Wyniki wyszukiwania dla zapytania „5% uszczerbku

  • Odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu

    10 czerwca 2008 09:12 →

    … typu wypłacane są osobom, które doznały uszczerbku na zdrowiu na skutek wypadku przy pracy… zaawansowania. Osobie która doznała długotrwałego uszczerbku przysługuje 495 zł, w przypadku całkowitej niezdolności… więcej →

  • Wyrostek robaczkowy

    16 kwietnia 2008 13:27 →

    Wyrostek robaczkowy – to fragment jelita grubego, ma kształt ślepego uwypuklenia, funkcja wyrostka nie jest do końca znana. Z powodu stanu zapalnego zostaje usunięty, jego brak nie powoduje żadnego uszczerbku na zdrowiu. więcej →

  • Odszkodowanie za wypadek w Anglii

    19 stycznia 2009 16:22 →

    … lub współpracownika doznałeś (w miejscu pracy) uszczerbku na zdrowiu. W uzyskaniu odszkodowania pomocna jest… więcej →

  • [Laryngolog] - K, 5 - bolące uszy dziecko 5,5 roku

    21 listopada 2017 10:52 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Laryngolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 5 [b]Czy na coś choruję:[/b] tak [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie to … więcej →

  • [Pediatra] - K, 5 - mocz 5 latki

    21 listopada 1933 14:07 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Pediatra [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 5 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie to są … więcej →

  • [Pediatra] - M, 5 - Interpretacja wynków moczu 5-latka

    21 listopada 2017 10:52 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Pediatra [b]Płeć:[/b] mężczyzna [b]Wiek:[/b] 5 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie to … więcej →

  • [Pediatra] - M, 5 - zatwardzenie u 5 latka

    21 listopada 2017 10:52 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Pediatra [b]Płeć:[/b] mężczyzna [b]Wiek:[/b] 5 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie to … więcej →

  • Chca jutro szczepic mimo 38,5 goraczki i wynikow..

    21 listopada 2017 10:52 →

    Witam! Maluch 9 i pol mies. Waga 9.5, wzrost 77cm. Tylko na piersi… Czasami zdaza sie, ze zje dwie lyzeczki czegos… Pogryzie owoce… warzywa… miesko… Ma od dwoch dni temp 39, 38.5 stopni. Pierwszego dnia zwymitowal. Robi od kilku tygodni … więcej →

  • Wyniki Morfologii 5 latka

    21 listopada 2017 10:52 →

    Witam proszę o pomoc robiłam dziecku badanie ige całkowite i przy okazji zrobiłam morfologie ale dziecko w tym czasie było przeziebone kaszlało dwa dni wcześniej miało tem. 37,4 czy to mogło mieć wpływ na wyniki ? Oto wyniki: WBC 11.1 (5,5-15,5) LYMPH 26,4… więcej →

  • Wyniki Morfologii 5 latka

    21 listopada 2017 10:52 →

    Witam proszę o pomoc robiłam dziecku badanie ige całkowite i przy okazji zrobiłam morfologie ale dziecko w tym czasie było przeziebone kaszlało dwa dni wcześniej miało tem. 37,4 czy to mogło mieć wpływ na wyniki ? Oto wyniki: WBC 11.1 (5,5-15,5) LYMPH 26,4… więcej →

  • dziwne wyniki 5-latki

    21 listopada 2017 10:52 →

    Witam Jestem mamą 5 letniej Ewci i chciałabym aby ktoś pomógł mi zinterpretować wyniki córki. Dziecko od ponad miesiąca bolało gardło – po wizycie u lekarza na początku lipca usłyszałam że to pewnie jakaś wirusowa postać zapalenia gardła, którą mogła … więcej →

  • wyniki badań 1,5 rocznego dziecka

    21 listopada 2017 10:52 →

    Witam, Moja córka od 2 miesięcy ma nieustający kaszel suchy który na przemian nasila sie i maleje, zrobiłam jej badania a wyniki nie sa najlepsze, prosze o opinie badanie og moczu: Jasny żółty , klarowny odczyn 6,5, ciezar 1,015, białko, cukier bilurubina … więcej →

  • [Ginekolog] - K, 45 - krwawienie-plamienie w trakcie zażywania provery 5

    21 listopada 2017 10:52 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Ginekolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 45 [b]Czy na coś choruję:[/b] tak [b]Czy na coś choruję – komentarz[/b] nadciśnienie tętnicze,przerost endometrium [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] tak [b]Czy przyjmuję jakieś leki – … więcej →

Strona:
z
444