Wyniki wyszukiwania dla zapytania „ izotek BRODAWKI PŁASKIE

  • brodawki płaskie

    18 listopada 6289 12:37 →

    Mam bardzo uporczywy problem brodawki płaskie na twarzy. Mam je już 5lat. Nie mogę się ich pozbyć stosowałam już maści, tabletek, zabiegów i nic błagam o pomoc więcej →

  • Czy to na pewno zapalenie pęcherzyka moczowego?

    18 listopada 2017 01:52 →

    Witam serdecznie. Znalazłam się tutaj ponieważ od tygodnia dokuczają mi dolegliwości które są dla mnie bardzo niepokojące. Decyzja lekarza jest zapalenie pęcherzyka moczowego ale chciałabym za wszelką cenę upewnić się czy na pewno. Martwi mnie obecność … więcej →

  • pieczenie i parcie na pęcherz.

    18 listopada 2017 01:52 →

    witam przedstawiam wyniki swoich badań: Barwa: c.żółty przejrzystość: zupełna ph: 7,0 ciężar właściwy: 1,010 Glukoza: nb. Ciała Ketonowe: nb. Azotyny: nb. Osad moczu Nabłonki płaskie: pojedyncze w polu widzenia Leukocyty: 0-1 w polu widzenia Bakterii … więcej →

  • Proszę o interpretację wyników badań

    18 listopada 2017 01:52 →

    Data publikacji wyniku online: 26/11/2010 Nazwa badania Data Jednostka Wartość Normy Morfologia pełna – analizator – krew 25/11/2010 Krwinki białe (WBC) 4,86 x10´3/ul Krwinki czerwone (RBC) 3,73 x10´6/ul Hemoglobina 8,9 g/dl Hematokryt 29,5 % MCV 79,1 fl … więcej →

  • [Gastrolog] - M, 23 - Konsultacja

    18 listopada 2017 01:52 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Gastrolog [b]Płeć:[/b] mężczyzna [b]Wiek:[/b] 23 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki – komentarz[/b] przyjmowalem leki na przeziebienie antybiotyk, oraz leki na alergie ( … więcej →

  • Wyniki badań

    18 listopada 2017 01:52 →

    Wyniki badań z lutego 2011 roku: Morfologia: Leukocyty- 7,62 tys 4,00-10,00 Erytrocyty- 4,65 4,2-5,4 Hemoglobina- 13,7 12,0-16,0 Hematokryt- 40,70% 37-47 MCV- 87,5 81,0-97,0 MCH- 29,5 28,0-32,0 MCHC- 33,7 32-36 RDW- 13,3 Płytki krwi- 252 tys. 150-400 MPV- … więcej →

  • Ból w okolicach lewego biodra

    18 listopada 2017 01:52 →

    Witam. Obserwowałam forum i widziałam, że wypowiada się Pan w podobnych przypadkach do mojego. Chciałam zapytać Pana o poradę bo dopiero odebrałam wyniki a już mi się kłębią czarne myśli po głowie pewnie dlatego że jestem jeszcze młoda i chciałabym trochę … więcej →

  • Do arturo niech się wypowie

    18 listopada 2017 01:52 →

    Badanie zrobiłam ponieważ przez ostatni czas jak się budziłąm nadranem czy rano to miałąm i mam nadal czasem odrętwiałą zwłąszcza prawą rękę i boli mnie palec serdeczny u prawej ręki. Czułam się osłabiona i pojawił się skąpomocz (od Świąt Wielkanocnych) … więcej →

  • [Lekarz rodzinny] - K, 24 - interpretacja wyników badań

    18 listopada 2017 01:52 →

    [b]Specjalizacja:[/b] Lekarz rodzinny [b]Płeć:[/b] kobieta [b]Wiek:[/b] 24 [b]Czy na coś choruję:[/b] nie [b]Czy przyjmuję jakieś leki:[/b] tak [b]Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie:[/b] nie [b]… więcej →

  • Czy wszystko ok? - wyniki moczu

    18 listopada 2017 01:52 →

    Witam Zastanawiają mnie moje wyniki moczu mimo, że lekarz powiedział mi, że wszystko jest ze mną ok. Jestem kobietą i mam 22 lata. 29.08.2009r miałam ostre zapalenie pęcherza i wylądowałam w szpitalu na izbie przyjęć. Tam zbadali mi mocz i wyszło: MOCZ … więcej →

Strona:
z
27