Wyniki wyszukiwania dla zapytania „eGFR>90

  • Wynik eGFR

    23 października 2014 01:57 →

    …: kreatynina – 0.37 mg/dl (0.6 – 1.1) eGFR – 228.40 ml/min/1.73m^2 (>60) W internecie, zaciekawiona co to jest ten eGFR, sprawdziłam i widzę ,że norma to 90 – 120. Czy to znaczy, że coś jest nie tak? Kreatyninę też mam widzę niższą.. Proszę o … więcej →

  • [Internista] - K, 57 - Wynik

    23 października 2014 01:57 →

    … [b]Jakie to są dolegliwości:[/b] Witam serdecznie . kreatynina 0,61 mg/dl 0,50-0,90 EGFR 136,2ml/ min kwas moczowy 5,4 …min Moje pytanie to , dlaczego mam ciągle podwyższone to EGFR jaki jest powód i czy mi coś grozi przy … więcej →

  • Analiza wyników badań przed operacją

    22 października 6235 13:12 →

    …, pobrany: 8:06, przyjety: 12:14 Potas w surowicy ­ 5,3 mmol/l 3,5 — 5,1 – za wysokie Albumina w surowicy 46,10 g/l 35,00 — 52,00 EGFR 50,5 ml/min/1,73m^2 Kreatynina w surowicy ­ 1,17 mg/dl 0,65 — 1,08 za wysokie Wyliczone wzorem MDRD wg zalecen NKDEP… więcej →

  • interpretacja wynikow

    23 października 2014 01:57 →

    …40 150 N GGTP 32 U/l 12 64 N Amylaza Amylaza 70 U/l 25 125 N Mocznik Mocznik 30,00 mg/dl 19,00 44,00 N Kreatynina Kreatynina 0,78 mg/dl 0,70 1,30 N eGFR >60 ml/min/1,73m2 Glukoza Glukoza 90,00 mg/dl 70,00 105,00 N Lipidogram (CHOL, HDL, LDL, TG) … więcej →

  • [Hematolog] - K, 45 - Analiza wyników badań

    23 października 2014 01:57 →

    … Leukocyty 1-3 wpw (ponieżej 5 wpw.) Śluz , pasma śluzu – nieliczne BIOCHEMIA : Glukoza 99.0 mg/dl min.70.0 , max 99.0 eGFR 73 praw > 60 ml/min Cholesterol całkowity 242,8 mg/dl pow 240 wysokie ryzyko powikłąń Kreatynina 0,84(0,50-0,90) … więcej →

  • ciągłe uczucie zimna i pocenie w nocy

    23 października 2014 01:57 →

    … (norma 74-110 a jest 121) Mocznik (norma 15-45 a jest 59) a za niski jest HCT (norma 40-52 a jest 39,4) i eGFR (norma >= 90 a jest 61,2. Z tarczycą wszystko wyszło dobrze. Zastanawiamy się czy nie są to problemy na tle psychologicznym, bo dziwne jest to, … więcej →

  • Prozba o inerpretacje wynikow

    23 października 2014 01:57 →

    …lewej strony zrobilem do tego badanie krwi prosze o interpretacje , niektore nazwy moga sie roznic poniewaz byly wykonywane zagranica eGFR – >90 ml/min kalium S – 4,2 mmol/l natrium P – 140 mmol/l TSH P – 1,1 miu/l LDL-CHOLESTEROL P (FPT) 3,1 mmol/l… więcej →

  • Wyniki badań

    23 października 2014 01:57 →

    Panie doktorze, bardzo proszę o interpretację moich badań, bardzo się boję, że może być coś nie tak. Morfologia: Leukocyty- 7,62 tys 4,00-10,00 Erytrocyty- 4,65 4,2-5,4 Hemoglobina- 13,7 12,0-16,0 … więcej →

  • Wyniki badań

    23 października 2014 01:57 →

    Wyniki badań z lutego 2011 roku: Morfologia: Leukocyty- 7,62 tys 4,00-10,00 Erytrocyty- 4,65 4,2-5,4 Hemoglobina- 13,7 12,0-16,0 Hematokryt- 40,70% 37-47 MCV- 87,5 81,0-97,0 MCH- 29,5 28,0-32,0 MCHC- 33,7 32-36 RDW- 13,3 Płytki krwi- 252 tys. … więcej →

  • Co oznacza ?

    23 października 2014 01:57 →

    Witam serdecznie . OB 30 < 20 mam 56 lat AlT 33 (5-31) Kreatynina 0,62 (0,50- 0,90) egfr 134,2 (80-120) coś nie tak z nerkami ?dlaczego ?:):) cała reszta ok. więcej →

Strona:
z
2