Wyniki wyszukiwania dla zapytania „AST (ICD9 I19)

  • Nowy lek na młodzieńcze idiopatyczne zapalenie stawów

    4 sierpnia 2011 09:57 →

    RoACTEMRA została w Europie dopuszczona do stosowania u dzieci z rzadką i ciężką postacią zapalenia stawów. Lek ten stwarza nowe możliwości leczenia uogólnionej postaci młodzieńczego idiopatycznego zapalenia stawów (uMIZS). Dotychczas dzieci z tą postacią … więcej →

  • Wysokie AST i Alat

    24 września 2017 05:23 →

    … badanie Alat wynioslo 190 U/l natomiast AST 86 U/L. Nigdy nie mialam problemow z watroba… więcej →

  • co to jest AST?

    24 września 2017 05:23 →

    dobry wieczór. mam pytanie co to jest AST?i co to znaczy jak jest podwyższone 70u/l więcej →

  • badanie Nr ICD9

    24 września 9307 13:50 →

    czy podwyższony wynik badania ICD9 o 17 jesli norma jest 30,2 to bardzo żle.Proszę o odpowiedż bo właśniedziś odebrałam badania. więcej →

  • kregosup piersiowy

    24 września 2017 05:23 →

    Morfologia krwi obwodowej [ICD9:C53] Leukocyty{ICD9:C30} 5,2 x10^3ul 4,0- 10,0 Erytrocyty {ICD9:C02} 5,07 x10…;10,00/ul Badania biochemiczne Kwas moczowy {IcD9:M45} 5,00 mg/dl 2,4- 7,0 Czynnik reumatoidalny{RF}{ICD9:K21} 9 Ul/ml 0- 20 Białko C- Reaktywne… więcej →

  • Badania krwi

    24 września 0036 13:17 →

    … obwodowej (ICD9:C53) Leukocyty (ICD9:C30) 6,7 x10^3/ul 4,0 – 10,0 Erytrocyty (ICD9:C02) 4,81 x10^6/ul 3,80 – 5,40 Hemoglobina (ICD9:C19… 86,3 fl 80,0 – 100,0 MCH 29,5 pg 27,0 – 31,0 MCHC 34,2 g/dl 32,0 – 36,0 Płytki krwi (ICD9:C66) 236 x10^3/ul 130 – 400… więcej →

  • [Wenerolog] - M, 137 - Brazowe plamy na udach i male czerwone wypryski.

    24 września 2017 05:23 →

    … badania do tej pory były wykonywane?[/b] AST,ALT,WR,HIV1/HIV2 [b]Jakie były… więcej →

  • proszę o interpretację wyników krwi

    24 września 2017 05:23 →

    … do lutego zmieniły się też wyniki ast i alt AST Z 21,6 NA 34,9 ALT Z 17,8 NA 31,8 jak mamy interpretować… więcej →

  • Analiza wyników

    24 września 2017 05:23 →

    … wyniki pol roku temu ALt AST w okolicach 100 trojglicerydy i ggtp podwyzszone… oraz przy bolach nospa teraz AST 26 Alt 35 GGtp 26 trojglicerydy 0.70 Zaznaczam w poprzedniej… więcej →

  • Proszę o interpretację wyników badań

    24 września 2017 05:23 →

    … ALT (GPT) 26 U/l Aminotransferaza asparaginianowa – AST (GOT) 15/12/2010 AST (GOT) 28 U/l Bilirubina całkowita i frakcje… więcej →

  • ciągłe ssanie w żołądku,częstomocz,częste wypróżnianie

    24 września 2017 05:23 →

    … moczu,morfologii,OB,TSH oraz ALT i AST. Patrząc na zalecone badania,co może podejrzewać…? Skoro mam mieć zbadane ALT i AST,to znaczy,że może być coś nie… więcej →

Strona:
z
12