Wyniki wyszukiwania dla zapytania „ protrombina 96

  • Witaminy czyli substancje umożliwiające życie

    6 kwietnia 2011 11:13 →

    … ta katalizuje syntezę białka – protrombiny – w wątrobie. Protrombina natomiast jest prekursorem substancji biorących… ciągłości skóry. W przypadku niedoboru witaminy K, protrombina wytwarzana jest w niedostatecznej ilości. Biosynteza… więcej →

  • Niskie cisnienie

    18 grudnia 2017 08:09 →

    Witam:) Jestem kobieta, Mam prawie 20 lat, Na nic nie choruje, I nie przyjmuje zadnych lekow. Tak do lutego mialam Prawidlowe cisnienie, wiem to bo musialam mierzyc codziennie cisnienie i wychodzilo Prawidlowe. Najmniejsze mialam 107/76, a tak ogolnie to … więcej →

  • ANEMIA ?? JAKA ??

    18 grudnia 2017 08:09 →

    Witam Mam dziwne wyniki krwi oto one: Obniżony hematokryt hemoglobina i MCV Transferyna obniżona Podwyższona Ferrytyna Żelazo i B12 w normie Obniżone Limfocyty i Monocyty Dodatkowo nadczynność tarczycy wyszła przy okazji Co to jest ??? ANEMIA ???? JAK TAK … więcej →

  • kłujący ból palców

    18 grudnia 0435 13:23 →

    Witam Od ponad roku odczuwam silne bóle stawów ( zwłaszcza kończyn ), najbardziej uciążliwy jest kłujący ból palców u stóp ( zwłaszcza najmniejszy ) oraz bóle w dłoniach. Ból jest kłujący , pulsujący z częstotliwością 30/minutę ( czasem boli parę minut a … więcej →

  • Niepokojące wyniki synka- proszę o interpetację

    18 grudnia 2017 08:09 →

    Witam, Bardzo proszę o interpretacje wyników dzisiejszej morfologii i rozmazu mojego 4,5 letniego synka, bardzo się martwię… WBC- 8,87 10^3/ul norma [6-17,5] RBC- 5,5 10^6/ul norma [4,5-5,8] HGB- 14,8 g/dl norma [11,5-15,5] HCT- 43% norma [37,7-53,7] … więcej →

  • wysokie crp u nastolatka

    18 grudnia 7670 13:32 →

    Witam, mam problem ze zdrowiem 15 letniego syna.W ciagu ostatnich 3 miesięcy zemdlał 2 razy.Wyniki badań są następujące: Crp 40,7 mg/dl na drugi dzień 20,5, trzeciego dnia 7,2 – wszystkie wyniki bez podawanych antybiotyków OB 5 glukoza 88 mg/dl Na 138 mmol… więcej →

  • wyniki krwi

    18 grudnia 2017 08:09 →

    Uprzejmie proszę o poradę. Córka 27 lat odebrała wyniki morfologii krwi, które wykonane były 03.09.2012 WBC 15,96 /n.4-10/ RBC 5,38 /n.3.90-5.20/ HGB 16,5 /n.12.00-15,5/ HCT 50,4 /n.37,00-47,00/ MCV 93,7 /n.80-96,00/ MCHC 32,7 /n.32,6-36,6/ MCH 30,7 /n…. więcej →

  • Niepokojące wyniki w ciąży

    18 grudnia 1227 12:38 →

    Może ktoś mógłby mi pomóc w interpretacji wyników- morfologia krwi. Dodam, że jestem w 30tygodniu ciąży. Poprzednie wyniki były prawidłowe. Wizytę u lekarza mam dopiero w poniedziałek, a nie ukrywam, że te wyniki mnie nieco martwią. Z góry dziękuję za … więcej →

  • Bardzo proszę o pomoc w interpretacji wyników z krwi

    18 grudnia 2017 08:09 →

    Dzień dobry… Bardzo proszę o pomoc w interpretacji wyników krwi mojego 3,5 letniego synka. Z góry bardzo dziękuje za pomoc. Mój syn miał bakterie i był leczony antybiotykowo, lecz ma nadal jakieś stany podgrączkowe. Zrobiłam mu teraz po leczeniu wyniki z… więcej →

  • proszę o interpretacje wyników morfologia i dno oka

    18 grudnia 2017 08:09 →

    kobieta 45 lat wyniki morfologii: wbc 7,24 NEUT 4,35 NEUT%60,1 LYMPH 1,99 LYMPH%27,5 MONO 0,63 MONO% 8,7 EO 0,24 EO%3,3 BASO 0,03 BASO% 0,4 RBC 4,31 HGB 14,2 HCT 41,6 MCV 96,5 MCH 32,9 RDW-SD 43,3 RDW-CV 12,5 PLT 304 PDW 12,2 MPV 10,5 P-LCR 28,6 Dno oka: … więcej →

  • Interpretacja morfologii z rozmazem

    18 grudnia 2017 08:09 →

    Witam. Mam 18 lat. Zrobiłem sobie profilaktycznie badanie krwi. Bardzo proszę o interpretację. OB (Odczyn Biernackiego): 3 (1-8) WBC (Krwinki białe): 7,3 (4-10,8) RBC (Krwinki czerwone): 4,92 (4,2-6,1) HGB (Hemoglobina): 15,4 (13-18) HCT (Hematokryt): 47,6… więcej →

Strona:
z
11