Wyniki wyszukiwania dla zapytania „NEUT podwyższone co to oznacza moja kolezanka jest w pierws

  • Co to jest cukrzyca?

    5 maja 2008 10:03 →

    … dzieci? Czy cukrzyca i ciąża oznacza katastrofę? Oto opis choroby i użyteczne… i w szpitalach. Co to jest cukrzyca? Cukrzyca jest zaliczana do jednej, z najbardziej …ketonowej dodatkowo występuje ketonuria (podwyższone stężenie ciał ketonowych w moczu… więcej →

  • Hirudoterapia - co to jest

    24 marca 2011 09:39 →

    …ubocznych własności. Metabolizm hirudyny jest znaczny, jest wydalana przez nerki w… i katepsyny G. Gilantyna – jest składnikem śliny pijawki Haementeria ghilianii… tytoniu, narkotyków itp. Antyelastaza – jest inhibitorem enzymów, elastaz, odpowiadających za … więcej →

  • Asertywność - co to jest

    21 kwietnia 2011 14:39 →

    … Jak już wspomniałam asertywność jest świetną techniką rozładowania napiętych …zdartej płyty”. Ten rodzaj odmowy jest zaprzeczeniem agresywności i polega na … wynikających bezpośrednio z dyskusji, psychoanaliza jest również rodzajem manipulacji i stawia nas… więcej →

  • Co oznacza bulimia?

    1 września 2008 15:28 →

    …z takich chorób jest bulimia. Nazwa tej choroby oznacza żarłoczność psychiczną …pochodzi od słowa „bulimis”, które oznacza „byczy głód”. Określenie to pojawiło… do zaburzeń depresyjnych. Psycholog natomiast jest odpowiedzialny za prowadzenie całej terapii. … więcej →

  • Co to jest HPV

    1 września 2008 15:50 →

    …po jego rozpoczęciu, ponieważ nie oznacza to, że po inicjacji seksualnej …i 45. Zdecydowana większość zakażeń HPV jest krótkotrwała. Dzięki mobilizacji układu odpornościowego… do 49 lat. Najbardziej niepokojące jest to, że od początku lat osiemdziesiątych … więcej →

  • Dziecko udzielające pierwszej pomocy? Jest to możliwe!

    12 lipca 2012 08:23 →

    …Dlatego na samym początku, najważniejsze jest zaszczepienie dziecku odpowiedniej postawy. To,…, dlatego działanie i zabawa jest najskuteczniejszą formą nauki. Najważniejszą … w nauce pierwszej pomocy jest zastosowanie materiałów audiowizualnych. Jak… więcej →

  • Co to jest bezsenność

    14 sierpnia 2008 08:14 →

    …masz ochoty do działania. Co to jest bezsenność? Wiele osób twierdzi, że … i najsłynniejszych roślin na bezsenność jest kozłek lekarski, popularnie nazywany też…Zwiększa on stężenie serotoniny, prościej mówiąc jest to neuroprzekaźnik regulujący m.in. sen, i… więcej →

  • Co to jest Nordic Walking

    17 października 2008 08:19 →

    …. Reklama w artykułach tematycznych Jest to stosunkowo nowy rodzaj aktywności…. Dużym plusem Nordic Walking’ u jest to, że nie posiada on ograniczeń … po górach. Oczywiście trening w górach jest bardziej wyczerpujący i wymagający kondycyjnie. Intensywność… więcej →

  • POChP - co to jest?

    23 marca 2011 11:52 →

    …Dzięki odmiennym mechanizmom działania można jest stosować łącznie, w odpowiednich …antycholinoergików (bromek tritropium). Ich działanie jest w tym przypadku dłuższe bo co… leczenie ambulatoryjne (domowe) tlenem jest nieczęsto i tylko w rzadkich przypadkach… więcej →

  • Czym jest pamięć sensoryczna?

    9 lipca 2012 08:58 →

    …z kolei wynika z faktu, że pamięć ta jest jeszcze krótsza od tej określanej jako… zmysłów. Ciekawostką jest również wspomniana pamięć słuchowa. Jest ona w większości… naszymi możliwościami intelektualnymi. Często jest stosowana – przy odbieraniu dźwiękiem … więcej →

  • Co oznacza duży mroczek w polu widzenia? proszę o pomoc

    24 lutego 2018 18:57 →

    …badanie potencjałów wzrokowych, których wynik jest prawidłowy i na rezonans magnetyczny głowy… miała z głowy, a takie szukanie jest straszne. Bardzo proszę o pomoc, bo… podwyższone. Bardzo proszę o pomoc, bo ja chciałam zaprzestać już szukania, co mi jest,… więcej →

  • [Hepatolog] - M, 34 - Ciągłe podwyższone próby wątrobowe

    24 lutego 2018 18:57 →

    …Jakie to są dolegliwości:[/b] od ponad roku mam podwyższone AST ok 65-80 ( teraz spada) ALT… Bilirubina kiedyś była podwyższona obecnie jest 0,85 więc w normie. Cholesterol … Bilirubina kiedyś była podwyższona obecnie jest 0,85 więc w normie. Cholesterol … więcej →

  • Podwyższone próby wątrobowe

    24 lutego 2018 18:57 →

    Witam, dzisiaj zrobiłem badanie krwi, które wykazało dosyć pokaźnie powiększone wartości Alat, Aspat oraz niewielkie podwyższenie kwasu moczowego. Alat- 198, Aspat- 65, kwas moczowy 7,5. W sierpniu ubiegłego roku badanie wykazało Alat i Aspat po 17. Stąd … więcej →

  • podwyższone żelazo, powiększone węzły chłonne

    24 lutego 2018 18:57 →

    … badanie krwi Żelazo jest wysokie 233 (37-145) i trochę neut % 66,1 (40-65) – wynik powtórzyłam… więcej →

  • Podwyższony hCG, brak objawów ciąży. Co to może być?

    24 lutego 2018 18:57 →

    Witam serdecznie. Mam duży problem. Może zacznę od początku. Od kilku lat mało sypiam. Od jakichś dwóch lat sypiam w dni robocze po 3 lub 3,5 godziny. W weekendy się wysypiam ale zasypiam między 3 a 5 rano. Ostatnim razem miesiączka opóźniła mi się o … więcej →

  • Szukam porady bo nie wiem co to oznacza.. Wyniki Rezonansu magnetycznego

    24 lutego 2018 18:57 →

    Dostałem wyniki rezonansu magnetycznego i chciałbym dowiedzieć się co owe wyniki oznaczaja, taką bezstronną opinię chciałbym usłyszeć.. Co mi dolega, co by trzeba było zrobić. Naturalnie za 3 tyg. mam wizytę u ortopedy, ale do tego czasu chciałbym się … więcej →

  • co to jest AST?

    24 lutego 2018 18:57 →

    dobry wieczór. mam pytanie co to jest AST?i co to znaczy jak jest podwyższone 70u/l więcej →

  • O czym świadczy obniżone lymph i podwyższone neut?

    24 lutego 1881 13:59 →

    … tylko 2: dla pierwszego badania: neut: 82 % i lymph 12,8%, a dla drugiego: neut: 77,1% i lypmh 16,2%. O czym mogło… więcej →

  • wysokie żelazo i wyższe limfocyty co to oznacza???

    24 lutego 2018 18:57 →

    … wynikach krwi wyższły mi podwyższone limfoxyty i żelazo ,czy…?? to 5 składnikow ktore mam podwyzszone i 1 zanizony: Test Result …0 – 31 ALT/GPT : * 109 U/L 10 – 35 GAMMA-GT : * 71 U/L 9 – 35 oraz NEUT% : 41.90 % 45.00 – 70.00 LYM% : 50.00 % 20.00 – 40.00 więcej →

  • Podwyższone enzymy wątrobowe.

    24 lutego 2018 18:57 →

    Witam. W tamtym roku robilem proby watrobowe aspat mialem ponad 100 a alat jakies 180. W tamtym czasie mialem tez problemy psychiczne i poszedlem do szptala psychiatrycznego.Po 4 tygodniach pobytu w szpitalu i zazywania Esenciale Forte alat i aspat spadl … więcej →

Strona:
z
560