Witamy na forum, na którym można odbyć wizytę Online, za darmo! 
Zarejestrowany: 2 miesięcy temu
Posty: 4 natalia02111992
19 kwi 2017 - 13:33:54
natalia02111992
Zarejestrowany: Wczoraj
Posty: 2 natalia02111992Odpowiedz prywatną wiadomością
18 kwi 2017 - 18:48:25
Specjalizacja: Internista
Płeć: kobieta
Wiek: 25
Czy na coś choruję: nie
Czy przyjmuję jakieś leki: nie
Do tej pory przechodziłem/am jakieś poważniejsze choroby, które mogłyby mieć tutaj znaczenie: nie
Jakie to są dolegliwości:
Szybkie bicie serca w nocy po przebudzeniu
Od jak dawna się pojawiają:
Kilka dni
Jakie były wyniki wykonanych badań?
natalia02111992
18 kwi 2017 - 17:28:58
WBC 6,3 K/µL 4,0 — 10,0
NEUT# 4,44 K/µL 2,50 — 5,00
NEUT% ↑ 70,1 % 45,0 — 70,0
LYM# ↓ 1,41 K/µL 1,5 — 3,
LYM% 22,2 % 20,0 — 45,0
MONO# 0,4 K/µL 0,20 — 0,80
MONO% 6,3 % 3,0 — 8,0
EOS 0,08 K/µL 0,04 — 0,40
EOS% 1,2 % 1,0 — 5,0
BASO ↓ 0,01 K/µL 0,020 — 0,100
BASO% 0,2 % 0,0 — 1,0
RBC 4,55 M/µL 3,7 — 5,1
HGB 14,25 g/dL 12,0 — 16,0
HCT 41,4 % 37,0 — 47,0
MCV 91,0 fL 80,0 — 98,0
MCH 31,33 pg 27,0 — 33,0
MCHC 34,38 g/dL 31,0 — 36,0
RDW 13,1 % 11,5 — 14,5
PLT 239,0 K/µL 140,0 — 450,0
MPV 9,3 fL 8,0 — 12,0
PCT 0,22 % 0,2 — 0,5
PDW 16,3 % 8,0 — 18,0
Odczyn Biernackiego (C59) 11,0 mm < 12,0
Sód w surowicy (O35) 141 mmol/l 138 — 147
Potas w surowicy (N45) 4,5 mmol/l 3,5 — 5,1
Chlorki w surowicy (I97) 102 mmol/l 97 — 107
Magnez w surowicy 2,06 mg/dl 1,60 — 2,60
Żelazo w surowicy ↑ 165 µg/dl 37 — 145
TSH 3,110 uIU/mL 0,270 — 4,200
FT4 1,57 ng/dl 0,93 — 1,70 PB3056_1137_52
Bardzo proszę o interpretację Odpowiedz Cytuj
Zarejestrowany: 2 miesięcy temu
Posty: 4 natalia02111992
20 kwi 2017 - 13:02:26
Czy nie mam zbyt wysokiego tsh jak na swój wiek? Odpowiedz Cytuj
Niestety nie masz uprawnień aby pisać/odpowiadać na tym forum.