Wyniki wyszukiwania dla zapytania „304 jaki to wynik na bolerioze Ig g ELISA

  • Alkohol a zdrowie człowieka

    14 marca 2008 22:36 →

    … i abstynentów – jednak należy zauważyć że taki wynik może być także związany np. z prowadzeniem… więcej →

  • Gorąca kąpiel

    16 marca 2008 19:27 →

    … a nawet może mieć działanie lecznicze. Jaki preparat do kąpieli wybrać, a może użyć… więcej →

  • Ciąża tydzień po tygodniu

    18 marca 2008 21:03 →

    … butelki?? Jeśli podejmiesz już decyzję jaki szpital wybierasz spróbuj już teraz… więcej →

  • Sposób na białe zęby

    19 marca 2008 23:20 →

    … 3 zabiegi po 20 minut każdy. Inny zabieg jaki wykonać może dentysta to zrobienie szyny… więcej →

  • Body piercing & kolczyki

    3 kwietnia 2008 01:27 →

    … może sie nie przyjąć. A po zabiegu w jaki sposób masz pielęgnować ranę. Kolczyki… więcej →

  • Jak skutecznie schudnąć? Otyłość a metabolizm człowieka

    15 kwietnia 2008 12:10 →

    … Po obliczeniu BMI wypadałoby się zastanowić jaki typ otyłości u nas występuje(o ile… więcej →

  • Kasztan dobry czy zły?

    20 stycznia 2009 16:06 →

    … silnie promieniują. – Nie da się sprawdzić, jaki to rodzaj energii ani jej zmierzyć… więcej →

  • Automasaż ciała i twarzy, czyli zdrowie za darmo

    16 kwietnia 2008 19:27 →

    … dokładnie, jakiego nacisku użyć, a także w jaki sposób rewitalizować i pobudzać swoją własną… więcej →

  • Gry i zabawy dla dzieci

    20 kwietnia 2008 19:07 →

    … zamknij książkę i zadawaj pytania, np. ile, jaki kolor, mały czy duży? Origami… więcej →

  • Choroba Hashimoto

    13 maja 2008 09:27 →

    …/l FT4: 11–23 pmol/l Przy nieleczonym hashimoto wynik TSH powinien być podwyższony, a FT4… więcej →

  • [Neurolog] - K, 22 - ból głowy

    24 listopada 2014 21:03 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Neurolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 22 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie to są… więcej →

  • Ból głowy i nie tylko

    24 listopada 2014 21:03 →

    Witam, mam na imię Monika, mam 21 lat. Muszę przyznać, że nigdy nie uważałam stron Internetowych za odpowiednie źródło informacji na temat chorób, bo czasem można się niepotrzebnie zamartwiać, jednak potrzebuję jakiejś szybkiej porady, bo inaczej wyjdę z … więcej →

  • Mrowienie i bol w kregoslupie, lekke klocie w klatce piersiowej, biały jezyk i grudki na migdałkach

    24 listopada 2014 21:03 →

    Witam.Mam na imie Darek i mam 32 lata.W piatek 2 wrzesnia rano obudzilem sie z lekkim bolem gardla.Ogolnie caly tydzien czulem sie jakos leko przeziebiony.w sobote 3 wrzesnia poszedlem do kolegi na male posiedzenie pzy alkocholu.w nocy wracajac od niego w … więcej →

  • [Laryngolog] - K, 29 - Bóle gardła ,krtani,ucha i głowy,stan zapalny lewego łuku podniebiennego

    24 listopada 2014 21:03 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Laryngolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 29 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie to … więcej →

  • ratunku, co to?

    24 listopada 2014 21:03 →

    … w lecie. Na początku zrobiłam badania magnezu (wynik 1,85- norma – 1,6-2,3) bo do tego wszystkiego… byłam – zlecił wymaz, wynik – brak flory bakteryjnej, wynik jałowy. Poza płukaniem witaminami… więcej →

  • czy to efekt przebytej boleriozy?

    24 listopada 2014 21:03 →

    …, Mam obecnie 23 lata, a na boleriozę zachorowałam mając 7 lat. Przez około …, gorączka itp.) Dopiero później stwierdzono boleriozę i zaczęto leczenie. Tamten kleszcz, przez… badania krwi pod kątem boleriozy – wynik był zadowalający i nie świadczył o … więcej →

  • Zaczęło się od bólów głowy

    24 listopada 2014 21:03 →

    Witam. od 8 lat skarżę się na potworne bóle głowy połączone z zawrotami, drżeniem kończyn, chodem pijanego często mroczkami przed oczyma. Zdarzają się również sztywności karku i ból właśnie tylnej części głowy. Bywały objawy jakby wewnątrz głowy coś … więcej →

  • [Dermatolog] - K, 45 - swędzące zmiany na skórze

    24 listopada 2014 21:03 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Dermatolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 45 [b]Czy na coś choruję:[/b] tak [b]Czy na coś choruję – komentarz[/b] cukrzyca typu 2 od 2 lat ,astma oskrzelowa od dziecka,alergia na roztocza,sierść psa kota i konia oraz pleśnie,… więcej →

  • [Dermatolog] - K, 45 - swędzące zmiany na skórze

    24 listopada 2014 21:03 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Dermatolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 45 [b]Czy na coś choruję:[/b] tak [b]Czy na coś choruję – komentarz[/b] cukrzyca typu 2 od 2 lat ,astma oskrzelowa od dziecka,alergia na roztocza,sierść psa kota i konia oraz pleśnie,… więcej →

  • Czy to TOCZEŃ?

    24 listopada 2014 21:03 →

    …, wszystko ok. Badanie z krwi na wit. B12, wynik 217 , norma 174-878, wspomnę,iz ponad… więcej →

Strona:
z
2414