Wyniki wyszukiwania dla zapytania „badania krwi ALT ICD9117

  • Choroba AIDS

    14 maja 2008 09:07 →

    … zarażonym: Wystarczy do tego nieskomplikowane badanie krwi. Wiele placówek oferuje takie testy… uważać, żeby nie doszło do kontaktu krwi twojej i nosiciela (np. ranki w jamie ustnej… więcej →

  • Ciąża a senność

    15 maja 2008 08:34 →

    … żelaza. Dlatego trzeba co miesiąc robić badania krwi. Gdy ciąża jest bardziej zaawansowana… więcej →

  • Wrodzone wady serca

    26 maja 2008 08:49 →

    … serca albo skieruje dziecko na specjalistyczne badania w oddziale kardiologicznym. Może się okazać… resuscytacji, pozwalają utrzymać oddech i krążenie krwi do czasu przybycia fachowej pomocy medycznej… więcej →

  • Frakcje cholesterolu

    27 maja 2008 09:21 →

    … z błoną komórkową (tzw. odwrotna pinocytoza). We krwi natywne VLDL-e pobierają apo CII… jest wówczas wyłapywana przez komórki z krwi obwodowej, wolny cholesterol powstały z rozpadu… więcej →

  • Aromaterapia - olejki eteryczne

    29 maja 2008 08:59 →

    … i zdrowotnych właściwości olejków, poprawia krążenie krwi i limfy, a także uwalnia skumulowaną w napiętych… menstruacji, depresji, niepokoju, wysokim ciśnieniu krwi. Eukaliptus Ma działanie antyseptyczne, udrażniające układ… więcej →

  • Poranna kawa

    11 czerwca 2008 08:31 →

    …, – przyśpiesza procesy myślowe, – reguluje krzepliwość krwi, dzięki zawartej w niej kofeinie, – powoduje… żołądka, – wpływa na wzrost ciśnienia tętniczego krwi, nie mogą jej pić osoby… więcej →

  • Słabe nasienie

    12 czerwca 2008 12:12 →

    … męsko. Przykładowe słabe wyniki, po wykonaniu badania nasienia Przedstawione wyniki nadają się… że już taki prowadzisz) i koniecznie powtórz badania. Następnym razem wyniki mogą być… więcej →

  • Dieta cukrzyka

    12 września 2008 08:38 →

    … stosunkowo szybko podnosi poziom glukozy we krwi. Nie wolno jednak z nich rezygnować… cukrzyków również podnoszą poziom glukozy we krwi, choć wolniej niż tradycyjne wyroby… więcej →

  • Masaż - Rzeszów, woj. Podkarpackie

    30 czerwca 2008 21:41 →

    …, ujędrnienie i wzmocnienie mięśni, poprawa krążenia krwi oraz limfy. Z powodu przeciążenia lub… zrelaksowanym. Stymuluje odprowadzenie limfy i krążenie krwi, poprawiając w ten sposób wygląd skóry… więcej →

  • Ciepłolecznictwo

    1 lipca 2008 08:58 →

    … pocenia, przyspieszenie tętna, obniżenie ciśnienia krwi, wzrost przemiany materii, wzrost tworzenia… w części korowej) powoduje przyspieszenie krążenia krwi, wzrost przemiany materii organizmu oraz… więcej →

  • badanie krwi w ciązy

    20 grudnia 2014 09:00 →

    ….Martwia mnie moje wyniki badani krwi,otóż zawsze mam zanizony poziom… więcej →

  • Prosze o analize wynikow krwi

    20 grudnia 2014 09:00 →

    … w 31 tygodniu ciazy.Wczoraj odebralam wyniki krwi wbc 8,9 (3,5-10) rbc 3,8 (3,8-5,8) hgb… więcej →

  • poziom cukru we krwi

    20 grudnia 2014 09:00 →

    Przypadkiem zrobiłam pomiar cukru we krwi i okazuje się, że mam wyniki ponad … więcej →

  • wynik badania eeg

    20 grudnia 2014 09:00 →

    … na to dostane odpowiedz.dostalem dzisiaj wynik badania eeg.opis brzmi tak:badanie… więcej →

  • wyniki badan krwi

    20 grudnia 2014 09:00 →

    … 47,9 % eozynofile 2,5 % bazofile 0,6 % monocyty 9,7% Eryttrocyty i plytki krwi byly w normie. Dodam ze wtedy schudlam… więcej →

  • Analiza badań krwi i moczu

    20 grudnia 2014 09:00 →

    … 13,1 hematokryt 0,38 MCV 89,4 MCH 30,9 MCHC 34,6 płytki krwi 286 RDW-SD 37,3 RDW-CV 11,6 PDW 9,3 MPV… więcej →

  • Analiza wyników badania ogólnego moczu

    20 grudnia 2014 09:00 →

    Witam, Prosze o analize wyników badania moczu: Ciężar właściwy 1.015 g/ml Ph moczu: 8.0 (… więcej →

  • badanie krwi?

    20 grudnia 2014 09:00 →

    …, jednak po kroplówkach bóle ustapiły, porobiona badania usg i wszytsko ok. Stwierdzono za duzo stresu… więcej →

  • Wyniki krwi u 5-latka

    20 grudnia 2014 09:00 →

    … śladowo zachowane hiperechogeniczne wnęki. W badaniu krwi i rozmazie jest sporo odchyleń od normy… więcej →

  • Badanie Krwi

    20 grudnia 2014 09:00 →

    Byłem dzisiaj na badaniach krwi za chwilę podam wam moje wyniki i prosił bym o napisanie mi co to może oznaczać i czy w ogóle coś oznacza, z góry dziękuje .:) Fosfataza zasadowa 104 U/l [ więcej →

Strona:
z
788