Wyniki wyszukiwania dla zapytania „7 miesiecznemu dziecku strzelaja

  • Dieta dla otyłego 10 latka

    20 marca 2014 07:57 →

    … codzienne menu. Zdecydowanie łatwiej będzie dziecku przystać na nowy sposób odżywiania, jeśli… więcej →

  • Polscy rodzice wybierają chemię przyjazną dzieciom

    14 kwietnia 2014 10:54 →

    … czystości, jaką rodzice chcą zapewnić dziecku. Dlatego na półkach z chemią domową możemy… więcej →

  • Warzywa w jadłospisie dziecka

    2 lipca 2014 12:11 →

    … od naszych milusińskich by to robiły. Warzywa podawać dziecku należy w różnych formach. Warto jednak… więcej →

  • Angina u dziecka latem

    21 lipca 2014 14:04 →

    … i czym ją leczyć? Dlaczego akurat latem dziecku może grozić angina? Wszystko przez… więcej →

  • Wyniki badan po zaslabnieciu.

    19 grudnia 2014 14:39 →

    Moje wyniki badan jak w temacie: WBC 7,3 N[3.8-10] RBC 5.57 N[3.7-5.1] HGB 15,6 N[12-16] HCT 47,1 N[37-47] MCV 84,6 N[80-99] MCH 28.0 N[27-35] MCHC 33.1 N[32-37] RDW-SD 36,7 N[37-54] PLT 291 N[140-440] PDW 10.7 N[9-17] MPV 9,1 N[9-13] P-LCR 19.3 N[13-43] … więcej →

  • Badanie nasienia

    19 grudnia 2014 14:39 →

    Prosze o analize irade co dalej zrobilem dzisiaj badanie nasienia wiem ze mam za mala ilosc plemnikow ale chodzi mi o podwyzszona ilosc leukocytow co robic Parametr Jednostki Norma Barwa mleczna mleczna Objetosc ejakulatu 4.5 ml 4 ml +/- 2ml Czas … więcej →

  • interpretacja wynikow pelnej morfologii krwi

    19 grudnia 2014 14:39 →

    .Morfologia miesci sie w normach-WBC-7,9;RBC-4,62;HGB-14,2;HCT-41,9;MCV-90,7;MCH-30,7;MCHC-33,9;PLT-275; czy rozmaz jest ok.?LY-35,3;MO-4,4;GR-60,3;S-69;K-1;RDW-13,3;L-29;PCT-0,21;MPV-7,8;M-1;PDW-17,3. więcej →

  • Wysypka, gorączka, bóle i CRP

    19 grudnia 2014 14:39 →

    Dziwny przypadek MĘŻCZYZNA 24 lata student angina -początek lipca przepisano antybiotyk Duomox po czym nastąpiły bóle stawów kolanowych i łokciowych,ogólne osłabienie i bóle mięsni.około miesiąc czasu po antybiotyku pojawiła się plamista wysypkana skórze … więcej →

  • wyniki morfologi krwi

    19 grudnia 2014 14:39 →

    witam od kilku lat mam podobne wyniki krwi dodam ze od kilku lat oddaje krew czy sa podstawy zeby zrobic dodatkowe badania i czy muse sie martwic tymi wynikami WBC-5,9 RBC-5,73 HGB-14 HCT-43,1 PLT-130 L(ZA NISKI) PCT-0,126 MCV-75 L(ZA NISKI) MCH-24,4 L(ZA … więcej →

  • proszę zinterpretować moje wyniki :)

    19 grudnia 2014 14:39 →

    Mam 26 lat…bardzo proszę o interpretację winików badań Aparat ABX PENTRA XL 80 Hematokryt HCT – 40.2 [%] N:36-45 Krwinki czerw. RBC – 4.18 [ 10 6/ul] N:4.00 – 5.20 hemoglobina hgb -13.7 [g/dl ] N: 12.00 – 16.0 krwinki białe WBC 10 3/ul] N: 4.0-10.0 … więcej →

  • Interpretacja Rozmazu krwi

    19 grudnia 2014 14:39 →

    Witam Niepokoją mnie wyniki krwi syna. Ma 19 lat poniżej postaram się opisać więcej szczegółów. Od ok.2 tygodni ciągłe stany podgorączkowe temperatura wachała się w granicach 37,5-38,5 st. Ból gardła, powiększone wezły chłonne z prawej strony szyi, ogólne … więcej →

  • ciagłe zmęczenie a wyniki krwi

    19 grudnia 2014 14:39 →

    Witam Ciągle jestem zmęczona, mam duszności, mam 25 lat, zrobiłam badanie krwi, mam niewielkie odchylenia, czy takie wyniki mogą o czymś świadczyć, czy powinnam iść z nimi do lekarza, proszę o odp wyniki sa nst.: WBC 4,7 RBC 4,67 HGB 12,7 12-16 HCT 40,8 … więcej →

  • podwyższone limfocyty

    19 grudnia 2014 14:39 →

    witam! JESTEM TU PIERWSZY RAZ.BARDZO PROSZĘ O INTERPRETACJĘ WYNIKÓW.ZGŁOSIŁAM SIĘ DO LEKARZA W ZWIĄZKU Z POWIĘKSZONYM WĘZŁEM CHŁONNYM PACHWINOWYM.LEU:5,19(3-12);LIM:51,2(15-40);MON:3,7(3-10)GRA:45,1(30-70);LIM#:2,65(0,4-4,8);MON#:0,19(0,0-1,2);GRA#:2.35(0,… więcej →

  • Interpretacja morfologii w ciąży (31 tc)

    19 grudnia 2014 14:39 →

    Witam, Jestem w 31 tygodniu ciąży i 4 dniu. Mam wyniki dzisiejszej morfologii i zastanawia mnie jedna podwyższona wartość. Otóż poza nią wszystkie wyniki mam w normach, chodzi mi o PDW 10 (GSD). Co oznacza dokładnie ta wartość i czy mam się nią martwić … więcej →

Strona:
z
233