Wyniki wyszukiwania dla zapytania „IMMUNOCHEMIA TPO

  • Obrzęki i bóle kończyn, zmęczenie, wypadanie włosów

    26 listopada 2014 18:02 →

    … 0 – 41) Białko całkowite 5,81 g/dl (norma 6 – 8) GGTP 10,29 U/L (norma 0 – 50) Immunochemia: THS 3 Generacji 1,314 ulU/ml (norma… więcej →

  • białko w moczu.

    26 listopada 2014 18:02 →

    mam 18lat. 27 września br wykryto u mnie cukrzycę T1. zrobiono mi badania: ph 5,0 c. wł. 1,020 leukocyty 250/ul białko 25 mg/dl glukoza 9080 mg/dl c. ket. 150mg/dl krw. b. 20-30 wpw. kreatynina 0,7 mg/dl ht 38,7% hb 13,4 g/dl E 5,12 M/ul L 6,3 K/ul MCHC … więcej →

  • tarczyca

    26 listopada 2014 18:02 →

    mam takie pytanie, martwi mnie moje tsh 4,9 reszte wynikow mam w normie FT3 2,89 FT4 1,20 anty-TPO 8,71. Dostalam hormon euthyrox n 25, czy jest koniecznosc brania tego hormonu czy lepiej poczekać i sprawdzic jeszcze raz tsh? chcialam dodac że brałam … więcej →

  • niskie TSH,przesunięcia w morfologii

    26 listopada 2014 18:02 →

    … i FT4 w dalszym ciągu w normie,anty TPO równiez w normie. Poza tym wyszły… więcej →

  • Choroba Hashimoto

    26 listopada 2014 18:02 →

    … 0.27-4.20) fT4 1.24 (norma 0.93-1,7) Anty TPO 203,5 (norma 0-34) Endokrynolog stwierdził… więcej →

  • wyniki tarczycy

    26 listopada 2014 18:02 →

    … 0,4 do 4,0 ft3 2,93 norma 1,5 do 4,1 ft4 1,39 norma 0,8 do 1,9 anty tpo 1,30 norma 5,61 usg tarczycy w obu płatach… więcej →

  • Interpretacja wyników

    26 listopada 2014 18:02 →

    … raz miałam takie badania: anty tpo 9,72 kortyzol po 1 mg dexametazonu 0,74. Czy to wyklucza zespół… więcej →

  • Hashimoto a nieplodnosc

    26 listopada 2014 18:02 →

    … THS 320, poziom przeciwciał anty TPO >600 w w tej chwili jest pod… więcej →

  • analiza wynikow tarczycy

    26 listopada 3861 13:08 →

    …, moje wyniki to; FT3-3,39 FT$-1,49 TSH-1,04 P/c anty TPO 10,44 wyniki biopsji 1 BAC drobnego ogniska… więcej →

  • Wyniki tarczycy - a dwie różne diagnozy Polska/Niemcy

    26 listopada 2014 18:02 →

    … – 0,62ulU/ml (norma NACB 0,27-2,5) Anti TPO 14,12 (norma < 34 U/ml) Kalcytonina - 1,51 pg/ml (norma:n.n.-11,5) Diagnoza... więcej →

Strona:
z
7