Wyniki wyszukiwania dla zapytania „Ml

  • ATPO - 1560,20 U/ml

    24 lutego 2018 08:57 →

    witam ciebie arturze, jesli moge prosic o „zdiagnozowanie” mojej niedoczynnosci tarczycy, a oto badania: ATPO – 1560,20 U/ml norma ponizej 60 ATG – 34,50 U/ ml norma ponizej 60 FT4 -17,11 pmol/l (11,50-22,70) FT3 – 5,13 pmol/l (3,50-6,50) TSH3 – 0,996 mlU… więcej →

  • Progesteron 7,54ng/ml

    24 lutego 2018 08:57 →

    Witam, Dziś zrobiłam HCG+beta i wynosi 23,97mlU/ml. Ze względu na brązowe plamienie zrobiłam też poziom progesteronu który wynosi 7,54ng/ml/ Chciałam zapytać czy ten poziom w 32 dniu cyklu zagraża ciąży. Na moim wyniku nie ma norm dla ciąży. Bardzo proszę … więcej →

  • igM 16BBU/ml

    24 lutego 2018 08:57 →

    mąż miał robione testy na bolierozę ,objawów niema oprucz bólu głowy .Testem elisa wynik wyszedł igM 16 BBU/ml-igG ujemne ,a testem western bloot igM ujemne a igG ujemne ,Moje pytanie dlaczego tak rozbieżny wynik ,wiecie coś o tym ,dlaczego tak wyszło? więcej →

  • igM 16BBU/ml

    24 lutego 2018 08:57 →

    Prywatna wiadomość Oceń użytkownika Średnia ocena 0.0 mąż miał robione testy na bolierozę ,objawów niema oprucz bólu głowy .Testem elisa wynik wyszedł igM 16 BBU/ml-igG ujemne ,a testem western bloot igM ujemne a igG ujemne ,Moje pytanie dlaczego tak … więcej →

  • żelazo 24.7 ug/dl i ferrytyna 4.46 ng/ml

    24 lutego 2018 08:57 →

    Witam, co może być przyczyną takich wyników biorąc pod uwagę fakt, że od kilku miesięcy przyjmuję witaminy, które mają 300% żelaza??? Pozostałe wyniki w załączniku. Mam 32 lata, objawy: senność, bóle i skurcze mięśni, zawroty głowy, zaburzenia widzenia, … więcej →

  • [Pediatra] - K, 30 - Witam. Mam pytanie, mam synka 11 tygodniowego i karmie bebilonem 1. Synek waży ok. 7 kg i daję mu 6-7 butelek po 120 ml wody i 4 łyżeczki mleka bebilon 1 . Po wypitej butelce krzyczy i chce jeszcze , czasami się zdarz,że nie wytrzymuj

    24 lutego 2018 08:57 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Pediatra [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 30 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie to są… więcej →

  • starania o dziecko

    24 lutego 1272 13:28 →

    Witam staramy się z mężem od ponad roku o dziecko i bezskutecznie. A od kilku cykli mam też skąpe i krótkie miesiączki. Cykle trwały od 24 do 29 dni. Miałam badanie ginekologiczne, usg i cytologie, lekarz skierował mnie do szpitala na badania hormonalne. … więcej →

  • TARCZYCA, PRL, FATALNE SAMOPOCZUCIE BLAGAM O POMOC

    24 lutego 2018 08:57 →

    (przed tym duzym problemem guzek w piersi to byl rok 2008 ale sam sie wchlonal nastepnie za jakies 2lata zaczelam czuc sie taka lekko oslabiona,czesto chorowalam-starsnzie niska odpornosc mi sie wlaczyla, slaba koncentracja, ale nei zwracalam tak na to … więcej →

  • Interpretacja badań

    24 lutego 2903 13:26 →

    - przedstawiam wszystkie badania jakie wykonałem w ostatnich dniach; Mam 42 lata ciśnienie 85/130 i różne trochę wyższe czasami Prześwietlenie klatki piersiowej PA-z dnia 06-12-2011r. Opis badania; Płuca bez zagęszczeń miąższowych. Wielkość serca i pień … więcej →

  • Problemy hormonalne/nadciśnienie/PCO

    24 lutego 8803 13:34 →

    Mam 18 lat, 4 lata temu zdiagnozowano u mnie nadciśnienie tętnicze. Nie stwierdzono żadnej przyczyny tejże choroby. Od tamtej pory przyjmuje 12,5 mg dawki Betalocu. Lek zbija ciśnienie, ale nie pomaga na moje bóle głowy. Od ok. 3 lat mam hirsutyzm i bardzo… więcej →

Strona:
z
52