Wyniki wyszukiwania dla zapytania „anty tg wysokie

  • Udar - plan obrony

    15 września 2011 09:14 →

    … kolejnego udaru jest wtedy bardzo wysokie. więcej →

  • Wrażliwe i alergiczne

    16 września 2011 10:26 →

    …. Ostre alergiczne zapalenie spojówek to reakcja na wysokie stężenie alergenów, które dostają się… więcej →

  • Czy można zaplanować płeć dziecka?

    16 września 2011 12:01 →

    …, że płeć wróży się po ułożeniu brzucha: wysokie zapowiada dziewczynkę, niskie – chłopca. W rzeczywistości… więcej →

  • Jak zbadać swoją tarczycę?

    15 listopada 2011 08:57 →

    … wspominanych wcześniej T3 i T4. Jeśli jest ono wysokie potwierdza to nadczynność, jeśli niskie niedoczynność… więcej →

  • Naturalne dopalanie - aronia i guarana

    23 marca 2012 09:25 →

    … matki karmiące. Osoby mające z natury wysokie ciśnienie również muszą go unikać. Sama… więcej →

  • Wycieczka w góry - jak się przygotować?

    12 czerwca 2012 12:30 →

    … aby na pewno jesteśmy w stanie wejść w wysokie góry? A może jednak wystarczy nam… więcej →

  • Jak obniżyć ciśnienie

    23 lipca 2012 07:42 →

    Utrzymujące się wysokie ciśnienie może prowadzić do bardzo wielu … więcej →

  • Seks z wiekiem coraz lepszy

    27 sierpnia 2012 13:49 →

    … jedna piąta kobiet po menopauzie przyznaje, że ma wysokie libido, jedna trzecia, że jest ono… więcej →

  • Czego pod żadnym pozorem nie jeść

    4 września 2012 12:14 →

    … obecny na przykład w wodze mineralnej. Zbyt wysokie jego stężenie powoduje zwiększenie ciśnienia… więcej →

  • Nasze dzieci nie są szczurami laboratoryjnymi!

    7 listopada 2012 12:45 →

    … postacie polskiego streetartu, zrealizowało murale ANTY GMO w 25 miastach! Teraz chcielibyśmy przygotować… więcej →

  • Interpretacja badań

    18 października 2903 13:26 →

    - przedstawiam wszystkie badania jakie wykonałem w ostatnich dniach; Mam 42 lata ciśnienie 85/130 i różne trochę wyższe czasami Prześwietlenie klatki piersiowej PA-z dnia 06-12-2011r. Opis badania; Płuca bez zagęszczeń miąższowych. Wielkość serca i pień … więcej →

  • Prosze o interpretacje wyników

    18 października 2017 09:35 →

    … anty- Hbs total – 585,90 1U/1 P/ciała anty – HAV IgM – 0,01 ujemny (-) P/ciała anty-… HAV total -<15 ujemny (-) p/ciała anty – HCV -ujemny (-) Test w kierunku zespołu… więcej →

  • TARCZYCA, PRL, FATALNE SAMOPOCZUCIE BLAGAM O POMOC

    18 października 2017 09:35 →

    … mi euthyrox i zlecono badania p/c anty TG wyszly <10.00 IU/ml (norma <115) anty TPO 8,3IU/ml (norma 0.0-34… sie za to PRZEWLEKŁE AUTOIMMUNOLOGICZNE ZAPALENIE TARCZYCY P/C anty TPO wyszly 70,6 IU/ml (norma <35), zniknela za to cukrzyca... więcej →

  • węzły chłonne w śródbrzuszu pojedyńcze krezki u rocznego dziecka

    18 października 2017 09:35 →

    U mojego rocznego dziecka po wykonaniu badania usg stwierdzono w śródbrzuszu pojedyncze węzły chłonne krezki wielkości do 8×4 mm, Trzustka, przestrzeń okoloaortalna przesłonięta przez gazy jelitowe, inne organy są niepowiększone. Poza tym wykonaliśmy mu … więcej →

  • [Endokrynolog] - K, 39 - niedoczynnosc

    18 października 2017 09:35 →

    … Kolejna wizyta u internista (niskie neutrofile, wysokie monocyty, wysokie TSH). Skierowanie do endokrynologa – subkliniczna…- 98, morfologie i przeciwciala. Ponownie niskie neutrofile, wysokie limfocyty i monocyty. leukocyty 4,9 erytrocyty 4,2 hemoglobina… więcej →

  • okropny ból zalewający ciało

    18 października 2017 09:35 →

    witam serdecznie zwracam się z prośbą o pomoc w znalezieniu przyczyn moich dolegliwości Mam 27 lat od półtora roku mam bóle mięśni całego ciała, bóle w okolicach stawów (nie są spuchnięte , nie bolą), drżenie różnych partii mięśni, tak jakby coś gotowało … więcej →

  • tarczyca

    18 października 2017 09:35 →

    chcialabym wiedziec co oznaczaja moje wyniki badan: anty-tg 42.72 anty-tp 552.5 tsh 0.001 ft3 – 4.576 ft4 – 1.679 bardzo dziekuje za odpowiedz więcej →

  • dziwne wyniki tarczycy

    18 października 2017 09:35 →

    …,który mówił,że jak jest wysokie ft3 i wysokie ft4,a tsh wysokie bądż w normie,to jest… więcej →

  • niedoczynność tarczycy

    18 października 1529 13:54 →

    Witam Chciałabym się dowiedzieć co oznaczają moje wyniki. TSH 5.9 (norma – 0.4-7.0) FT3 : 3.38 pg/ml Z.Ref. : 2.57-4.43 FT4 : 1.06 ng/dl Z.Ref. : 0.9-1.7 po 2 mc brania leku wynik tsh TSH – 2,4 ( norma 0,4-7,0 ) plus do tego zrobiłam P/c anty-TG <10.00 ... więcej →

  • K79.9 - inne choroby wątroby - choroba wątroby, nieokreślona + złe wchłanianie i wydalanie. Prosba o radę lekarzy.

    18 października 2017 09:35 →

    … p/c p. transglutaminazie tkankowej (anty-tGT) ICD-9: N79 anty tTG iGa: 2,35 [&lt;20 wynik ujemny...] anty tTg igG: 0,05 [do 1,0 wynik ujemny] wiec … więcej →

Strona:
z
50