Wyniki wyszukiwania dla zapytania „TSH poniżej normy

  • Choroba Hashimoto

    13 maja 2008 09:27 →

    … poziomie hormonów tarczycy we krwi (TSH, T4-tyroksyna, T3- trójjodotyronina). Jednak… jedynie o zbadanie poziomu TSH i FT4 (tyroksyny w stanie wolnym). Normy: TSH: 0,4 – 4,0 mIU/l T3:…/l Przy nieleczonym hashimoto wynik TSH powinien być podwyższony, a FT4… więcej →

  • Zaburzenia miesiączki.

    22 marca 2013 14:40 →

    … zwykle po powrocie do domu wszystko wraca do normy. Podobne skutki może wywołać silny… krwi – poziomu hormonów tarczycy, a w tym TSH, T3, T4, a także prolaktyny, czyli tak zwanych… więcej →

  • MPV poniżej normy -

    27 marca 2017 02:54 →

    … na temat możliwych przyczyn MPV poniżej normy ponieważ nigdzie w interpretacjach wyników nic… wszędzie jest tylko interpretacja powyżej normy . Mój wynik to : RBC 3,05 HGB 7,88 HCT… więcej →

  • TSH

    27 marca 2017 02:54 →

    Co oznacza wynik TSH 5.53? I co jeżeli TSH się waha, raz powyżej normy, raz w normie, raz poniżej ? więcej →

  • podwyższone TSH

    27 marca 2017 02:54 →

    … wyników, które zrobiłam niedawno. A mianowicie TSH 4,68 mlU/l (norma 0,27-4,20), ft4 16,8 pmol… zmian ogniskowych;objętość gruczołu 14 ml, tj.poniżej normy dla danej długości ciała;unaczynienie… więcej →

  • Tępy ból brzucha promieniujący na plecy poniżej żeber

    27 marca 2017 02:54 →

    Witam serdecznie, nie przyjmuje żadnych lekarstw, mam 35 lat i od kilku miesięcy powtarzający się problem: „latająca powieka”, zwroty głowy, brak łaknienia, tepy wedrujący ból brzucha poniżej żeber promieniujący na plecy poniżej żeber (najczęsciej w 2-giej… więcej →

  • [Endokrynolog] - K, 29 - Ciąża a normy tsh, ft3 i ft4, prośba o interpretację wyników

    27 marca 2017 02:54 →

    …, Moje wyniki w 21 tyg. ciąży wyniosły: TSH 1.050 ulU/ml FT3 2.79 pg/ml FT4 1.16 ng/ml w 17 tyg…. : TSH 2.060 ulU/ml FT3 2.81 pg/ml FT4 1.28 ng/ml Bardzo proszę o interpretację. Gdzie mogę znaleźć normywięcej →

  • Bóle poniżej brzucha

    27 marca 2017 02:54 →

    Witam Od rana boli mnie w okolicy łonowej po prawej stronie wszystko dzieje się poniżej brzucha więcej →

  • [Urolog] - K, 20 - Kłucie po prawej stronie poniżej pępka oraz ból nerek

    27 marca 2017 02:54 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Urolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 20 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie to są … więcej →

  • [Ortopeda] - K, 23 - Ból poniżej kolana po wewnętrznej stronie

    27 marca 2017 02:54 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Ortopeda [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 23 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] tak [b]Do tej pory… więcej →

  • Normy tsh, ft3,4 u dzieci

    27 marca 2017 02:54 →

    … tarczycy? Na karcie podano dla TSH3 normy: 0.290-4.500 (u nas 4.71), dla FT3… więcej →

  • dziecko poniżej 3 centyla

    27 marca 3889 13:06 →

    witam mam synka5,5roku .Wazy 15,8kg wzrost105cm alergia na roztocza,obniżona odporność organizmu.Mimo iz je wszystko i duzo (nawet czosnek i cebule )jest chudziutki i czesto choruje w zimie ostatnie wyniki badań HGB11,9g/dl HCT35,5% mon10% ob21 swędzi go … więcej →

Strona:
z
52