Wyniki wyszukiwania dla zapytania „aso kod icd9

  • Prawa pacjenta w aptece

    14 października 2009 12:02 →

    … na recepcie jak numer PESEL czy kod pocztowy w adresie nie oznacza, że musisz… więcej →

  • Jak zwiększyć libido?

    10 stycznia 2011 08:59 →

    … pożądanie. Intymność to nie tylko słowo kod oznaczające seks. Jeśli wasze życie… więcej →

  • Żywność transgeniczna

    18 października 2011 08:18 →

    … zdobycze nauki, które pozwalają modyfikować kod genetyczny, poprzez przestawianie fragmentów genów… więcej →

  • Jak to jest z tym fluorem?

    27 czerwca 2013 14:41 →

    … i tętnic. Ma mieć również negatywny wpływ na kod genetyczny. Fluor blokuje funkcjonowanie niektórych… więcej →

  • WYSOKIE ASO

    22 września 2017 10:16 →

    … zrobić żelazo,cholesterol,cukier,aso i wszystko wyszło w normie a ASO 850,Byłam u reumatologa…,przeziębienie mam leczyć antybiotykiem,poniewaz ASO cięzko jest zbić i szkoda sie… sie że wszystko jest w normie ale ASO skoczyło do 1013,lekarz wspomniał cos… więcej →

  • ASO Paciorkowiec

    22 września 2017 10:16 →

    Witam. Mam pytanie dotyczące ASO i paciorkowca. Jestem z mężczyzną, który nie… raz wspominał o wysokich wynikach ASO (1400, gdzie norma to ok.200), … 1000). Z czystej ciekawości zaczęłam czytać o ASO i przeczytałam, że jednym z rodzai paciorkowca jest… więcej →

  • ASO Paciorkowiec

    22 września 2017 10:16 →

    Witam. Mam pytanie dotyczące ASO i paciorkowca. Jestem z mężczyzną, który nie… raz wspominał o wysokich wynikach ASO (1400, gdzie norma to ok.200), … 1000). Z czystej ciekawości zaczęłam czytać o ASO i przeczytałam, że jednym z rodzai paciorkowca jest… więcej →

  • Borelioza a ASO

    22 września 0167 12:57 →

    Wczoraj wykryto u mnie Boreliozę IgM 49.9. Dostałam już antybiotyk ale ASO mam też wysokie bo 400 i lekarka nie wiedziała czy paciorkowiec nie sfałszował boreliozy, czy własnie przy boreliozie jest wyskoie ASOwięcej →

  • opuchnięta kopstka i podwyższone ASO

    22 września 2017 10:16 →

    … 77) !ob także w normie, tsh również. Moje ASO wynosi jednak 319. Brałam detralex… więcej →

  • badanie Nr ICD9

    22 września 9307 13:50 →

    czy podwyższony wynik badania ICD9 o 17 jesli norma jest 30,2 to bardzo żle.Proszę o odpowiedż bo właśniedziś odebrałam badania. więcej →

  • kregosup piersiowy

    22 września 2017 10:16 →

    Morfologia krwi obwodowej [ICD9:C53] Leukocyty{ICD9:C30} 5,2 x10^3ul 4,0- 10,0 Erytrocyty {ICD9:C02} 5,07 x10…;10,00/ul Badania biochemiczne Kwas moczowy {IcD9:M45} 5,00 mg/dl 2,4- 7,0 Czynnik reumatoidalny{RF}{ICD9:K21} 9 Ul/ml 0- 20 Białko C- Reaktywne… więcej →

  • Badania krwi

    22 września 0036 13:17 →

    … obwodowej (ICD9:C53) Leukocyty (ICD9:C30) 6,7 x10^3/ul 4,0 – 10,0 Erytrocyty (ICD9:C02) 4,81 x10^6/ul 3,80 – 5,40 Hemoglobina (ICD9:C19… 86,3 fl 80,0 – 100,0 MCH 29,5 pg 27,0 – 31,0 MCHC 34,2 g/dl 32,0 – 36,0 Płytki krwi (ICD9:C66) 236 x10^3/ul 130 – 400… więcej →

  • powiększające się węzły chłonne u dziecka

    22 września 2017 10:16 →

    … od ponad roku ma problem z aso. pierwsze wyniki to 586 teraz po… to może miec coś wspólnego z aso? proszę o szybką odpowiedz…” morfologia… chorował na anginę ropną? bo ASO może być od tego, warto…wcale nie musi skutkować obniżeniem ASO, nic to jednak nie… więcej →

  • Żaden lekarz mnie nie zdjagnozował czuję że coś bardzo złego się ze mną dzieje POMOCY!!!!!!

    22 września 2017 10:16 →

    … GLOSAL.Nabąknełam że te ropne kólki mi wychodziły i że ASO 269 -SPYTAŁAM SIĘ CZY TO NIE… BYŁA ANGINA PACIORKOWCOWA.ASO jeszcze o niczym nie świadczy może… skłonność do piasku. Zrobiłam znów wyniki ASO jeszcze bardziej podwyszszone niż dwa… więcej →

Strona:
z
14