Wyniki wyszukiwania dla zapytania „7 miesiecznemu dziecku strzelaja

  • Jak wyrobić zdrowe nawyki u dzieci?

    24 listopada 2010 12:42 →

    Jak wyrobić w dziecku dobre nawyki? Możesz rozwijać zdrowe … więcej →

  • Twoje dziecko ma gorączkę

    8 grudnia 2010 13:12 →

    … powyżej 38C. Naucz się mierzyć dziecku temperaturę w okresie kiedy jest zdrowe… więcej →

  • ADHD - co to jest?

    28 stycznia 2011 11:49 →

    … działań. Stworzenie planu dnia pozwoli dziecku pamiętać o tym co powinno robić w danej… więcej →

  • Prenalen - dla kobiet w ciąży

    16 lutego 2011 09:59 →

    … i bakteriami zarówno sobie jak i nienarodzonemu dziecku. Na polskim rynku pojawił się syrop… więcej →

  • Łysienie u dzieci

    17 lutego 2011 12:03 →

    …, to już w tym wypadku warto poświęcić dziecku nieco więcej czasu i nie bagatelizować… więcej →

  • Skąd się biorą lęki nocne

    18 maja 2011 07:46 →

    … lub dźwiękowe. Emocje jakie towarzyszą dziecku w ciągu dnia, intensywna aktywność fizyczna… więcej →

  • Muzykoterapia - szczypta informacji

    23 lutego 2011 11:33 →

    … rytm naturalny. I tak, chcąc pomóc dziecku, które jest apatyczne i niechętne do działania… więcej →

  • Dzieci a ból

    1 marca 2011 19:24 →

    … z lekarzem – ustalmy źródło bólu i zaaplikujmy dziecku masaż, ciepły okład bądź lek… więcej →

  • Surowość czy pobłażanie

    7 marca 2011 12:17 →

    … się zasadami i ideałami, które chcemy dziecku przekazać. więcej →

  • Bezpieczna ciąża

    8 marca 2011 09:46 →

    … może zapewnić intensywnie rozwijającemu się dziecku niezbędne składniki budulcowe, regulujące i energetyczne… więcej →

  • Interpretacja wyników badań morfologii

    28 listopada 2014 15:30 →

    Mam 39 lat i poprosze o interpretacje moich wyników. Miesic temu robiłam badania bo bardzo żle się czułam.Oto wyniki: Te sprzed miesiąca i z 02. 10 wbc:7.7(3.5-10.0) / 10.1 rbc:2.83(3.80-5.80)/3.68 hgb:7.1(11.0-16.5) /8.1 hct:21.6(35.0-50.0) /25.8 plt:355(… więcej →

  • Wyniki badan krwi, prosze o analize!

    28 listopada 2014 15:30 →

    Wiek -18 Kilka dni temu robilam badania krwi wyniki sa nie zbyt ciekawe, a oto one: Leukocyty 5,5 tys/ul* (norma 3,8 – 10,0) Erytrocyty 4,41 mln/ul* (3,7 – 5,1) Hemoglobina 8,4 g/dl* (12 – 16) Hematokryt 29,8 %* (37 – 47) MCV 67,62 fl* (80 – 99) MCH 19,02 … więcej →

  • interpretacja morfologii

    28 listopada 2014 15:30 →

    Te wyniki są z 28.10 LEU: 6,2tys/ul RBC: 4,45 mln/ul HGB: 10,6 g/dl HCT: 35,7 % MCH: 23,9 pg MCHC: 29,7 g/dl RDW: 14,8% PDW: 18,7% MON%: 9,1% BAS%: 0,7% morfo(05.11.) oto wyniki: LEU:8,3 tys HGB:11,2tys HCT:38,1% MCV:79,4fl MCH:23,4 pg MCHC:29,5% RDW: … więcej →

  • Proszę o odczyt BADAŃ!!!

    28 listopada 2014 15:30 →

    Witam! ostatnio zrobiłam morfologię, wyniki mam trochę inne niż poprzednie: WBC 10^9/L 4.2 (4.4-11.3) RBC 10^12/L 4.07 (4.2-5.4) HGB g/dL 12.3 (11.2-15.2) HCT % 34.8 (37-47) MCV fL 85.5 (81-99) MCH Pg 30.2 (27-31) MCHC g/dL 35.3 (33-37.5) PLT 10^9/L 237 (… więcej →

  • prosze o interpretacje badan krwi

    28 listopada 2014 15:30 →

    wbc 6,58 K/uL norma 4-11 neut% 48,1% norma 38-70 lym% 37,5% norma 21-50 mono% 6,6% norma 3-11 eos% 3,8% norma 0-7 baso% 0,2% norma 0-2 luc% 3,7 0-4 rbc 4,2 M/ul norma 3,8-5,2 hgb 12,1 g/dL n 11,6-15,5 HCT 35,1% n 35-46 MCV 83,4 fL n 27-34 CH 28,0 pg n … więcej →

  • Krwawienie z dolnego odc.przew.pokarmowego + morfologia

    28 listopada 2014 15:30 →

    Mam 21 lat. Cała sytuacja ciągnie się już z ponad 2 miesiące. Początkowo miałam krwotoki z nosa. Siedziałam przy komputerze, a tu nagle wodospad krwi. Do tego po wypróżnieniu leciała mi krew (niewielka ilość, mała plamka). Przez 2 tygodnie nic nie mówiłam,… więcej →

  • Podwyższone WBC obnizone LYM%

    28 listopada 2014 15:30 →

    Mój mąż 35 lat oddawał systematycznie do krwiodawstwa płytki. Od kilku miesięcy niestety płytek nie pobierano ze względu na złe wyniki. Lekarka wydała mężowi wszystkie wyniki i kazała udać się z nimi do lekarza. Mąż raczej sporadycznie choruje, jedynie … więcej →

  • wyniki

    28 listopada 2014 15:30 →

    PROSZE O INTERPRETAJE WYNIKOW. WBC 7,52 [4-10] RBC 4,04 [3,8-5.2] HGB 12,0 [12-16] HCT 37,1 [36-47] MCV 91,8 [80-100] MCH 29,7 [28-34 MCHC 32,3 [32-36] RDW 12,7 [16] PLT 268 [140-440] MPV 12,3 [6-12] PDW 16,8 [9-17] P-LCR 43,3 [13-43] PCT 0,33 [[0,17-0,35]… więcej →

  • Prośba o interpretację wyników

    28 listopada 2014 15:30 →

    Witam, proszę o interpretacje wyników. Mam 27 lat i jestem między 7 a 8 tygodniem ciąży. Lakarz przepisał mi Duomox 1g,Tardyferon 80 mg, i Torecan 6,5 mg (tego na dzień dzisiejszy jeszcze nie brałam). Na wizyte jestem umówiona za dwa tygodnie, jak będzie … więcej →

  • Proszę o interpretację wyników badań

    28 listopada 2014 15:30 →

    Data publikacji wyniku online: 26/11/2010 Nazwa badania Data Jednostka Wartość Normy Morfologia pełna – analizator – krew 25/11/2010 Krwinki białe (WBC) 4,86 x10´3/ul Krwinki czerwone (RBC) 3,73 x10´6/ul Hemoglobina 8,9 g/dl Hematokryt 29,5 % MCV 79,1 fl … więcej →

Strona:
z
233