0.6 – 1.1) eGFR – 228.40 ml/min/1.73m^2 (>60) W internecie, zaciekawiona co to jest ten eGFR, sprawdziłam i widzę ,że norma to 90 – 120. Czy to znaczy, że coś jest nie tak? Kreatyninę też mam widzę niższą.. Proszę o … więcej →

  • eGFR

    3 września 2014 01:45 →

    Witam. Zaniepokoił mnie dziś odebrany wynik, a dokładnie eGFR(ICD-9: M37) >60 ml/min/173m2 60-89 łagodnie obniżony GFR Mocznik 30,13 mg/dl w normie Kreatynina 0,93 mg/dl w normie Dodam że przyjmuje leki na nadciśnienie m.in.Indapen Sr. Co to może … więcej →

  • [Kardiolog] - M, 60 - Aorta wydłuzona miazdżycowo

    3 września 2014 01:45 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Kardiolog [b]Płeć:[/b] mężczyzna [b]Wiek:[/b] 60 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie … więcej →

  • [Gastrolog] - K, 60 - dziwna czkawka

    3 września 2014 01:45 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Gastrolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 60 [b]Czy na coś choruję:[/b] tak [b]Czy na coś choruję – komentarz[/b] osteoporoza, podwyższony cholesterol [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] tak [b]Czy przyjmuję jakieś leki – komentarz… więcej →

  • [Dermatolog] - M, 60 - Zrogowaciała skóra między pośladkami

    3 września 2014 01:45 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Dermatolog [b]Płeć:[/b] mężczyzna [b]Wiek:[/b] 60 [b]Czy na coś choruję:[/b] tak [b]Czy na coś choruję – komentarz[/b] arytmia [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] tak [b]Czy przyjmuję jakieś leki – komentarz[/b] acenokumarol betaloc … więcej →

  • [Stomatolog] - K, 60 - ból zęba

    3 września 2014 01:45 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Stomatolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 60 [b]Czy na coś choruję:[/b] tak [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie to… więcej →

  • egfr

    3 września 2014 01:45 →

    … mnie wyniki ciężaru właściwego moczu i kreatyniny, a w zasadzie eGFR. Chodzi o to, że raz są prawidłowe, a raz niezupełnie. Mam ciągłe… wynik moczu b/z poza ciężarem właściwym 1,0kg/l, kreatynina 1,1,a eGFR 126,26 ml/min. Sama nie wiem jak interpretować … więcej →

  • [Immunolog] - K, 60 - Złe wyniki morfologiczne

    3 września 2014 01:45 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Immunolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 60 [b]Czy na coś choruję:[/b] tak [b]Czy na coś choruję – komentarz[/b] niedoczynność tarczycy,nadciśnienie tętnicze. [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] tak [b]Czy przyjmuję jakieś leki – … więcej →

  • [Neurolog] - K, 60 - mroczki przed oczami

    3 września 2014 01:45 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Neurolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 60 [b]Czy na coś choruję:[/b] tak [b]Czy na coś choruję – komentarz[/b] żylaki konczyn dolnych ,migrene , skoki cisnienia raz w dól raz w góre ale nie wiecej niz 160 . [b]Czy przyjmuję … więcej →

Strona:
z
56