Wyniki wyszukiwania dla zapytania „biaå‚aczka siniaki

  • Czy to białaczka???

    21 października 2017 03:11 →

    Witam, od dłuższego czasu jestem codziennie bardzo osłabiona. Ostatnio zauważyłam siniaki na rękach, nogach. Czy to może być białaczka? Co muszę zbadać, żeby wykluczyć białaczkę? Proszę o odpowiedź. więcej →

  • białaczka szpikowa

    21 października 2017 03:11 →

    „białaczka szpikowa tzw. szpiczak, która pojawia się w konsekwencji nadmiernego rozplemu granulocytów a więc również komórek układu obronnego” kochani cos takiego wyczytałam w artykule „Nowotwory część III” prawdę pisząc nie zgadzam się, białaczka szpikowa… więcej →

  • Proszę o interpretacje wyników... Białaczka?

    21 października 2017 03:11 →

    Morfologia krwi WBC – krwinki białe (w tys) 5,6 [norma 4.0-10] Limfocyty 44,4% [20-45] Mxd.(pozostałe) 17,6% [3-20] Neutrofile 38 %[40-70] RBC – kr.czerwone (w mln.) 4,49 [4,2-5,4] HGB – hemoglobina 13,3 [12-16] HCT hematokryt 40,6 [37-47] MCV 90,4 [81,… więcej →

  • Nowotwory kości , białaczka objawy w kościach?

    21 października 2017 03:11 →

    Mam pytanie jakie są objawy w kościach tzn. ból przy nowotworze kości albo białaczce? czy bóle sie powtarzają ? są cały czas i nie ustępują ? pytam ponieważ ostatnio bolała mnie bardzo piszczel i kolano, prze co nie mogłem spać wystarczylo posmarowanie … więcej →

  • białaczka

    21 października 2017 03:11 →

    Czy ktoś wie jak należy przedstawić białaczkę na drzewie rodowym? więcej →

  • białaczka

    21 października 2017 03:11 →

    Czy ktoś wie jak należy przedstawić białaczkę na drzewie rodowym? więcej →

  • PROSZĘ O INTERPRETACJĘ WYNIKÓW CZY TO MOŻE BYĆ BIAŁACZKA

    21 października 2017 03:11 →

    Krwinki białe WBC 3,801K/uL NEU# 1,72K/uL LYM# 1,34K/uL MONO# 0,38K/uL EOS# 0,260K/uL BASO# 0,102K/uL NEU% 45,3% LYM% 35,2% MONO% 9,9% EOS% 6,8% BASO% 2,7% Krwinki czerwone RBC 4,95M/uL HGB 9,5g/dl HCT 34% MCV 68,1fL MCH 19,2pg MCHC 28,2g/dl rdw 14,5 % … więcej →

  • Czy to białaczka ?

    21 października 2017 03:11 →

    Witam, odebrałam dzisiaj wyniki badań mojej 3 miesięcznej córki. Wszystkie wyniki morfologii ma w normie oprócz dwóch: Gran segmentowane i Limfocyty Rozmaz krwi met. Schilinga; Gran. segmentowane; 12% (17-60) L Gran. kwasochĹ‚onne; 2% (1-5) N Limfocyty; … więcej →

  • [Internista] - K, 29 - badania pod kątem białaczki

    21 października 2017 03:11 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Internista [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 29 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] tak [b]Do tej … więcej →

  • Bóle mięśni i stawów,osłabienie

    21 października 2017 03:11 →

    Witam, w sierpniu i październiku zeszłego roku miałam dziwne ataki bólowe.Bolały mnie mięśnie nóg (mam wrażenie,że na piszczelach pozbijały się w guzy wielkości mandarynek bolesne przy dotyku,lewa łydka jest trochę zniekształcona przez ten dziwny kształt … więcej →

Strona:
z
4