Wyniki wyszukiwania dla zapytania „TIBC ferrytyna

  • Spadające płytki krwi

    20 września 2017 14:43 →

    … temu zrobione wyniki krwi: żelazo 80,ferrytyna 32, hemoglobina, hematokryt,czerwone i białe krwinki… więcej →

  • proszę o interpretację wyników badańkrwi

    20 września 1827 12:51 →

    … krwi-295 (130-400) MPV-średnia objętość 7,6(7,8-11,5) ferrytyna 25,68 (4,63-204) objawy: zawroty głowy, uczucie… więcej →

  • morfologia krwi

    20 września 2017 14:43 →

    …, mocz Ok) żelazo 9,5 mol/l(norma 9-30,4) TIBC 80,2 mol/l(norma 45-65) Tsh 1,64(norma… więcej →

  • wyniki morfologii i co dalej??

    20 września 2017 14:43 →

    …. 2 lata temu na FE i żelaza wyszło 107mg/dl a TIBC: 441mg/dl Proszę o porady!! więcej →

  • Potrzebuje pomocy

    20 września 2017 14:43 →

    … norma 5-39 Żelazo 58,7 norma 53,-167,0 Ferrytyna 248,6 norma 13-150 Białko całkowite… więcej →

  • interpretacja wyników krwi

    20 września 2017 14:43 →

    Witam, bardzo proszę o pomoc w interpretacji wyników: TSH – 4,68 mlU/l (norma 0.27-4,2) ft4- 16,8 pmol/l (norma 12-22) ft3- 4,21 pmol/l (norma 3.13-6,76) ferrytyna-31,5 ng/mL (norma 15-250) anty-TG – 430,5 lU/ml (norma więcej →

  • interpretacja

    20 września 2017 14:43 →

    Mam prośbę. Co oznaczają skróty: IgA Ema, p-ANCA, c-ANCA oraz nazwy: ferrytyna, transferyna, proteinogram. Co to znaczy: obniżony poziom wapnia zjonizowanego, podwyższony poziom fibrynogenu,nieznacznie przyśpieszony czas protrombinowy? więcej →

  • co oznaczają wymienione skróty i nazwy?

    20 września 2017 14:43 →

    IgA Ema, p-ANCA, c-ANCA proteinogram, ferrytyna, transferyna , koagulopatia Proszę o pomoc więcej →

  • morfologia i..co to może być

    20 września 2017 14:43 →

    bardzo proszę o interpr. wyników morfologii krwi. od 1,5 roku mam bóle głowy w części potylicznej lub ciemieniowej, czasem w śpikach.Jestem ciągle zmęczona a po niewielkim nawet wysiłku p.podstawowe prace domowepojawiają się zawroty głowy, szum w uszach,… więcej →

  • wyniki badań krwi

    20 września 2017 14:43 →

    …/uL MPV 8,4 fL dodatkowo: TSH 1,62 mIU/L Żelazo 94 ug/dL Ferrytyna 16 ug/L ….. jakie badania powinnam jeszcze zrobić… więcej →

Strona:
z
6