Wyniki wyszukiwania dla zapytania „IMMUNOCHEMIA

  • analiza wyników badań

    21 października 2014 10:45 →

    … surowicy 4,8mmol/l norm.3,5-5 gpt alat 38u/l nor 5-40 got aspat 34 u/l norm. 5-40 cholesterol 4,6 mmol/l noem. 3,9-5,3 immunochemia tsh 2,680ulu/ml norm .0,27-4,20 ft3 5,34pmol/l norm .3,10-6,80 ft4 14,54pmol/l norm 12-22 testosteron w 14 dnou cyklu 0,… więcej →

  • Obrzęki i bóle kończyn, zmęczenie, wypadanie włosów

    21 października 2014 10:45 →

    … 0 – 6) Aspart 21,22U/L (norma 0 – 38) Alat 22,18U/L (norma 0 – 41) Białko całkowite 5,81 g/dl (norma 6 – 8) GGTP 10,29 U/L (norma 0 – 50) Immunochemia: THS 3 Generacji 1,314 ulU/ml (norma 0,3 – 4,5) USG jamy brzusznej: wątroba, trzustka, nerki, … więcej →

  • Rak jajnika w wieku 20 lat. Pomóżcie!!!

    21 października 2014 10:45 →

    … Mocznik 19mg/dl, Aspat 19 U/l, CRP, 7mg/l Dodatkowo anestezjolog przed operacją wykrył u mnie guza na tarczycy, małej wielkości. Immunochemia: FT3 3.50 pmol/l N: 2.63-5.70 FT4 13.39 pmol/l N: 9.00-19.00 TSH 1.011 mIU/l N: 0.350-4.940 W … więcej →

  • Analiza wyników

    21 października 2014 10:45 →

    …Eozynocyty(%)-1,00 Monocyty(%)-1,00 Limfocyty(%)-38,00 BIOCHEMIA Glukoza-4,88 mmol/l BIAŁKO C- reaktywne-5,2 mg/l IMMUNOCHEMIA TSH 3 gen. -0,434ulU/ml Z góry dziękuję za analizę .Miłego dnia więcej →

  • analiza wyników

    21 października 2269 13:28 →

    … rbc 4,79 10^9/ml [4.2-6.1] hgb 12 g/dl [12-18] hct 37,4 % [37-52] mcv 78,1 fl [81-99.9] mch 25,1 pg [27-34] mchc 32,1 g/dl [32-37] plt 226 10^6/ml [130-400] pdw 10,5 fl mpv 8,9 fl [7.4-11.2] p-lcr 18 % Immunochemia tsh 1,15 ulU/ml [0.27-4.2] więcej →

  • Nie potrafię odczytać wyników badania krwi i moczu

    21 października 2014 10:45 →

    … Proszę o pomoc w ich odczytaniu. Oto one : Biochemia glukoza : 5,4 żelazo : 16,0 Białko C-reaktywne : UJEMNE Immunochemia TSH 1,8 Hematologia OB 14 Morfologia krwi WBC 6,8 10^9/L LYMPH 2,8 10^9/L LYMPH% 41,7 % MID … więcej →

  • [Endokrynolog] - M, 32 - Przeciwciala anty TPO

    21 października 2014 10:45 →

    … prawej galki ocznej (wytrzeszcz) bez cech aktywnej oftalmopatii Zalecenia kontrola TSH przeciwciala trak immunochemia tsh 3 generacji [b]Jakie były wyniki wykonanych badań?[/b] 21.02.2013 TSH 0.049 5.03.2013 TSH … więcej →

  • [Hematolog] - K, 39 - Złe wyniki krwi - brak poprawy

    21 października 2014 10:45 →

    …do tej pory były wykonywane?[/b] Biochemia oraz morfologia krwi, badanie ogólne moczu oraz osad moczu – dnia 24/07/13. Immunochemia – dnia 26/07/13. Morfologia – dnia 15-10-13. Tomografia komputerowa jamy brzusznej – dnia 31-07-13. Konsultacja w szpitalu … więcej →

  • [Hematolog] - K, 59 - analiza wyników badań

    21 października 2014 10:45 →

    … pocenie się, bóle kręgosłupa, osteoporoza,ciśnienie [b]Jakie badania do tej pory były wykonywane?[/b] mocz, krew,biochemia, immunochemia [b]Jakie były wyniki wykonanych badań?[/b] AIAT 13 Gamma GT 18,56 Bilirubina całkowita 1,39 Kreatynina 0,83 HBs >… więcej →

  • [Ginekolog] - K, 50 - Porównanie wyników

    21 października 2014 10:45 →

    …HCT=31,4[%]; MCV=91,3[fl];MCH=30,2[pg];MCHC=33,1[g/dl];PLT=195[10^3/ul];RDW-SD=44,9[fl]; RDW-CV=14,2[%];PDW=9,7[fl];MPV=9,3[fl];P-LCR=19,4[%] Immunochemia TSH 3 gen.=0,815 [Ulu/ml]; Wskaźnik protrombinowy Koagulologia więcej →

Strona:
z
2