Wyniki wyszukiwania dla zapytania „ pct

  • Porfiria - zwykły ból brzucha, czy choroba

    18 kwietnia 2008 19:16 →

    … intermittent porphyria ), późna porfiria skórna (PCT – porphyria cutanea tarda) a także protoporfiria… więcej →

  • Niskie PCT i PLT

    20 listopada 2017 17:59 →

    Witam serdecznie! Ostatnio zrobiłam sobie badania morfologiczne krwi i wszystko jest w porządku (HGB-13,1 i pozostałe wyniki również) poza PLT-67 (150-450) oraz PCT 0.065 (0,108-0,282). Co to może oznaczać? więcej →

  • Podwyższony poziom PLT i PCT

    20 listopada 2017 17:59 →

    … mieszczą się w normie oprócz podwyższonego PCT 0,366% (norma0,108-0,282) oraz… więcej →

  • [Pediatra] - M, 5 - Wysokie OB , Monocyty,PCT

    20 listopada 2017 17:59 →

    … wyniki są w normie prócz OB-37 i Monocyty 13 i PCT 0,4%no niby norma podana jest w laboratorium… więcej →

  • [Onkolog] - M, 18 - Niskie PCT

    20 listopada 2017 17:59 →

    … zrobił badanie krwi i wyszło niskie PCT co to oznacza? więcej →

  • [Alergolog] - M, 13 - Czterokrotnie przekroczona dawka PCT

    20 listopada 2017 17:59 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Alergolog [b]Płeć:[/b] mężczyzna [b]Wiek:[/b] 13 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]Jakie to… więcej →

  • Proszę o radę

    20 listopada 2017 17:59 →

    … 130-400 MPV 14,4 7-14 PDW 15,5 15-17 PCT 0,354 0,108-0,282 Glukoza 105… 12,1 9-13 PDW 15,4 9-17 P-LCR 42,5 13-43 PCT 0,36 0,15-0,45 Helicobacter – ujemny HBS- ujemny… 130-400 MPV 9,4 7-14 PDW 15,5 15-17 PCT 0,282 0,108-0,282 Glukoza 83,4 70-110… więcej →

  • Marskość wątroby? Żółtaczka...

    20 listopada 2017 17:59 →

    …PLT – 276 (150-400) MPV – 10,2 (6-10) ! PCT – 0,28 (0,1-0.4) PDW – 10,8 (8-18) P-LCR -…PLT – 305 (150-400) MPV – 10,5 (6-10) ! PCT – 0,32 (0,1-0,4) PDW – 12,0 (8-18) P-LCR …PLT – 304 (150-400) MPV – 10,7 (6-10) ! PCT – 0,33 (0,1-0,4) PDW – 13,1 (8-18) P-LCR … więcej →

  • węzeł chłonny u 6 letniego syna

    20 listopada 2017 17:59 →

    … 14,1, rdw-sd 40,4, plt 419, mpv 8,6,pdw 15,2, pct 0,360,pani powiedziała że ma stan zapalny… 13,6, rdw-sd 41,8, plt 372, mpv 7,7, pdw 15,3, pct 0,286.Usg;Węzły chłonne szyjne… więcej →

  • Anemia u niemowlaka!!!

    20 listopada 2017 17:59 →

    …/l RDW 13,0% PLT 429 G/l MPV 8,8 fL PDW 16,6 fL PCT 3,8 ml/L Od 3 tygodni podajemy jej żelazo, najpierw… 20,7 RDW 15,0% PLT 488 MPV 9,7 PDW 17,0 PCT 4,7 jednostki takie same. Co robić? więcej →

  • Interpretacja Rozmazu krwi

    20 listopada 2017 17:59 →

    … – 4,6 RBC – 4,22 HGB – 13,0 HCT – 38,5 PLT – 135 PCT – 0,096 MCV – 91 MCH – 30,8 MCHC – 33,7 RDW… – 32,9 RDW – 11,7% PLT – 129 PDW – 10,7 MPV – 10,0 PCT – 0,13% NEU – 0,63; 9,9% LYM – 4,09; 64,4% MONO – 1,51; 23,8% EOS – 0,1; 1,6% BASO… więcej →

Strona:
z
27