Wyniki wyszukiwania dla zapytania „CRP ilo

  • Wysokie CRP

    21 września 1530 13:38 →

    ….Mój tato ma 65lat.Zrobił badanie na CRP ilościowo i wyszło wysokie 24,25.Zrobił teraz… ma woreczka żółciowego.Martwi się wysokim CRP.Gdzie szukać przyczyny?proszę o porade… więcej →

  • CRP badanie "w toku"

    21 września 2017 03:19 →

    Sylvana: Dobry wieczór,mam wielką prośbe czy mógłby mi Pan wyjaśnic wynik babania Białko CRP-ilościowo, w miejscu wynik pisze „w toku”.Nie mogę nigdzie znaleśc wyjaśnienia tego wyniku. Z góry dziękuje Odpowiedź: określenie „badanie w toku” wskazuje po … więcej →

  • Mała ilość płytek- proszę o interpretację wyników badań

    21 września 2017 03:19 →

    … 136-145 Potas 4,27 mmol/l norma 3,50-5,10 CRP 0,00 mg/l norma 0,00-5,00 IgE całkowite 35,10 IU/ML* NORMA… więcej →

  • CRP

    21 września 2017 03:19 →

    … okresu. Morfolgia wyszła idealna, natomaist CRP 12 przy normie do 5. Takie badanie … do lekrza, kóry stwierdził,ze takie podwyższenie CRP jest malutkie i to pewnie od tego …denruję, bo tak jak mówię,2 tyg po cc, CRP było nieksie, a tutaj w póltora meisiaca… więcej →

  • [Nefrolog] - K, 22 - Ilość moczu

    21 września 1124 14:13 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Nefrolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 22 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie to są… więcej →

  • Wysypka, gorączka, bóle i CRP

    21 września 2017 03:19 →

    …WBC podwyższone 10,66 Aspat, Alat w normie CRP przy przjęciu na oddział 90 , przy … skierowanie na badania Poza normą były CRP 45 NEUT 71,8% NEUT 6,9 Pozostałe wyniki w… 0,61mg/dl N 0,70-1,30 Pozostałe w normie CRP 23,7 Co mi moze być czy lekarze postawili… więcej →

  • D-dimery (ilościowo)

    21 września 2017 03:19 →

    Witam, mam 19 lat, od ponad 1,5 roku zażywam tabletki antykoncepcyjne (przez większość tego czasu Yaz, od trzech tygodni Atywia). Od jakiegoś czasu pobolewa mnie prawa noga, a mój puls waha się w granicach 80-110. Zaniepokojona tym i świadoma, że osoby … więcej →

  • wysokie crp u nastolatka

    21 września 7670 13:32 →

    … zemdlał 2 razy.Wyniki badań są następujące: Crp 40,7 mg/dl na drugi dzień 20,5, trzeciego dnia 7,2 – wszystkie… Jaka przyczyna takich wysokich wartości CRP, czy można na tej podstawie stwierdzić… więcej →

  • [Internista] - K, 26 - Podwyższone OB i CRP

    21 września 2017 03:19 →

    …. Jednak OB przy normie do 15 wynosi u mnie 20, a CRP przy normie do 0,5 u mnie jest 1,19 (rok… temu miałam identyczny wynik CRP). Czym może to być spowodowane i czy… więcej →

  • [Hematolog] - M, 33 - podwyższone WBC,PDW i CRP we krwi

    21 września 2017 03:19 →

    … wyniki krwi:podwyższone WBC i PDW. I CRP 6-krotnie wyższe od normy [od prawie roku… więcej →

Strona:
z
125