Wyniki wyszukiwania dla zapytania „Lucetam 1200 mg wÄ…troba/p

  • Trzustka, żołądek, wątroba? Pomocy!

    20 listopada 2017 22:09 →

    Będzie trochę długo, ale chcę opisać wszystkie objawy. 3 miesiące temu dostałem nieuzasadnionego niczym stanu podgorączkowego. Przez 3-4 dni czułem się fatalnie tzn. czułem senność, ból głowy, nawet gałki oczne mnie bolały, byłem zmęczony od rana. … więcej →

  • [Internista] - K, 31 - bół w okolicy pępka po prawej stronie

    20 listopada 2017 22:09 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Internista [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 31 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] tak [b]Czy przyjmuję jakieś leki – komentarz[/b] essentiale forte [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze … więcej →

  • chora wątroba czy komórki zanikające

    20 listopada 2017 22:09 →

    witam miałam badanie ogólne morfologii i biochemii ,może ktos mi spróbuje ocenić? Immulogia TSH 2,9 wartości ref .(0.27-4.2) Morfologia WBC 5,9 (4-10) RBC 4,84 (4-5) HGB 15,1 (12-16) HCT 41,2 (37-47) MCV 85,1 (80-99) MCH 31,2 (27-33) PLT 172 (130-400) … więcej →

  • Chora Wątroba

    20 listopada 2017 22:09 →

    Witam serdecznie Mam 21 Lat i od jakiegoś czasu mam problemy z wątrobą oto moje ostatnie wyniki USG: Wątroba normoechogeniczna , gładkokonturowana,bez zmian ogniskowych,dyskretnie większa , z zaznaczonym włóknieniem okołowrotnym. pęcherzyk żółciowy … więcej →

  • [Hepatolog] - K, 56 - wątroba

    20 listopada 2017 22:09 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Hepatolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 56 [b]Czy na coś choruję:[/b] tak [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] tak [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] tak [b]Jakie to … więcej →

  • [Hepatolog] - M, 39 - wątroba umiarkowanie powiększona

    20 listopada 2017 22:09 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Hepatolog [b]Płeć:[/b] mężczyzna [b]Wiek:[/b] 39 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie to… więcej →

  • Lekko stłuszczona i powiększona wątroba

    20 listopada 2017 22:09 →

    Mam ponoć lekko stłuszczoną i powiększoną wątrobę i nikt mnie jej nie leczy,czy to normalne ? Mój brzuch wystaje z prawej strony i często mam dziwny ból ,skurcz w okolicach pępka i wątroby. Miałam robioną kolonoskopie i jest OK a z żołądkiem nie mam … więcej →

  • [Gastrolog] - K, 65 - kamica żółciowa, wątroba

    20 listopada 2017 22:09 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Gastrolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 65 [b]Czy na coś choruję:[/b] tak [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] tak [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] tak [b]Jakie to … więcej →

  • CELIAKIA WĄTROBA interpretacja wyników

    20 listopada 0113 12:37 →

    Witam Jestem tu poczatkujaca. Jako male dziecko stwierdzono u mnie celiakię. Parę lat byłam na diecie bezglutenowej później powoli mi ją odstawiono choć podobno nie powinno się tego robić. Niedawno zrobione badania wykazały przeciwciała przeciw endomysium … więcej →

  • Boli mnie wątroba ,czy mogę brać Climea forte i asequrella razem czy mi to nie zaszkodzi mam menopauzę

    20 listopada 2017 22:09 →

    Mam menopauzę już trzy lata od marca nie mam tabletek od ginekologa , czy mogę sama brać tabletki na menopauzę Climea forte chcę to połączyć z tabletkami Asequralla czy mogę tak te tabletki brać czy to mi nie zaszkodzi na wątrobę, która mnie ostatnio … więcej →

Strona:
z
11