Wyniki wyszukiwania dla zapytania „FEV1 babela norm

  • Typy zaburzeń osobowości

    27 czerwca 2011 11:48 →

    … emocjonalnego i zachowania wyraźnie odbiegające od norm kulturowych, ze względu na swój obraz…osobowości jest lekceważenie przez jednostkę norm i zasad społecznych. Osoby …takie postępują według własnych norm wypracowanych często w grupach do … więcej →

  • Przewlekła Obturacyjna Choroba Płuc

    28 lipca 2008 08:14 →

    POCHP – Przewlekła obturacyjna choroba płuc jest tematem niniejszego artykułu. Jaka jest definicja POChP? POCHP jest chorobą, której można zapobiegać i którą można leczyć. Charakteryzuje się niecałkowitym, odwracalnym i zwykle postępującym ograniczeniem … więcej →

  • Co to jest terapia manualna?

    1 sierpnia 2011 13:01 →

    ….). Leczenie polega na przywróceniu norm zakresu ruchu w stawach i norm długości mięśni, osiąga się… więcej →

  • Co to jest rodzina

    17 czerwca 2008 08:31 →

    … formalne ustanowienie i funkcjonowanie według określonych norm społecznych w ramach danego systemu społecznej… więcej →

  • Bezpieczeństwo dziecka w domu

    17 września 2008 08:45 →

    … się, że są wycofywane ze sklepów bo nie spełniają norm (zwłaszcza zabawki z Azji). Należy kupować… więcej →

  • Prawidłowe odżywianie - białko

    28 października 2008 08:11 →

    … większe posiłki. Według wciąż obowiązujących norm żywieniowych człowiek, który ciężko pracuje… więcej →

  • Jak zachować zdrowie?

    10 grudnia 2008 08:28 →

    … spożycie dzienne: Zalecenia dotyczące dziennych norm witamin i substancji mineralnych są opracowywane tak… więcej →

  • Miażdżyca

    10 grudnia 2008 08:28 →

    … tak, bo poziom cholesterolu nie przekraczał norm. Należy unikać tłustych potraw i produktów… więcej →

  • Cała prawda o pieniądzach

    26 marca 2009 14:55 →

    … w przetrwaniu. Zdolność oceniania który zestaw norm zachowania oczekiwany jest w konkretnej sytuacji… więcej →

  • Surowość czy pobłażanie

    7 marca 2011 12:17 →

    …. To zapewnia cywilizacji zachowanie stabilności praw, norm i ideałów z pokolenia na pokolenie. Prawdą jest… więcej →

  • ALAT i ASPAT mocno ponad normę, seria badań, różne wyniki

    23 lutego 2018 21:18 →

    Witam serdecznie! Opiszę moją historię i proszę o wsparcie (szczególnie duchowe :-) ). Wiek: 27 lat, waga 75kg, wzrost 182cm Geneza mojego problemu: Piątek 25.11.2011: intensywny trening na siłowni po długiej przerwie, dobitka na basenie Sobota 26.11.2011:… więcej →

  • powiększone węzły chłonne

    23 lutego 4193 12:56 →

    ….0, Wskaźniki czerwonokrwinkowe: MCV-93.3 norm. 81.0-98.0, MCHC-33.3 norm.31.0-37.0, MCH-31.1 norm. 26.0-34.0, RDW-CV-13.8, Płytki… ( pomiar automatyczny): LYM-15.7 norm.20-45, MXD- 3.5 norm.1-9, NEUT 80.8 norm.45-70. MOCZ: Barwa-żółta… więcej →

  • Powiększone węzly chłonne

    23 lutego 2031 12:56 →

    ….0, Wskaźniki czerwonokrwinkowe: MCV-93.3 norm. 81.0-98.0, MCHC-33.3 norm.31.0-37.0, MCH-31.1 norm. 26.0-34.0, RDW-CV-13.8, Płytki… ( pomiar automatyczny): LYM-15.7 norm.20-45, MXD- 3.5 norm.1-9, NEUT 80.8 norm.45-70. MOCZ: Barwa-żółta… więcej →

  • blagam pomocy jestem zalamana

    23 lutego 2018 21:18 →

    ….0, Wskaźniki czerwonokrwinkowe: MCV-93.3 norm. 81.0-98.0, MCHC-33.3 norm.31.0-37.0, MCH-31.1 norm. 26.0-34.0, RDW-CV-13.8, Płytki… ( pomiar automatyczny): LYM-15.7 norm.20-45, MXD- 3.5 norm.1-9, NEUT 80.8 norm.45-70. MOCZ: Barwa-żółta… więcej →

  • K79.9 - inne choroby wątroby - choroba wątroby, nieokreślona + złe wchłanianie i wydalanie. Prosba o radę lekarzy.

    23 lutego 2018 21:18 →

    …/ul) 1.0 (0.2 – 1.0), MCH (32.3 (norm 27-31) MCHC 35.1 (norm 31.5 – 34) MPV 6.7 (norm 6.5 – 10.5) RDW 11.3 (norm 11.5 – 14.0) OB 2.0 (norm 3-8) bilirubina 0.79 (norm 0.2 – 1.2) aminotansferaza alaninowa 83 (u/l) (norm 10-40… więcej →

  • Potrzebuje pomocy

    23 lutego 2018 21:18 →

    norm 82,0-96,0 MCH 28,6 28,3 norm 27,5-33,0 MCHC 32,5 32,3 norm 32,6-35,6 Płytki krwi 76 81 norm … 10,2 10,6 norma 7.2-11,1 P-LCR 27,3 31,4 norm 6.0-24,0 PCT 0,08 0,09 norma 0,14-0,36… norma 53-66 Globuliny Alfa 1 6,5 norm 2,0-5,5 Globuliny Alfa 2 13,16… więcej →

  • analiza wyników badań

    23 lutego 2018 21:18 →

    …/l nor 135-145 k+ potas surowicy 4,8mmol/l norm.3,5-5 gpt alat 38u/l nor… 5-40 got aspat 34 u/l norm. 5-40 cholesterol 4,6 mmol/l noem. 3,9-5… tsh 2,680ulu/ml norm .0,27-4,20 ft3 5,34pmol/l norm .3,10-6,80 ft4 14,54pmol/l norm 12-22 testosteron… więcej →

  • Wyniki badań...

    23 lutego 2235 12:55 →

    … PRO: neg GLU: norm KET: neg UBG: norm BIL: neg ERY: neg… PRO: neg GLU: norm KET: neg UBG: norm BIL: neg ERY: neg… więcej →

  • interpretacja wynikow

    23 lutego 2018 21:18 →

    … i nie potrafila zinterpretowac wynikow. EVC 5,44 93% VC 5,44 93% FEV1 4,52 96 % FVC 5,39 5,39 PEF 464 75% – I TEN WYNIK… JEST TU ZA WYSOKA PODANA – OD 503 DO 742 FEV1/VC 83 FEV1/FVC 84 101% FET 1,8 INTERPRETACJA – NORMALNA… więcej →

  • przewlekły stan podgorączkowy

    23 lutego 9974 13:01 →

    … 0,2 badani ogólne moczu – żadnych odchyleń od norm I tu zaskoczenie, ponieważ cały czas zakładaliśmy… więcej →

Strona:
z
19