Wyniki wyszukiwania dla zapytania „alt (ICD9 I17)

  • Nowy lek na młodzieńcze idiopatyczne zapalenie stawów

    4 sierpnia 2011 09:57 →

    RoACTEMRA została w Europie dopuszczona do stosowania u dzieci z rzadką i ciężką postacią zapalenia stawów. Lek ten stwarza nowe możliwości leczenia uogólnionej postaci młodzieńczego idiopatycznego zapalenia stawów (uMIZS). Dotychczas dzieci z tą postacią … więcej →

  • ALAT - co to jest?

    2 czerwca 2011 11:49 →

    … profilaktyczne. Monotransferaza alaninowa ( ALAT, AIAT, ALT, GPT, SGPT ) – prawidłowe wartości wahają… więcej →

  • [Gastrolog] - M, 19 - Podwyższone ALT

    18 grudnia 2014 14:27 →

    … moje wyniki prób wątrobowych: AST 40, ALT 87, Bilurbina całkowita 0,94, Fosfataza 44, GGTP 17. Z …i też wszystko dobrze. Więc dlaczego to ALT może być podwyższone, mam niedoczynność… wyniki wcześniej też miałem takie ALT (około 90) więc może po prostu … więcej →

  • Dieta Dukan - Wysokie ALT

    18 grudnia 2014 14:27 →

    … zrobione badania mocno mnie zaniepokoiły. ALT -96, badanie powtórzyłem i dało wynik… więcej →

  • ALT 10-krotnie podwyższone

    18 grudnia 2014 14:27 →

    …. OB. 22, bilirubina w moczu obecna i tragiczny poziom ALT 519. Dodatkowo kał jasny. O co tu chodzi… więcej →

  • badanie Nr ICD9

    18 grudnia 9307 13:50 →

    czy podwyższony wynik badania ICD9 o 17 jesli norma jest 30,2 to bardzo żle.Proszę o odpowiedż bo właśniedziś odebrałam badania. więcej →

  • [Lekarz rodzinny] - K, 35 - Podwyższony GPT/ALT

    18 grudnia 2014 14:27 →

    … BADANIA KONTROLNE I WYSZEDŁ MI PODWYŻSZONY GPT/ALT 63,2 ( NORMA OD 10 DO 49). AKTUALNIE BIORĘ WITAMINY PREGNA… więcej →

  • kregosup piersiowy

    18 grudnia 2014 14:27 →

    Morfologia krwi obwodowej [ICD9:C53] Leukocyty{ICD9:C30} 5,2 x10^3ul 4,0- 10,0 Erytrocyty {ICD9:C02} 5,07 x10…;10,00/ul Badania biochemiczne Kwas moczowy {IcD9:M45} 5,00 mg/dl 2,4- 7,0 Czynnik reumatoidalny{RF}{ICD9:K21} 9 Ul/ml 0- 20 Białko C- Reaktywne… więcej →

  • Badania krwi

    18 grudnia 0036 13:17 →

    … obwodowej (ICD9:C53) Leukocyty (ICD9:C30) 6,7 x10^3/ul 4,0 – 10,0 Erytrocyty (ICD9:C02) 4,81 x10^6/ul 3,80 – 5,40 Hemoglobina (ICD9:C19… 86,3 fl 80,0 – 100,0 MCH 29,5 pg 27,0 – 31,0 MCHC 34,2 g/dl 32,0 – 36,0 Płytki krwi (ICD9:C66) 236 x10^3/ul 130 – 400… więcej →

  • [Alergolog] - M, 19 - Podwyższone ALR

    18 grudnia 2014 14:27 →

    …:[/b] moje wyniki prób wątrobowych: AST 40, ALT 87, Bilurbina całkowita 0,94, Fosfataza 44, GGTP 17. Z …i też wszystko dobrze. Więc dlaczego to ALT może być podwyższone, mam niedoczynność… wyniki wcześniej też miałem takie ALT (około 90) więc może po prostu … więcej →

  • [Wenerolog] - M, 137 - Brazowe plamy na udach i male czerwone wypryski.

    18 grudnia 2014 14:27 →

    … robilem badania.Sa nastepujace wyniki AST- 39.1 U/I na ,40.0 ALT 105.8 U/I na ,40.0, WR – (ujemny) Cale cialo…pory były wykonywane?[/b] AST,ALT,WR,HIV1/HIV2 [b]Jakie były… wyniki wykonanych badań?[/b] AST- 39 U/I , ALT – 105 U/I Wr – (ujemny) HIV1/HIV2… więcej →

  • proszę o interpretację wyników krwi

    18 grudnia 2014 14:27 →

    … zmieniły się też wyniki ast i alt AST Z 21,6 NA 34,9 ALT Z 17,8 NA 31,8 jak mamy interpretować te wyniki… więcej →

Strona:
z
17