Wyniki wyszukiwania dla zapytania „analiza wynikow badan

  • Interpretacja wyników badań krwi

    9 maja 2008 09:19 →

    …. Bardzo często prócz podstawowego profilu badań wykonuje się dodatkową diagnostykę krwinek… określanie jej stanowi jedno z podstawowych badań hematologicznych) we krwi obwodowej. Można również… więcej →

  • Medycyna - Centrum Badań DNA

    23 kwietnia 2009 11:13 →

    … naukowymi i diagnostycznymi w Polsce i za granicą. Centrum Badań DNA przyczynia się do tego, że najnowocześniejsze… Urzędu Marszałkowskiego Województwa Wielkopolskiego Centrum Badań DNA rozpoczęło rozmowy o ewentualnej współpracy… więcej →

  • Analiza naszego włosa

    27 maja 2011 08:18 →

    … pierwiastków w naszym organizmie. Taka kompleksowa analiza włosa opiera się właśnie o określenie… kogo przeznaczona jest taka kompleksowa analiza pierwiastkowa? W zasadzie można powiedzieć, że dla… więcej →

  • Kalendarz badań po czterdziestce

    19 lipca 2011 11:32 →

    Gdy przekroczysz czterdziestkę powinnaś nieco baczniej przyglądać się swojemu organizmowi i zastosować wobec niego zasadę ograniczonego zaufania, bowiem powoli zbliża się wiek, w którym może mu się przytrafić jakaś niesubordynacja. Co trzy lata wykonuj … więcej →

  • Zielarstwo i ziołolecznictwo

    16 grudnia 2008 08:25 →

    …. Najnowsze badania: Wyniki badań prowadzonych w ostatnich latach dowodzą… Europie zioła są przedmiotem wnikliwych badań od ponad 70 lat. Opracowano…badań gromadzi się coraz więcej interesujących wyników. W czasie powtórzonych już ponad 25 razy badańwięcej →

  • Zalety preparatów wspomagających

    17 grudnia 2008 08:24 →

    …organizmu substancji. Wyniki najnowszych badań sugerują, że powinno … współczesnych społeczeństwach zachodnich. Większość badań wykazuje, że dawka substancji zapobiegająca…Opierając się na opublikowanych wynikach badań i obserwacjach klinicznych, niektórzy … więcej →

  • Terapia hormonem wzrostu

    10 czerwca 2009 13:24 →

    … Society) przeanalizowała wnioski z badań opublikowanych w czasopismach medycznych, których…” i „Sugestie” na podstawie badań przeprowadzonych w mniej rygorystyczny sposób. Kiedy… przed leczeniem, w przypadku wyników odchylonych od normy badanie ponawia… więcej →

  • Koenzym Q10

    23 października 2008 08:21 →

    …jego niewydolności i osłabienia. W wyniku badań ustalono, że stan pacjentów chorych na…szczególnie nasercowych. DODATKOWE KORZYŚCI: Kilka badań prowadzonych na małą skalę pokazuje, …8 tygodniach. Skutki uboczne: Większość badań wykazuje, że koenzym Q10 może … więcej →

  • Pokrzywa i rumianek pospolity

    21 listopada 2008 08:13 →

    … hamuje wydzielanie histaminy. Podczas badań, przeprowadzonych u osób cierpiących …liści pokrzywy dziennie. Podczas wcześniejszych badań ustalono, że zmniejszenie dawki …jako środek odprężający. Podczas badań przeprowadzonych na zwierzętach naukowcy ustalili… więcej →

  • Witaminy A i C

    26 listopada 2008 08:30 →

    …może nawet przedłużyć życie. W jednym z badań stwierdzono, że mężczyźni przyjmujący 300 mg … Na podstawie dokonanej w 1995 r. analizy wyników badań na ten temat stwierdzono, że zażywanie 1-6…jej nie więcej niż 120 mg. Z badań in vitro wynika, że witamina C … więcej →

  • Analiza badan krwi i moczu

    26 listopada 2014 02:20 →

    Bardzo prosze o interpretacje moich wynikow: jestem kobieta i mam 26 lat Krew: … więcej →

  • analiza prosze o pomoc

    26 listopada 2014 02:20 →

    Witam mam obawy do moich wynikow badan a mianowicie o wbc poniewaz wyszlo mi 10,7 przy … więcej →

  • analiza moczu

    26 listopada 2014 02:20 →

    … mogła bym prosic o analize moich wynikow badan? Przejrzystosc-lekko metna barwa-słomkowa ciezar własciwy-1… więcej →

  • pomoc w okresleniu wynikow badan moczu

    26 listopada 2014 02:20 →

    bardzo prosze mi o odczytanie moich wynikow badan co one oznaczaja napewna sa zle ale co za … więcej →

  • interpretacja wynikow badan

    26 listopada 2014 02:20 →

    Bardzo prosze o interpretacje wynikow badan moich i moich dzieci Chlopiec 9 miesiecy … więcej →

  • INTERPRETACJA WYNIKOW BADAN

    26 listopada 0208 13:30 →

    Witam. Bardzo prosze o pomoc- tj interpretache wynikow badan mojego 13 miesiecznego synka. MIAŁ ROBIONĄ … więcej →

  • Analiza wynikow

    26 listopada 5037 12:51 →

    Prosze o pomoc .Moj maz odebral wyniki i AIAT ma 50,PLT128,PDW19,1 MPV13,2 P-LCR51,6.Po za tymi reszta wynikow jest w normie.Bardzo prosze o pomoc.Maz nie chce isc do lekarza.CZy dieta moglaby poprawic wyniki? więcej →

  • analiza wynikow tarczycy

    26 listopada 3861 13:08 →

    … zazywac ten letrox 50? prosze o interpretacje wynikow? co wogole oznacza to thyreoiditis chronica? więcej →

  • Prosze o interpretacje wynikow badan krwi

    26 listopada 8352 13:28 →

    Prosze o zinterpertowanie badan jestem mezczyna w wieku 27 lat MCH 32,5 norma 26.0-32.0 i HCT 41,9 % norma 42,0-52,0 więcej →

  • proszę o interpretacje wynikow badan moczu i krwi

    26 listopada 2014 02:20 →

    … dobry mam prośbę o zinterpretowanie moich wyników badania krwi i moczu oraz wymienienie… na forum… Z góry dziękuje… OTO WYNIKI BADAŃ: badania biochemiczne Magnez – 0,84 mmol/l Glukoza… więcej →

Strona:
z
78