Wyniki wyszukiwania dla zapytania „OBNIÅ»ONE NEU

  • Obniżone WBC

    23 listopada 2017 16:00 →

    Witam. Mam 33 lata. Rok temu pierwszy raz wyszło mi obniżone WBC (3,8). Teraz powtórzyłam 2 krotnie badania i wyszły następujące: WBC – 3,7 (4-10) LYMPH% – 44,5 (19,3-51,7) MXD% – 11,5 NEUTH% – 44 (34-71) LYMPH – 1,6 MXD – 0,5 NEUTH – 1,6 RBC – 4,23 (3,5-5… więcej →

  • Obniżone limfocyty

    23 listopada 2017 16:00 →

    … nie wiem, czy nie zostały mi one po jakiejś infekcji dróg oodechowych. I często… więcej →

  • Obniżone WBC

    23 listopada 2017 16:00 →

    Dzień dobry Proszę o odczytanie moich wyników krwi. Mam 30 lat i zauważyłem obniżone WBC i podwyższone OB co to może oznaczać Pierwsze badanie krwi zrobiłem miesiąc temu. Wynik badania: WBC 3,6 LYMPH 1,9 LYM% 52,9 MID 0,2 MID% 6,8 GRAN 1,5 GRAN% 40,3 RBC … więcej →

  • obniżone TSH

    23 listopada 3057 13:19 →

    co może oznaczać obniżone TSH? czy to już świadczy o nadczynności tarczycy? więcej →

  • obniżone GFR, niższy ciężar moczu

    23 listopada 2017 16:00 →

    Witam. robiłam niedawno badania moczu – w sumie 3 krotnie w ciągu ok. miesiąca. Dwa razy wyszło mi, że mam ciężar moczu nieco niższy niż norma.Raz robiłam kreatyninę i GFR – kreatynina w normie, GFR „łagodnie obniżony”. zauważyłam, że jak wypiję coś co … więcej →

  • [Endokrynolog] - M, 23 - Obniżone laktaty po wysiłku

    23 listopada 2017 16:00 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Endokrynolog [b]Płeć:[/b] mężczyzna [b]Wiek:[/b] 23 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] tak [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie… więcej →

  • [Lekarz rodzinny] - K, 11 - obniżone granulocyty u osoby ćwiczącej

    23 listopada 2017 16:00 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Lekarz rodzinny [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 11 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]… więcej →

  • [Hematolog] - K, 34 - podwyższone limfocyty obniżone neutrofile

    23 listopada 2017 16:00 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Hematolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 34 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie to … więcej →

  • [Hematolog] - K, 34 - podwyższone limfocyty obniżone neutrofile

    23 listopada 2017 16:00 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Hematolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 34 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie to … więcej →

  • PLT obniżone

    23 listopada 2017 16:00 →

    witam, co w morfologii krwi może oznaczać obniżony poziom płytek krwi (PLT)? więcej →

Strona:
z
16