Wyniki wyszukiwania dla zapytania „MCHsrmasa Hb w erytr

  • Podwyższone WBC obnizone LYM%

    25 lipca 2014 15:41 →

    Mój mąż 35 lat oddawał systematycznie do krwiodawstwa płytki. Od kilku miesięcy niestety płytek nie pobierano ze względu na złe wyniki. Lekarka wydała mężowi wszystkie wyniki i kazała udać się z nimi do lekarza. Mąż raczej sporadycznie choruje, jedynie … więcej →

  • interpretacja wyników/omdlenie

    25 lipca 2014 15:41 →

    … 16 ~ Hematokryt 37.4 % 38 45 L MCV-sr.obj.erytrocyta 88.4 fL 78 95 ~ MCH-sr.masa Hb w erytr. 29.3 pg 26 32 ~ MCHC-sr.stez.Hb w erytr. 33.2 g/dl 31 36 ~ RDW-CV-współcz.zmiennosci 12.8 % 11,5 14 ~ RDW-SD-odchylenie stand. 40.7 fL 37 50 ~ PLT-płytki … więcej →

  • Badania krwi

    25 lipca 3275 13:42 →

    … 8,2 tys/ul Hemoglobina 13,4 g/dl Hematokryt 40,9 % MCV-śr obj erytrocta 87,00 fl MCH-śr masa Hb w erytr. 28,5 pg MCHC-śr stęż Hb w erytr. 32,8 g/dl RDW-CV- współcz. zmienności 13,9 % RDW-SD odchylenie stand. 43,9 fl PLT-Płytkwi krwi … więcej →

  • Morfologia-wyniki

    25 lipca 2014 15:41 →

    … ~ Hemoglobina 14,2 g/dl 12 16,00 ~ Hematokryt 42,3 % 38 45,00 ~ MCV-sr. obj. erytrocyta 91,0 fl 80 98,00 ~ MCH-sr. masa Hb w erytr. 30,5 pg 27 31,00 ~ MCHC-sr. ste¿. Hb w ertytr. 33,6 g/dl 31 36,00 ~ RDW-CV-współcz. zmiennosci 13,2 % 11,5 14,00 ~ … więcej →

  • proszę o analizę wyników (niepokoją mnie limfocyty)

    25 lipca 2014 15:41 →

    … H Hemoglobina 16,1 g/dl 14 18,00 ~ Hematokryt 46,9 % 40 53,00 ~ MCV-sr. obj. erytrocyta 85,4 fl 80 98,00 ~ MCH-sr. masa Hb w erytr. 29,3 pg 27 31,00 ~ MCHC-sr. ste¿. Hb w ertytr. 34,3 g/dl 31 36,00 ~ RDW-CV-współcz. zmiennosci 13,1 % 11,5 14,00 ~ … więcej →

  • [Gastrolog] - M, 23 - Konsultacja

    25 lipca 2014 15:41 →

    … ~ Hemoglobina 15,9 g/dl 14 18,00 ~ Hematokryt 45,8 % 40 53,00 ~ MCV-śr. obj. erytrocyta 87,1 fl 80 98,00 ~ MCH-śr. masa Hb w erytr. 30,2 pg 27 31,00 ~ MCHC-śr. stęż. Hb w ertytr. 34,7 g/dl 31 36,00 ~ RDW-CV-współcz. zmienności 13,2 % 11,5 14,00 ~ … więcej →

  • Analiza/interpretacja wyników badania krwi

    25 lipca 2014 15:41 →

    Witam! Otrzymałem dziś wyniki morfologii krwi. Jest kilka pozycji, które mnie niepokoją. Leukocyty WBC 7,0 k/ul Erytrocyty RBC 5,25 M/ul Hemoglobina HGB 15,4 g/dL Hematokryt HCT 46,9% Śr. Obj. Erytrocytów MCV 89,3 fl Sr. Zaws Hb w Eryt. MCH 29,3… więcej →

  • interpretacja wyników krwi

    25 lipca 2014 15:41 →

    Bardzo proszę o interpretacje wyników krwi Leukocyty 8,9×10^3/ul Erytrocyty 5,26×10^6/ul Hemoglobina 16.4 g/dl Hematokryt 47.8% śr. objętość erytrocyta 91.0 fL śr. stężenie Hb w erytrocycie 34.3 g/dl śr. masa Hb w erytrocycie 31,2 pg Rozkład… więcej →

  • Uprzejmie prosze o pomoc

    25 lipca 2014 15:41 →

    … L MCV-śr.obj.erytrocyta 83.0 fl [80-98] MCH-śr.masa HGB w erytr. 26.6 pg [27-31] L MCHC-śr.stęż.HGB w erytr. 32.0 g/dl [31-36] RDW-CV-współcz. zmienności 14.4 % [11,5- 14] RDW-SD-odchylenie.stand. 44.0 fL [37-50] PLT- płytki krwi 303 tys/ul… więcej →

  • Ciężki pacjent

    25 lipca 2014 15:41 →

    Na początek zacznę od badania krwi które mnie zaniepokoiło: OB 16/30 Hb 12.2 MCV 77.4 MCHC 31.5 MCH 24.4 Rozmaz: granulocyty podzielone:56% kwasochlonne 1% limfocyty 40% monocyty 3% Siostra oddaje krew i poziom Hb czesto wychodzil jej bardzo … więcej →

Strona:
z
6