Wyniki wyszukiwania dla zapytania „Nifuroksazyd 200 tabl powl 12 szt

  • Gotu kola i gorzknik kanadyjski

    2 grudnia 2008 08:16 →

    …Alzheimera: 3 razy dziennie 200 mg preparatu. Zamiast 200 mg wyciągu można stosować … wyciągu z gorzknika kanadyjskiego (w połączeniu z 200 mg wyciągu z jeżówki) do 4 razy … 125 mg wyciągu z gorzknika kanadyjskiego i 200 mg wyciągu z jeżówki 4 razy dziennie… więcej →

  • Selen i traganek

    1 grudnia 2008 08:37 →

    … amerykańskich wykazały, że zażywanie 200 mg selenu dziennie zmniejsza ryzyko…margines bezpieczeństwa między dawką leczniczą (do 200 ug dziennie) a dawką toksyczną … DAWKOWANIE: Wzmacnianie układu odpornościowego – 200 mg wyciągu z traganka raz lub… więcej →

  • Chrom w diecie

    30 września 2008 08:18 →

    …, jednak naukowcy uważają, że od 50 do 200 ug dziennie wystarcza, by nie po¬wstał niedobór…odżywiania nie zapewnia jednak organizmowi 200 ug chromu. Niedobór: Niedobór… jest zazwyczaj sprzedawany w dawkach po 200 Mg, co jest jednocześnie maksymalną zalecaną … więcej →

  • Witaminy A i C

    26 listopada 2008 08:30 →

    … że optymalna dawka dzienna wynosi co najmniej 200 mg, a w leczeniu chorób – jeszcze… Stosowanie witaminy C: DAWKOWANIE: Profilaktycznie: 200 mg dziennie witaminy C zawartej w …jeśli podzieli się je na porcje po 200 mg i przyjmuje w czasie posiłków. Witamina… więcej →

  • Homocysteina (HCY) a kwas foliowy

    19 czerwca 2008 08:36 →

    … ciężką hiperhomocysteinemię, która występuje na szczęscie 1 : 200 000 urodzeń (zmiany kośćca a dokładnie… występować również forma umiarkowana (1:200 heretozygoty, homozygoty jednak 1: 200 000!). Kolejnym zaburzeniem… więcej →

  • Zapalenie zatok - leczenie

    23 grudnia 2008 08:34 →

    …. • Jeżówka: Dawkowanie: 4 razy dziennie 200 mg wyciągu. Porada: stosuj między posiłkami…. • Targanek: Dawkowanie: 2 razy dziennie 200 mg wyciągu. Porada: stosuj między posiłkami… maitake Dawkowanie: 500 mg reishi lub 200 mg maitake 3 razy dziennie. Porada: … więcej →

  • Ciąża tydzień po tygodniu

    18 marca 2008 21:03 →

    …): Dziecko ma już około 16 cm i waży około 200 g. Na palcach malucha pojawia się układ…, żelaza, wapnia (każdego dnia około 200 mg wapnia odkłada się w kościach dziecka… więcej →

  • Domowe sposoby leczenia

    19 marca 2008 17:22 →

    …. Pijemy 4 razy dz. po 100 ml lub 2 razy dz. po 200 ml. Stosujemy co drugi dzień. Aromatoterapia: Do filiżanki…: zielona glinka 4 łyżki, jajko kurze 1 szt.Składniki mieszamy starannie. Płaty gazy… więcej →

  • Dieta 1500 kalorii

    16 lipca 2008 10:54 →

    … i pomidorem Drugie śniadanie Powinno zawierać do 200 kcal, jemy je około godziny dziesiątej… pomarańcze Kolacja Kolacja powinna zawierać do 200 kcal, starajmy się w tym posiłku… więcej →

  • Fitosubstancje

    9 października 2008 08:27 →

    …, ale ich spożycie w Azji wynosi od 25 do 200 mg dziennie. W celach leczniczych należałoby przyjmować… ok. 50 mg izoflawonów: • 100 g twardego tofu lub 200 g miękkiego tofu • 100 g pasty miso… więcej →

  • wyniki 12-latka

    25 lipca 2017 14:48 →

    leukocyty 8,96 (4,0-12,0 10^3/ul ) erytrocyty 4,88 (4,3-5,5 10^6/ul ) hemoglobina 12,6 (12,0-15,5 g/dl ) hematokryt 37,8 (37,0-43,0 %) mcv 77,5 (82-98 fl ) mch 25,8 (27,0-33,0 pg) mchc 33,3 (32,0-37,0 g/l) płytki krwi 309 (130-400 10^3/ul) rdw-sd 36,1 (37,… więcej →

  • [Analityk] - K, 12 - wyniki badań

    25 lipca 2017 14:48 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Analityk [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 12 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie to są… więcej →

  • Tegretol 200 a alcohol

    25 lipca 2017 14:48 →

    Dzisiaj około 7:30 zażyłem jedną tabletke ww leku,dzisiaj idę do kumpla na urodziny i około godziny 20:00 chciałbym trochę wypić jakiegos drinka i kilka kieliszków swojskiej nalewki i teraz pytanie czy mogę wypić pi 12,5h po zażyciu lekarstwa?alkoholu będę… więcej →

  • 12-letnia dziewczynka

    25 lipca 2017 14:48 →

    witam, prosze o poradę, chodzi o 12-letnia dziewczynkę, od jakichs 2 tygodni ma podwyższony puls ok.100, przy tym aż nogi jej się trzesa, oprocz tego ma suchość w ustach kilka razy dziennie, slabo jej sie robi, ostatnio nie miala wogule apetytu, kilka razy… więcej →

  • Ile tabl. mogę dostać na tę receptę?

    25 lipca 2017 14:48 →

    … 20 i 50 tabletek a na recepcie nie jest napisane, że 50 tabl to znaczy, że mogę dostać tylko 20? 20 przy… więcej →

  • Dziecko 12 mies. i prężenie nóżek

    25 lipca 2017 14:48 →

    Witam U mojego 12-miesięcznego dziecka ponad tydzień temu zaczęły się następujące objawy: przerywanie zabawy i wysiłek jak do robienia kupki. Syn robił się czerwony z wysiłku, jak miał zabawki w rączkach to mocno przyciskał je wtedy do siebie i prężył … więcej →

  • [Chirurg dziecięcy] - M, 12 - nietrzymanie stolca

    25 lipca 2017 14:48 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Chirurg dziecięcy [b]Płeć:[/b] mężczyzna [b]Wiek:[/b] 12 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]… więcej →

  • [Ginekolog] - K, 12 - I miesiączka

    25 lipca 2017 14:48 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Ginekolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 12 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie to … więcej →

  • [Chirurg dziecięcy] - K, 12 - Napady kolki

    25 lipca 2017 14:48 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Chirurg dziecięcy [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 12 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]… więcej →

  • [Otolaryngolog] - M, 12 - "guz" w gardle

    25 lipca 2017 14:48 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Otolaryngolog [b]Płeć:[/b] mężczyzna [b]Wiek:[/b] 12 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]… więcej →

Strona:
z
166