Wyniki wyszukiwania dla zapytania „ana kontrola ws pozytywne

  • Terapia hormonalna

    17 kwietnia 2008 11:24 →

    … stosujących HTZ ponieważ są pod stałą kontrolą lekarza, jeśli nowotwór zostanie wykryty… więcej →

  • Witamina B5 - Kwas pantotenowy

    30 kwietnia 2008 08:51 →

    … witamin ale przypisuje się jej pozytywne działanie w walce z cholesterolem, podnoszenie wydajności… więcej →

  • Medytacja

    11 czerwca 2008 13:12 →

    Medytacja – to kontrola nad umysłem w celu osiągnięcia stanu … więcej →

  • Obuwie zdrowotne

    11 kwietnia 2008 18:32 →

    …. Dzięki tym cechom obuwie to posiada pozytywne opinie lekarskie, co kwalifikuje je do grupy obuwia… więcej →

  • Jak żyć z chorobą

    12 kwietnia 2008 14:15 →

    …, że ludzie którzy z choroby potrafią wynieść pozytywne doświadczenia maja najlepsze wskaźniki wyleczenia… więcej →

  • Całowanie się

    29 kwietnia 2008 11:49 →

    … przeciętnie 5 lat dłużej. Mają bowiem pozytywne nastawienie do świata i ludzi, a więc prowokują… więcej →

  • Żyć z alergią

    6 maja 2008 11:41 →

    … się jednak odbywać pod ścisłą kontrolą alergologa. Sami możemy zadbać o to, aby… więcej →

  • Szczęśliwe małżeństwo

    27 maja 2008 08:42 →

    …. Dlaczego tak się dzieje? Otóż pozytywne emocje składające się na intymność wynikają… więcej →

  • Leczenie zaburzeń lipidowych

    27 maja 2008 09:21 →

    … kwasów PUFA omega 3 jest bardzo pozytywne w skutkach. więcej →

  • Efekt placebo

    6 czerwca 2008 08:22 →

    … silnym poczuciem wiary w siebie, wewnętrzną kontrolą i wiarą w sens poczynań, postrzeganiem problemów… więcej →

  • ana 2

    24 listopada 2014 21:11 →

    Witam! czy powinnam iść do lekarza gdy ana2 wyszło miano 1:1000 i świecenie ziarniste? na wizytę trzeba długo czekać więc nie wiem czy wogóle się decydować czy iść prywatnie… mam 26 lat i nie chce mi się chodzić po lekarzach ;) proszę o radę. więcej →

  • Toczeń

    24 listopada 2014 21:11 →

    … się… Najgorsze jest to, że ANA wyszło mi pozytywne, niedługo zrobię ilościówkę i typ … jeszcze o informację, czy jeśli ANA wyjdzie mi wysokie i typ świecenia… chorobę autoimmunologiczną? W przypadku niskiego ANA jakie inne choroby mogę podejrzewać… więcej →

  • SLE interpretacja wyników

    24 listopada 2014 21:11 →

    …} mam tez podejrzenie SLE gdyż ANa 1 i ana 2 są o mianie 320 mcv 90 {80-99} mch… {90-110} tsh 3,240 {0,400 – 4,000} ANA i i ANA 2 o mianie 320 więcej →

  • Wysokie miano Przeciwciał Przeciwjądrowych u dziecka.

    24 listopada 2014 21:11 →

    … przeciwciał przeciwjądrowych ANA. Wynik DODATNI. Zrobiono również ANA 2 kompleksowe – wynik: „ANA 2 test kompleksowy… więcej →

  • okropny ból zalewający ciało

    24 listopada 2014 21:11 →

    … Czynnik reumatoidalny-nic CK – 230 lekko podwyższone ANA 1 dodatnie ANA 2 graniczne 1: 160 miano na komórkach… cos tam jest w wynikach przecież ANA 2 też jest graniczne i CK więc cos… więcej →

  • przeciwciała

    24 listopada 2014 21:11 →

    … AMA W MIANIE 1:10000 BADANIE NR 2 TEST ANA PROFIL3 W WYNIKU: Ro-52 REKOMBINAT (52) intensywność… ++ AMA -M2 (M2) intensywność 63 klasa +++ kontrola (Ws) intensywność 95 klasa +++ Reszta antygenów… więcej →

  • przeciwciała przeciwjądrowe

    24 listopada 2014 21:11 →

    … AMA W MIANIE 1:10000 BADANIE NR 2 TEST ANA PROFIL3 W WYNIKU: Ro-52 REKOMBINAT (52) intensywność… ++ AMA -M2 (M2) intensywność 63 klasa +++ kontrola (Ws) intensywność 95 klasa +++ Reszta antygenów… więcej →

  • przed badaniami na anty CCP i ana1

    24 listopada 2014 21:11 →

    … moglo spowodowac ze wyniki sa ujemne? poniewaz ana 1 i ana 2 mialam juz robione w 2006 i 2007… więcej →

  • od kilku miesięcy coś mi jest ale nie ma diagnozy

    24 listopada 2014 21:11 →

    …) borrelia burgodoferii met. PCR – ujemny ANA 1 – dodatni, ANA 2 -graniczny (metodą immunofluorescencji pośredniej… więcej →

  • Wysypka, gorączka, bóle i CRP

    24 listopada 2014 21:11 →

    … bz tylko pojedyncze bakterie Badanie laryngologiczne pozytywne Immunoglobuliny g/l IgE 203,2 IU/ml IgA 2,11 IgM… 1,29 odczyn Waaler Rose ujemny Przeciwciała ANA wynik ujemny Toxocara canis IgG… więcej →

Strona:
z
23