Wyniki wyszukiwania dla zapytania „ niski poziom granulocytów

  • Dlaczego mam niski poziom kreatyniny?

    4 kwietnia 2013 12:37 →

    … Dwa istotne to wiek i masa mięśniowa. Niski poziom kreatyniny może być spowodowany kilkoma…być dla nas groźne. Przykład? Niski poziom kreatyniny może być wywołany przez…to czego oznaką może być obniżony poziom wydalania z organizmu kreatyniny. Jeśli … więcej →

  • Jak podnieść poziom endorfin?

    1 października 2013 11:45 →

    … nawet samo myślenie o śmiechu ma podnosić poziom endorfin. A czy czekolada poprawia Wam…sprzyja dobremu nastrojowi. Co jeszcze podnosi poziom endorfin? Okazuje się, że wysiłek… wpływ na „hormony szczęścia”. Ich poziom wzrasta zwłaszcza w czasie orgazmu. Jak… więcej →

  • Za niski cholesterol? Nie jest dobrze!

    25 listopada 2013 07:35 →

    …A co w sytuacji kiedy kiedy poziom będzie za niski? Przede wszystkim zacząć musimy od… (bo tak określa się zbyt niski poziom cholesterolu całkowitego a także za …przyczyny, w przypadku kiedy zbyt niski poziom cholesterolu całkowitego zostanie wykryty, … więcej →

  • Jak wyregulować poziom cukru w organizmie

    20 maja 2014 14:50 →

    …organizmu. Istotne jest to aby utrzymywać poziom cukru na równym poziomie. Ta prawidłowa…się to często jako stan przedcukrzycowy). Poziom powyżej 126 mg/dL, to cukrzyca. Kiedy…w naszym ciele. Jeśli chcemy utrzymać poziom cukru na odpowiednim poziomie (lub go… więcej →

  • Dlaczego poziom cholesterolu jest ważny?

    22 listopada 2010 13:03 →

    …cholesterol jest ważny? Wysoki poziom cholesterolu jest głównym czynnikiem …udar. Wysoki poziom cholesterolu we krwi: w miarę jak poziom cholesterolu wzrasta …również ryzyko zachorowania. Co wpływa na poziom cholesterolu? Wiek, płeć, przypadki choroby… więcej →

  • Podnosimy poziom testosteronu

    14 października 2013 09:32 →

    … siła fizyczna, niski głos i owłosiona klatka piersiowa. Poziom tego hormonu nie…wydzielanie insuliny. Pozwalają one podnosić poziom testosteronu. Kolejna sprawa to … prostatą. Oczywiście wpływa też na poziom testosteronu. Jeśli przyczyna Waszych problemów… więcej →

  • Utrzymuj odpowiedni poziom cukru we krwi

    1 września 2011 08:26 →

    …prawidłowe odżywianie). To właśnie stopień, o który poziom glukozy podnosi się po jedzeniu, określa… też nie do końca wyraża faktyczny poziom o jaki podniesie się „cukier” … produktów. Jeśli więc chcemy utrzymać niski poziom cukru w organizmie, a przy okazji… więcej →

  • Jak obniżyć wysoki poziom cholesterolu

    8 maja 2013 13:11 →

    …metod może go obniżyć. Wysoki poziom cholesterolu przede wszystkim prowadzi do … w regularnych odstępach czasu. Obniżyć poziom cholesterolu można na kilka sposobów. …(oczywiście w dłuższej perspektywie) zmniejszyć poziom cholesterolu we krwi. Śniadania jako … więcej →

  • Jak podwyższyć poziom endorfin?

    4 marca 2014 13:13 →

    … właśnie na produkcję endorfin. Na ich poziom „działa” również to co jemy. …w sposób pośredni, lub bezpośredni na poziom endorfin w naszym organizmie. W badaniach…które w pewnych ilościach podwyższają poziom endorfin. Niedotlenienie również ma wywoływać… więcej →

  • Jak obniżyć poziom cholesterolu?

    26 stycznia 2009 09:54 →

    Czerwone wino: obniża poziom cholesterolu we krwi poprzez antyoksydanty …garść migdałów dziennie znacznie zmniejsza poziom cholesterolu przez zawarte w nich… są świetnym źródłem substancji obniżającej poziom cholesterolu i uelastyczniającej tętnice. Ciemna… więcej →

  • Niski poziom Sodu w morfologii

    25 lipca 2017 14:47 →

    … 3,5-5,1) choresterol 157 mg / dl 172↓ Z.REF. poziom pożądany<200 ALAT 17 u/l (norma <33) AspAT... więcej →

  • prawidłowy poziom LE w morfologi w ciąży ??

    25 lipca 2017 14:47 →

    jestem w 13 tygodinu ciązy mam 20lat i wynik leukocytów w morfologi 7,7 czy jest on prawidłowy ???jak na kobietę w ciąży czy mogę byc na cos chora?? więcej →

  • [Endokrynolog] - K, 81 - niski poziom TSH w dolnej granicy

    25 lipca 2017 14:47 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Endokrynolog [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 81 [b]Czy na coś choruję:[/b] tak [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] tak [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] tak [b]Jakie … więcej →

  • K79.9 - inne choroby wątroby - choroba wątroby, nieokreślona + złe wchłanianie i wydalanie. Prosba o radę lekarzy.

    25 lipca 2017 14:47 →

    … prywtanie wyszło 112 U/l mocznik 13,3 (chyba za niski) kreatynina 0,9 Wypis: odwodnienie, niedożywienie, nieznana… więcej →

  • Warsztary terapeutyczne w studio JuriMo w Krakowie

    25 lipca 2017 14:47 →

    …, siłą, kształtują czytelnika i podnoszą go na wyższy poziom, na wyżyny egzystencji. Uczą uważnego patrzenia… więcej →

  • ciąża niski ciężar właściwy moczu

    25 lipca 2017 14:47 →

    Witam, Bardzo proszę o analizę moich wyników, jestem w 29tc. Do lekarza idę w przyszły czwartek,ale z powodu tego niskiego ciężaru właściwego mam dość (w 22tc wykryto u dziecka wielotorbielowatość nerek autosomalną recesywną, do tej pory jak i w … więcej →

  • Dziecko - niski poziom cukru

    25 lipca 2017 14:47 →

    … całą serię badań z których wyszło: * niski poziom cukru (1 badanie 38, 2 badanie 98, 3 badanie 76, 4 badanie… więcej →

  • za niski poziom leukocytów

    25 lipca 2017 14:47 →

    Proszę o poradę .Troche się denerwuję moja morfologią,a jest ona taka:Leukocyty 3.79(norma 4.0-10.0)Erytrocyty 4.29(4.0-5.0) Hemoglobina 11.3(12.0-16.0)Hematokryt36.0(35-47)MCV 83.9(80-96)MCH 26.3(27-34)MCHC 31.4(31-37)RDW 14.9(11.5-14.5)Płytki krwi 240(… więcej →

  • Niski poziom żelaza

    25 lipca 5266 12:46 →

    Mam 38 lat. Od czterech lat nieustająco bolą mnie plecy. Jest to silny przewlekły ból, który nie przechodzi po żadnych lekach. Po dłuższym leżeniu nie jestem w stanie obrócić się na drugi bok bez pomocy.Oprócz tego walczę z niedoborem żelaza we krwi. Trwa … więcej →

  • morfologia- niski poziom neutrofili

    25 lipca 2017 14:47 →

    Witam Mam 29 lat, profilaktycznie wykonałam morfologię: Neutrofile-1,81tys/ul (zakres 2,5-7) Neutrofile 34,7 (zakres 40-70%) Limfocyty 52,6% (zakres 20-45%) Pozostałe wyniki w normie: Leukocyty 5,2 Erytrocyty 4,1 Hemoglobina 12,8 Hematokryt 38,8 Limfocyty … więcej →

Strona:
z
69