Wyniki wyszukiwania dla zapytania „badań hormonalnych

  • Jakie zalety ma pocałunek?

    14 lutego 2014 14:49 →

    … dziesiątki, mniej lub bardziej wiarygodnych, badań. Niektóre ze skutków jakie mają powodować…. Tak przynajmniej twierdzą naukowcy. Według badań, jeśli często się całujemy, to zdecydowanie… więcej →

  • Właściwości szafranu

    27 października 2014 21:06 →

    … co warto zaznaczyć, bardzo wstępny etap badań nad taką właściwością. Testy wykazały… przyprawy na płodność męską. Jedne najnowszych badań dotyczą wpływu szafranu na depresję. Jako… więcej →

  • Cholesterol

    19 marca 2008 10:52 →

    … biegunka, M.Lohmann „Odczytujemy i interpretujemy wyniki badań laboratoryjnych”, tłumaczenie M.Kaczorowska, W-wa 2006, więcej →

  • Cholesterol HDL

    19 marca 2008 10:54 →

    … prawidłowe: > 40 mg/dl M.Lohmann „Odczytujemy i interpretujemy wyniki badań laboratoryjnych”, tłumaczenie M.Kaczorowska, W-wa 2006, więcej →

  • Hematokryt

    19 marca 2008 15:02 →

    … (osocze). M.Lohmann „Odczytujemy i interpretujemy wyniki badań laboratoryjnych”, tłumaczenie M.Kaczorowska, W-wa 2006, więcej →

  • Hemoglobina

    19 marca 2008 15:21 →

    …,30 mmol/l)M.Lohmann „Odczytujemy i interpretujemy wyniki badań laboratoryjnych”, tłumaczenie M.Kaczorowska, W-wa 2006, więcej →

  • Krwinki białe (leukocyty)

    20 marca 2008 08:46 →

    … tarczycy.M.Lohmann „Odczytujemy i interpretujemy wyniki badań laboratoryjnych”, tłumaczenie M.Kaczorowska, W-wa 2006… więcej →

  • Płytki krwi (trombocyty)

    20 marca 2008 09:07 →

    … przeciwbólowe.M.Lohmann „Odczytujemy i interpretujemy wyniki badań laboratoryjnych”, tłumaczenie M.Kaczorowska, W-wa 2006… więcej →

  • Żelazo

    20 marca 2008 14:49 →

    …, ziemniaki.M.Lohmann „Odczytujemy i interpretujemy wyniki badań laboratoryjnych”, tłumaczenie M.Kaczorowska, W-wa 2006… więcej →

  • Wątroba

    16 kwietnia 2008 13:54 →

    … produkuje i wydziela do dwunastnicy żółć. Do podstawowych badań przy podejrzeniu choroby wątroby zalicza… więcej →

  • Wyniki Badań

    19 grudnia 2014 13:57 →

    … mi ktoś pomóc w interpretacji wyników moich badań? MORFOLOGIA WBC 5.8 (4-10) LYMP 1.6 (2-5… więcej →

  • Niepokojące wyniki badań

    19 grudnia 2014 13:57 →

    … lat, postanowiłem zrobić sobie szereg badań, m.in morfologie oraz ALAT i ASPAT. W tych… więcej →

  • Analiza wyników badań

    19 grudnia 2014 13:57 →

    Witam, proszę o interpretację wyników badań krwi, OB, moczu oraz TSH. Kobieta … więcej →

  • Jak interpretować te wyniki badań?

    19 grudnia 2014 13:57 →

    … gorączka). Na oddziele wykonano szereg różnych badań. W załączniku dopinam wypis ze szpitala, moje… więcej →

  • [Ginekolog] - K, 37 - wyniki badań histopatologii

    19 grudnia 2014 13:57 →

    … [b]Jakie to są dolegliwości:[/b] nie rozumiem wyników badań – co oznaczają [b]Jakie badania do tej pory… więcej →

  • [Ginekolog] - K, 30 - WYNIKI BADAŃ

    19 grudnia 2014 13:57 →

    …?[/b] krwi [b]Jakie były wyniki wykonanych badań?[/b] termin ostatniej miesiączki czerwiec 18-23… więcej →

  • [Nefrolog] - K, 32 - zły wynik moczu - proszę o interpretację badań

    19 grudnia 2014 13:57 →

    … moczu [b]Jakie były wyniki wykonanych badań?[/b] w/w [b]Jakie było dotychczas leczenie?[/b] w trakcie… więcej →

  • [Internista] - K, 27 - wyniki badań

    19 grudnia 2014 13:57 →

    … krwi [b]Jakie były wyniki wykonanych badań?[/b] WBC 3,76 – (10^3/uL) (4.00-10.00) HGB 10.3 – [g/dl] (12.0-16.0) HCT… więcej →

  • [Pediatra] - K, 20 - wyniki badań

    19 grudnia 2014 13:57 →

    … i TSH [b]Jakie były wyniki wykonanych badań?[/b] badania były robione 26 marca 2013… więcej →

  • [Internista] - K, 20 - pogarszające się wyniki badań

    19 grudnia 2014 13:57 →

    … jajników [b]Jakie były wyniki wykonanych badań?[/b] pół roku temu morfologia i badania… więcej →

Strona:
z
309