Wyniki wyszukiwania dla zapytania „badanie krwi beta 1500 który to tydzieÅ„

  • badanie krwi bhcg

    20 stycznia 2018 22:00 →

    …, podejrzewalam ze jestem w ciazy, i zrobilam sobie badanie krwi na wykrycie hormonu bhcg,z moich obliczen… ostatniej miesiaczki wplywa na wyniki badania krwi?Bo podalam 1.06, ale nie wiem czy… więcej →

  • Morfologia krwi obwodowej i badanie ogólne moczu.

    20 stycznia 4668 12:56 →

    … i twardym stolcu). Lekarz skierował mnie na badanie 25 cm odcinka jelita grubego. Wynik nie…,0] MCH 30,5 pg [27,0-34,0] MCHC ↓ 32,4 g/dl [32,6-35,8] Płytki krwi 265 x10^3/mm^3 [140-500] LYM% 40,9 %(3,2) [20,0-45… więcej →

  • Czy to cukrzyca? Jeśli nie to co?

    20 stycznia 2018 22:00 →

    … bardzo dziwnego. W piątek robiłam badania krwi, w tym cukier, który wyszedł za pierwszym… więcej →

  • Czy to cukrzyca? jeśli nie to co?

    20 stycznia 2018 22:00 →

    … bardzo dziwnego. W piątek robiłam badania krwi, w tym cukier, który wyszedł za pierwszym… więcej →

  • BADANIE KRWI

    20 stycznia 2018 22:00 →

    … BADAŃ KRWI OTRZYMAŁAM WYNIKI MOJEGO 15-MIESIĘCZNEGO SYNKA, JEST TO JEGO PIERWSZE BADANIE MORFOLOGICZNE… więcej →

  • badanie krwi?

    20 stycznia 2018 22:00 →

    Mam takie pytanie, tydzien temu trafiłam do szpitala z silnym bólem brzucha podejrzewano wyrostek, jednak po kroplówkach bóle ustapiły, porobiona badania usg i wszytsko ok. Stwierdzono za duzo stresu. teraz jednak przeglądam wyniki badań i widzę … więcej →

  • Badanie KT odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa

    20 stycznia 2018 22:00 →

    Bardzo proszę o interpretację opisu badania KT: „Na poziomie L3-L4 centralne uwypuklenie krążka międzykręgowego na głębokość 0,4cm z nieznacznym uciskiem na worek oponowy. Na poziomach L4-L5-S1 centralne uwypuklenie krążków międzykręgowych na głębokość 0,… więcej →

  • Badanie krwi obniżone WBC i PLT

    20 stycznia 2018 22:00 →

    … mężczyzną mam 23 lata o to wyniki mojej krwi czy mógłby ktoś mi pomóc powiedzieć… więcej →

  • Badanie krwi

    20 stycznia 6833 13:24 →

    Witam, dziś otrzymałam wyniki krwi Płytki krwi MPV mam 7.0 (N:7.5-12) , NEUT 1.91 (N:2.5-5) … więcej →

  • [Hematolog] - K, 5 - Badanie krwi

    20 stycznia 2018 22:00 →

    …, poniżej normy MCV i podwyższone płytki krwi o ok. 60 jednostek ponad normę. Proszę o odpowiedź… więcej →

Strona:
z
426