Wyniki wyszukiwania dla zapytania „ciśnieie 9 latka

  • Dieta dla otyłego 10 latka

    20 marca 2014 07:57 →

    Statystyki alarmują, że mamy coraz więcej otyłych dzieci w wieku od 10 do 12 lat. Problem ten dotyczy w zasadzie wszystkich krajów Europy w tym również Polski. Dane wskazują, że nawet 29% polskich dziesięciolatków cierpi na nadwagę. Otyłość może mieć … więcej →

  • Odżywianie dzieci w wieku szkolnym

    12 września 2008 08:39 →

    … zmienić jego tryb odżywiania. W diecie 6 – 7 latka nie może zabraknąć pełnowartościowego białka… więcej →

  • Rozwój dziecka 6-12 lat

    5 września 2008 09:24 →

    …, – Mimo znacznej ilości błędów w pisowni 9 latka pismo powinno być staranne i czytelne… więcej →

  • AH1N1 w Egipcie

    9 lutego 2011 09:39 →

    … lata temu. Wtedy zarażeniu uległa 12 latka, która przyleciała do Kairu ze Stanów Zjednoczonych… więcej →

  • Ciekawostki na temat łysienia

    10 lutego 2011 10:36 →

    … życia. Tak naprawdę dotknąć to może i 20 latka, szczególnie takiego który „kombinuje” z hormonami… więcej →

  • Czym w zasadzie jest trądzik?

    15 marca 2012 07:57 →

    … zmorą, chociaż występować może nawet u 30 latka. Niektóre odmiany jeszcze dłużej, a skutki… więcej →

  • Mity o karmieniu piersią

    21 maja 2013 13:37 →

    … na to, że w ten sposób można karmić nawet 3 latka i ma to dobry wpływ na jego rozwój. więcej →

  • ciąża 9 miesięcy po cesarskim cięciu

    18 października 2017 05:43 →

    Witam, chciałabym się dowiedzieć czy ciąża 9 miesięcy po cesarskim cięciu jest ciążą wysokiego ryzyka i jak się w takiej sytuacji postępuje, jakie są zalecenia, bardzo się martwię.. więcej →

  • Ciągłe wzdęcia, opuchnięty brzuch z prawej strony, podwyższony marker CA 19.9 + zmniejszająca się tarczyca

    18 października 2891 13:32 →

    Witam, Od około pół roku męczą mnie dolegliwości ze strony układu pokarmowego. Rozpoczęło się od boleści w podbrzuszu i wzdęć podbrzusza – sprawdziłam sprawy ginekologiczne, wszystko w porządku. Poza wzdęciami czuję częstą potrzebę oddawania gazów, nie mam… więcej →

  • ciąża niski ciężar właściwy moczu

    18 października 2017 05:43 →

    Witam, Bardzo proszę o analizę moich wyników, jestem w 29tc. Do lekarza idę w przyszły czwartek,ale z powodu tego niskiego ciężaru właściwego mam dość (w 22tc wykryto u dziecka wielotorbielowatość nerek autosomalną recesywną, do tej pory jak i w … więcej →

  • [Endokrynolog] - K, 25 - Ciąża (9 tydzień) i niedoczynność tarczycy.

    18 października 2017 05:43 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Endokrynolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 25 [b]Czy na coś choruję:[/b] tak [b]Czy na coś choruję – komentarz[/b] Niedoczynność tarczycy [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] tak [b]Czy przyjmuję jakieś leki – komentarz[/b] Euthyrox … więcej →

  • Bóle głowy 9-latka

    18 października 2017 05:43 →

    Witam serdecznie, Mniej więcej od trzech tygodni mój synek skarży się na ból głowy (z prawej strony za uchem i w dół), zawroty i zaburzone widzenie (np po gimnastyce, bądź wysiłku pojawiają Mu się kolory-widzi na kolorowo, jak mówi). Byłam u pediatry, … więcej →

  • wyniki morfologii w ciązy

    18 października 4224 13:29 →

    witam, od początku ciązy mam podwyższone wartości leukocytów i neutrofili. z kazdym kolejnym badaniem wartości te są wyższe. ponizej przedstawie wyniki 1 badanie w 12 tygodniu ciąży Parametry hematologiczne Leukocyty 13,1 4-10 Erytrocyty 4,52 4-5,5 … więcej →

  • Ostatnio różne dolegliwości?

    18 października 2017 05:43 →

    Witam, na początku może przedstawię ostatnio morfologię z 21.04.11 – mężczyzna lat 28 Leukocyty: 7,4 |norma 3,8-10 Erytrocyty: 5,64 | 4,2-6 Hemoglobina: 15,4 | 14-18 Hematokryt: 46,2 | 40-54 MCV: 81,9 | 80-99 MCH: 27,9 | 27-35 MCHC: 33,3 | 32-37 Płytki … więcej →

  • czy to ciąża???

    18 października 2017 05:43 →

    witam , mam pytanie związane z ciążą. Mianowicie ostatni raz kochałam się 9.10 , a 10.10 dostałam okres, następnie dostałam okres około 8.11.2011 był normalny taki jak zasze i obfity , około 18 list. zrobiłam test ciazowy tzw. „siusiany” i wyszedł … więcej →

  • K79.9 - inne choroby wątroby - choroba wątroby, nieokreślona + złe wchłanianie i wydalanie. Prosba o radę lekarzy.

    18 października 2017 05:43 →

    Z góry napisze, że jestem przebadany przez szpital wewnętrzny. Choroba trwa od początku grudnia, mamy luty a objawy nie ustąpiły. Badania wyszły w miarę pozytywnie oprócz ALAT 106, lekkie zmiany w monocytach (+) i limfocytach (-). Proteinogram alfa 1 – 4%,… więcej →

  • [Ginekolog] - K, 23 - Ból podbrzusza + inne dolegliwości

    18 października 2017 05:43 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Ginekolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 23 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki – komentarz[/b] Brałam uroFuraginum, polepszyło się trochę (ale nadal były obecne … więcej →

Strona:
z
92