Wyniki wyszukiwania dla zapytania „TSH 3 GENULTRA CZULE

  • Badania kontrolne - wstęp

    2 czerwca 2011 11:54 →

    … w kale i oznaczajmy stężenie hormonów tarczycy (TSH, T3 i T4). Poprośmy lekarza rodzinnego o badanie USG… więcej →

  • Niewielki gruczoł, wielka rola

    9 stycznia 2012 09:27 →

    …: prolaktynę (ważną dla karmiących matek), TSH (pobudza tarczycę do prawidłowego funkcjonowania), FSH… więcej →

  • Zdrowa od głów do stóp

    28 listopada 2012 15:15 →

    … o refleksach, nauce i medycynie. W chińskiej refleksologii czułe miejsca do masażu nazywane są refleksami. Według… więcej →

  • Zaburzenia miesiączki.

    22 marca 2013 14:40 →

    … krwi – poziomu hormonów tarczycy, a w tym TSH, T3, T4, a także prolaktyny, czyli tak zwanych… więcej →

  • Co świadczy o niedoczynności tarczycy?

    17 października 2013 14:17 →

    …”, to powodem najczęściej jest niedobór hormonu TSH produkowanego przez przysadkę mózgową. Ostatni… więcej →

  • niskie TSH,przesunięcia w morfologii

    21 listopada 2014 09:27 →

    … zwrócił uwagę to niskie-na granicy normy TSH :0.31. FT3 i FT4 w normie. Zalecił … w lewym płacie. Czy to obnizone TSH może miec wpływ na gorsze samopoczucie…to powazna sprawa? I co może oznaczac spadające TSH przy prawidłowych hormonach tarczycy? Czy… więcej →

  • ból karku i stan podgorączkowy od 3 tygodni

    21 listopada 9384 13:03 →

    Witam serdecznie. Zdecydowałam się napisać tutaj z prośbą o pomoc, gdyż od 3 tygodni mam stany podgorączkowe 37,2-37,4 i silne bóle karku i pleców z niewiadomej przyczyny. Ale zacznijmy od początku. Mam 31 lat, jestem kobietą, nie leczę się na żadne … więcej →

  • Podwyższone TSH

    21 listopada 5680 13:41 →

    … obejrzał mnie, moje ostatnie wyniki TSH i stwierdził, że to najwyraźniej wina złej diety… podkusiło, aby zrobić także badanie TSH, po odebraniu wyników myślałam, że własnym …oczom nie wierzę, gdyż poziom TSH w krwi wynosi 9,7 ! a cholesterol całkowity (co … więcej →

  • Problem ze stawami od 3,5 miesiąca

    21 listopada 9686 13:55 →

    … Kolor jasno zoloty 303 L69 / TSH 3-cia generacja 1,861 369 N66… więcej →

  • [Endokrynolog] - K, 24 - Wysoki poziom TSH

    21 listopada 2014 09:27 →

    … bylo w normie. Niestety od stycznia 2013 TSH wzroslo az do 9,00 (norma do 4,00) FT3 i … najlepiej (bol glowy) zrobilam badania TSH spadlo do 6, zmniejszylam dawke wracajac …125 i po kolejnych miesiacach znow badania i TSH znowu 9… ( FT4 i FT3 w normie)…. więcej →

  • Wyniki TSH i CMV proszę o interpretację

    21 listopada 2014 09:27 →

    … jest coś co mogło zafałszować wynik TSH (wysiłek fizyczny dnia poprzedniego itp….?) TSH 5,590 ulU/ml norma: 0,27 – 4,2 FT – 3 3,00 pg/ml norma: 2,04 – 4,4 FT – 4 1,26 ng/ml norma: 0,93 – 1,71 … więcej →

  • badania morfologii mojej 3-letniej corci

    21 listopada 2014 09:27 →

    Proszę o interpretacje tych badan, to jest dla mnie bardzo ważne i pilne, prosze o jak najszybsza pomoc: Podaje wyniki badania z dnia 28-10-2008: Hemoglobina-g% – 13,7 Erytrocyty/mm3 – 5000000 Hematokryt-% – 38,2 MCHC-% – 35,9 Leukocyty/mm3 – 8,500 … więcej →

  • Złe wyniki u 3 latka

    21 listopada 2014 09:27 →

    Proszę o wyrażenie opinii na temat wyników morfologii mojego 3 letniego syna.Dziecko miało zlecone badania ponieważ zauważono u niego powiększone węzły chłonne( szyji, podżuchwowe, pod pachami) Sugerowano mononukleozę jednak wynik badania wyszedł negatywny… więcej →

  • [Endokrynolog] - K, 27 - Interpretacja wyniku tsh

    21 listopada 2014 09:27 →

    … powinnam się zgłosić do endokrynologa przy tsh 3,21 i ft4 16,01pmol/l? Kilka lat temu… kontrolne tsh wynosiło 1,54 [b]Od jak dawna się … wykonałam morfologię, badanie moczu, Fe, crp, tsh, ft4, lipidogram [b]Jakie były wyniki… więcej →

  • [Pediatra] - M, 3 - powiekszony wezel chlonny

    21 listopada 2014 09:27 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Pediatra [b]Płeć:[/b] mężczyzna [b]Wiek:[/b] 3 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie to … więcej →

Strona:
z
626