Wyniki wyszukiwania dla zapytania „ciśnienie krwi 130/100#039 order by 999 /page15

  • Wyniki badań

    23 maja 2017 07:08 →

    Panie doktorze, bardzo proszę o interpretację moich badań, bardzo się boję, że może być coś nie tak. Morfologia: Leukocyty- 7,62 tys 4,00-10,00 Erytrocyty- 4,65 4,2-5,4 Hemoglobina- 13,7 12,0-16,0 Hematokryt- 40,70% 37-47 MCV- 87,5 81,0-97,0 MCH- 29,5 28,… więcej →

  • TARCZYCA, PRL, FATALNE SAMOPOCZUCIE BLAGAM O POMOC

    23 maja 2017 07:08 →

    … podniesc.przyjechalam do domu zrobilam badania krwi wyszlo TSH 5,52 czulam sie coraz… bilo mi serce,ciagle bylam slaba, cisnienie nizsze niz zwykle, dopadala mnie… w normie alat i aspat tez. MOJE CISNIENIE JEST NISKIE 90/50 110/67 100/57. więcej →

  • morfologia-bóle i zawroty głowy

    23 maja 3808 13:48 →

    … mnie stawy kolanowe Moje badania krwi: WBC 6.7 <3.5-10> RBC 5.40 &amp… więcej →

  • [Chirurg ogólny] - K, 39 - Dyskomfort po lewej stronie pod żebram

    23 maja 2017 07:08 →

    … dotykam te miejsca. Miałam robione badania krwi które są w normie OB, CRP również w normie… więcej →

  • [Lekarz rodzinny] - M, 51 - różne problemy

    23 maja 3500 14:06 →

    … uczucie niestabilnosci i bole glowy w dodatku cisnienie w glowie takie pulsujace ruchy bylam… dni męki. mam czesto niskie cisnienie 100/60 co wiecej bola mnie plecy ale… zyc… proszę mi pomoc. robilam badanie krwi wszytsko w normie. w dodatku poce się… więcej →

Strona:
z
16