Wyniki wyszukiwania dla zapytania „Mefenamic Acid

  • Ból w klatce piersiowej

    21 sierpnia 2014 02:24 →

    … pomagały wiec mój lekarz dawal mi różne i dopiero ten oststni skutkuje (brałam cocodamol, diclofenac, zydol a teraz biorę Mefenamic Acid). Oczywiście biore je co miesiąc przez kilka dni w okresie miesiączki. Mam 21… więcej →

  • [Dermatolog] - K, 30 - opuchnięte i swędzące plamy na skórze

    21 sierpnia 2014 02:24 →

    … przez 2 dni wzięłam Ferrous fumarate EP 322mg i Folic acid EP 350micrograms 1* (od 3dni nie biorę) i aspiryna 1* 75mg …jakiego powodu były stosowane?[/b] ferrous fumarate EP322mg i folic acid EP 350micrograms 1* (wzięłam tylko 2tbl bo wszystko zaczęło się … więcej →

  • problem z wątrobą?

    21 sierpnia 2014 02:24 →

    Witam. Mam taki problem. Wszystko zaczęło się na początku lutego. szybkie bicie serca, kłucie, uczucie ciężkości w klatce piersiowej, niemożność złapania głębokiego oddechu, drętwienie, mrowienie dłoni, zimne stopy, zimne dłonie (czasem spocone). Lęk, … więcej →

  • Przedwczesne krwawienie.

    21 sierpnia 2014 02:24 →

    … sumie to zwymiotowalam) jak mylam zeby i migdalki zaswedzialy. 2 dni temu dostalam antybiotyk na penicyllinie – Germentin (Amoxicillin i Clavulanic acid) Pierwsze mysl jaka mnie naszla dzis w nocy w toalecie to czy moze poronilam? Nie mam pojecia czy… więcej →

  • Osteoporoza

    21 sierpnia 2014 02:24 →

    Witam, moja mama (64 lata) zrobiła sobie badanie w kierunku osteoporozy. Czy te wyniki są złe? Dostała tabletki Ibandronic Acid Teva 150 mg( ma przyjmować jedną tabletkę raz na miesiąc). Oprócz tego choruje na reumatoidalne zapalenie stawów, 6lat temu … więcej →

  • [Okulista] - M, 28 - Uraz oka. Poparzenie

    21 sierpnia 2014 02:24 →

    … szpitalu: nie znam wszystkich leków, wiem że dostawałem wit. C, Celluvisc, Dexamethasone, tabletki na obniżenie ciśnienia w oku, Citric Acid oraz jeszcze jedne krople (jakieś kwasowe) żeby zneutralizować ten płyn w gałce ocznej, obie strasznie bolały. W … więcej →

  • wyniki krwi z normami prosze o ocene

    21 sierpnia 2014 02:24 →

    … g/L 23.0 – 35.0 BILIRUBIN TOTAL : 8.42 umol/L 0.17 – 17.10 UREA : 5.18 mmol/L 0.00 – 8.30 CREATININE : 49.5 umol/L 44.2 – 114.9 URIC ACID : 199.5 umol/L 0.0 – 340.0 C REACTIVE PROTEIN : 0.12 mg/L < 5.00 IRON : * 47 umol/L normy 7 ... więcej →

  • wyniki krwi prosze o ocene

    21 sierpnia 2014 02:24 →

    … g/L 23.0 – 35.0 BILIRUBIN TOTAL : 8.42 umol/L 0.17 – 17.10 UREA : 5.18 mmol/L 0.00 – 8.30 CREATININE : 49.5 umol/L 44.2 – 114.9 URIC ACID : 199.5 umol/L 0.0 – 340.0 C REACTIVE PROTEIN : 0.12 mg/L < 5.00 IRON : * 47 umol/L normy 7 ... więcej →